Ah, stai cuminte E vorba de o porcarie de administrator de chat pentru adulti, ala e jobul. M-au contactat si pe mine anul trecut ca eram interesat de ceva part time. Cand am vazut cat de shady e toata treaba, m-am retras.
Eu am lucrat pentru operator flexibil și nu este fake. Dimpotrivă, ei sunt foarte serioși, inclusiv cu regulile pe care trebuie să le respecți. În același timp, îți oferă suport astfel încât să te poți obișnui rapid. Nu îți suflă nimeni în ceafă, te conectezi când dorești și au multe bonusuri. Eu aș spune să încerci. Poți oricând să renunți dacă nu îți place. Încă ceva, totul este legal, altfel nu ar putea funcționa. Se semnează și un contract însă asta se face tocmai pentru că ei trebuie să respecte legea. Testul de la început e foarte ușor! Recomand! P.S. Dacă iei job-ul în serios, vei primi bani săptămânal. Ei fac plata în EURO, deci ar fi bine să ai un cont în EURO. Succes!
Buna! Eu sunt foarte multumita de job, lucrez de un an deja si nu am avut niciodata probleme. Nu este fake, scam sau orice se mai vehiculeaza pe aici. Sunt foarte seriosi, trebuie doar sa respecti regulile si sa fii consecvent, plata se va face saptamanal, de mentionat ca este in euro.
Munca ca operator flexibil mi-a oferit exact ceea ce căutam: flexibilitate și posibilitatea de a lucra de oriunde, deci eu sunt mulțumită. Este un job real si îl recomand pentru oricine dorește să lucreze într-un mod flexibil și modern!
29clarabianca întreabă: