| oana917212 a întrebat:

Salut! Sunt curioasă ce părere aveți despre băncile care nu se află neaparat în topul celor mai mari 10 bănci din țară. În mod particular, eu lucrez în prezent cu Libra și sunt destul de mulțumită de serviciile lor. Îmi place interfața lor de internet banking, au o aplicație mobilă destul de intuitivă și serviciile lor sunt destul de bune comparativ cu alte bănci mai mari.

Ceea ce mi se pare curios însă este faptul că banca asta nu pare să fie la fel de bine poziționată în topurile băncilor, având în vedere cât de ușor și eficient îmi gestionez conturile acolo. Nu înțeleg de ce nu este mai sus în clasamente, mai ales când vine vorba de satisfacția clienților.

Ce părere aveți despre băncile care nu sunt în top 10? Credeți că ar trebui să primească mai multă atenție? Sau e un caz de „mulțumirea vine din simpla utilizare, dar nu atrag prea mulți clienți pentru că nu sunt în top"?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e niciodata suficient sa fii bun la ceva in bussiness, trebuie sa stii sa faci si marketing.

| laura241099 a răspuns:

Hello! Eu am card la Libra si ma gandesc sa iau un credit. De aceasta banca stiu de mult timp, de curand mai multi prieteni si-au facut card si am urmat recomandarea lor. Sunt super draguti si au multe beneficii. Imi place mult si aplicatia, poti face o gramada de chestii. Na, ce pot sa zic, fa alegerea cea mai buna pentru tine!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Toate bancile au in ziua de azi internet banking si o aplicatie mobila.
Toate bancile. E o necesitate in ziua de azi, la fel cum e factura electronica la utilitati.

Cat de buna e o banca depinde de cu totul alti factori, nu cat de frumos colorata e aplicatia mobila.

Avem atatea banci in Ro pentru ca e o felie numai buna de exploatat. Dobanzi mari si consumatori. Profituri foarte mari.
Romanii se imprumuta pentru orice, romanii sunt mereu pe datorie, romanii au carduri la n-spe banci si jongleaza cu descoperitul de cont.

Mergi putin mai la Vest de Romania si se schimba foaia. Oamenii sunt mai economi, dobanzile sunt mai mici, profitul e mai mic, bancile mai putine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru laura241099):

Suna putin a reclama, atat intrebarea cat si raspunsul laurei...
O fi acelasi utilizator? happy