anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit

703 răspunsuri:
| SanziiAndry a răspuns:

Nu e frumos sa furati coduri Webkinz din magazin. Mai ales ca in unele magazine sunt camere video. Si nu ar fi cinstit si corect ca sa luati de la cineva coduri Webkinz pe gratis. Mai bine munciti cateva zile pentru banii vostri si va cumparati si voi un Webkinz. Asa am facut si eu. Primul meu Webkinz mi l-am luat din banii pentru colinda.

| SanziiAndry a răspuns:

Poti castiga la Concursurile Zilnice, la Revista, la Emisiunea Radio de sambata sau poti gasi in Magazine.
Totul pe:
www.WebkinzRomania.ro

Răspuns utilizator avertizat
| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| VanillaBie a răspuns:

Am dar e folosit insa pot sa iti fac un cont zi-mi datele

| Loredana_4143 a răspuns:

As dori si eu un cont webkinz cu cod daca candva nu il mai foloseste...big grinpls

| ClaraConstiantin a răspuns:

Du-te si cumpara-ti. Eu am 9 webkinzi. De unde crezi ca-i am, de la magazin. Tu de ce nu-ti cumperi, sau esti prea zgarcita. Macar un lil'kinz, ca aia sunt ieftini rau.

| Buggy a răspuns:

Nu am. Imi pare rau.

| Buggy a răspuns:

Se scrie webkinz. N-am cod, dar vreau sa fim prieteni.Si sunt fata.Toata lumea ma crede baiat.

| Cosmina_8537 a răspuns:

Site-ul asta http://fripta.com/u.php?user=Cosminitza are multe coduri si conturi...succes la distractie

| SugarStar a răspuns:

Nu e frumos s a furi. Si nu are nici o legatura cu arta sau cultura.

| Dianaa14 a răspuns:

"Mariaandreas2008, nu fi asa zcarcita, apropo, toti te vor ura daca vei continua in felul asta.^_^! Lumea nu e asa norocoasa ca tine! Publica si tu codurile! "de ce ea zgarcita apropo? pentru ca ea da banii si are dreptul sa le foloseasca doar ea! cumpara-ti si tu unul sau fa-ti un cont de proba! si ce te doare de vreo 400 de mii cat e webkinzul? trebuie sa cersesti la altii dupa coduri?

| sua01 a răspuns:

Da stiu si eu cum e sa ai un cont de proba!si eu doresc dar parintii zic ca-i o prostie si daia nu mi-l cumpara!

| ramona_3149 a răspuns:

Eu am 14 webkinzii dar sunt deja folositi scuze

| dumitrita25 a răspuns:

:d

| StefyLoVy a răspuns:

Poti sa-ti faci fara webkinz sti cum? intri pe webkinz Romania indifeent si dai pe adoptie si o sa iti de-a daca vrei webkinzul virtual sau pe celreal succes!

| aalexandradumitru a răspuns:

Mona12 daca iti stii parola si adresa intra ca de 24 martie au anuntat ca conturile nu mai expira si te poti bucura ca la inceput

| clau09 a răspuns:

Auzi nu-l asculta pe florin96 ca daca o sa furi o sa ai pacat de la Dumnezeu

| DanielaDumitrescu99 a răspuns:

Heeeeyyy

| carry99 a răspuns:

Am unn cont de care nu mai am nevoie!
numetongueisy24
parola:supercatelus
Fundita?

| carry99 a răspuns:

Numetongueisy24
parola:supercatelus

| pcornelia18 a răspuns:

Buna as vrea sa-ti dau cu cea mai mare placere dar nu am dar sati zic ceva nu-i frumos sa ceri ca omu iti da un deget si tui ei toata mana mai als ca tie dupa ce ti-a dat toata lumea tie de tai cere cineva nai da

| Diana2121 a răspuns:

Uite un cod: Cumpara-ti! Nici eu n-am dar nu am de gand sa cersesc coduri, asta ar fi ceva rusinos si, sa stii ca te faci de ras cu intrebarile astea de cersetori...tongue

| Bubiku a răspuns:

Poti sa iti faci pentru un timp limitat cont, sa stii dupa ce se termina timpul ia-o de la inceput happy

| YoPOFOleTz a răspuns:

Nu,nu mai luati coduri de la magazine far sa cumparati webkinzul, fiindca daca ati facut asa codul acela nu o sa mai mearga la copilul care si-a cumparat webkinz si da saracu bani degeaba sad

| Karinutza a răspuns:

Uitati eu n-am cod secret webkinz are verisoara mea dar daca vrei ducetiva si cumparati un webkinz signnuture sau unu normal si va dau 25 de coduri nefolosite aceste animale sunt:un monstru mov celalalt monstru 10 webkinz rari si unu carres si un pisoi alb! Care la acest pisoi mai primesti un webkinz deoarece e animal exclusiv!

| Karinutza a răspuns:

Mia mai cumparat bunicu si bunica din partea tatei si din partea mamei cate 10 webkinzi deci am 40 de coduri nefo si sunt animale rare
va dau 10 coduri dar imi dai si mie lucru sau obiecte rare sau exclusive

| Karinutza a răspuns:

Am eu chiar 70 nefolosite speciale rare carres daca cineva vrea sa ma contacteze la adresa de mess printzesa_yna va astept

| Karinutza a răspuns:

Va dau dar conditiile vi le scriu pe mess id-ul meu este printzesa_yna va astept

| DANNA_9924 a răspuns:

Dati-mi va rog mie pentru ca sunt din moldova si nu sunt in magazine eu imi doresc mult eu am cont de proba dar expira si m-am chinuit degeaba sa-l fac va rog din suflet dar daca totusi daca imi dati datil in privat chiar va rog

Întrebări similare