Nu e niciodata suficient sa fii bun la ceva in bussiness, trebuie sa stii sa faci si marketing.
Hello! Eu am card la Libra si ma gandesc sa iau un credit. De aceasta banca stiu de mult timp, de curand mai multi prieteni si-au facut card si am urmat recomandarea lor. Sunt super draguti si au multe beneficii. Imi place mult si aplicatia, poti face o gramada de chestii. Na, ce pot sa zic, fa alegerea cea mai buna pentru tine!
Toate bancile au in ziua de azi internet banking si o aplicatie mobila.
Toate bancile. E o necesitate in ziua de azi, la fel cum e factura electronica la utilitati.
Cat de buna e o banca depinde de cu totul alti factori, nu cat de frumos colorata e aplicatia mobila.
Avem atatea banci in Ro pentru ca e o felie numai buna de exploatat. Dobanzi mari si consumatori. Profituri foarte mari.
Romanii se imprumuta pentru orice, romanii sunt mereu pe datorie, romanii au carduri la n-spe banci si jongleaza cu descoperitul de cont.
Mergi putin mai la Vest de Romania si se schimba foaia. Oamenii sunt mai economi, dobanzile sunt mai mici, profitul e mai mic, bancile mai putine.
Suna putin a reclama, atat intrebarea cat si raspunsul laurei...
O fi acelasi utilizator?
George_Gheorghiu_1996 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: