Fa-ti cont limitat si poti sa te joci fara coduri la fel ca mine. te rog frumos vot!
Salut! poate cineva cumva sa-mi trimeata codul de la un webkinz prin mesaj la nr.-ul de tel: 0760395462
Va rog, daca aveti un cod webkinz nefolosit dati-mi si mie unul, va rog, daca imi dati codul webkinz si vreti sa va fac poze png sau alt ceva va voi ajuta, dar cu conditia sa-mi lasati codul webkinz? (mai mult)
Va dau un cont cu trei animalute pentru un cod webkinz. Va rog trimiteti-mi codul pe urmatorul email:baditaalexandra73@yahoo.it
Va implorr datymi si mie un codnu am nici un webkinz si as vrea unul daca e pentru mine va implorr scryety simona 44 si uitaty adresa de mess cu care imi puteti da codul si va multumesc enorrm katona_diana@yahoo.com
Eu am un catel webkinz il cheama maximilian username cristiopen parola cutulina
Eu ti-as da cu mare placere sh chiar o sa-ti dau dar sunt foarte multi cre intra sh o sa-l fure imediat. daca vrei sa-mi id-ul tau. ca si eu am cerut sh mi sa dat.nu.dar am luat eu2 unu pentru me sh unul tzy-l dau tzie...id-ul tau te rog
Eu am si am 3 animale abonament de lux foarte multe camere am un ponei un elefant si un catel am la tote alea cu stil comod si asa haine o groaza de prieteni si am doua conturi iti dau unul dar nu vreau sa schimbi parola si mai bine nu
In primul rand nimeni nu o sa va dea contul.iar in al doilea rand nu puteti lua codul ca e pus bine si nu aveti cum sa vedeti ca e lipit
Nu va e rusine sa furasti faceti asta doar pentru un cont? nu puteti sa va faceti cont de proba? eu asa am facut inainte sa am 3 webkinzi si nu am furat! Voi va ganditi la Dumnezeu? El va vede si ce credeti ca zice? va faceti furaciosi pentru o jucarie sa va fie rusine! Cel putin daca va doriti asa mult strangeti bani! si chiar nu ma asteptam ca niste copii sa fure! Rusinee! Nu va ganditi? Iisus a furat vreodata? a facut numai bine si a murit pentru noi ca am fost rai cu el!
Florin, in primul rand in Carrefour cand te uiti la un animalut webkinz nu i se vede codul.
Nu pot sa iti dau dar fa-ti cont de proba si merge fara cod dar nu ai acces la orice sczzzzzzzzzz doar atat pot sa fac
Din pacate nu stiu daca iti va da cineva
(parerea mea)-nu te supara, (te rog,nu vrea sa fiu rautacioasa), dar, nu cred ca este foarte mult unul(incerc sa iti explic intr-un mod cat mai civilizat: aceste animale costa intre 28-50 lei, de ziua copilului aparusera la MIC.RO animalute weakinz la 18 lei(nu mi se parea o saracie) si...eu am 3 weakinz: incearca sa le ceri parintilor tai un weakinz la o zi mai onomastica cum ar fi:ziua ta, ziua copilului, craciunul, pastele... Sper ca am putut sa iti fiu de ajutor. Te pup si iti urez bafta!
Vrei sa facem schimb eu iti dau un cod delux defolosit si tu imi dai mie un cod webkinz normal vrei?
Vrei sa facem schimb eu iti dau un cod delux nefolosit si tu imi dai mie un cod webkinz normal vrei?
Ba desteptule, de am 12 webkinz " nu dau scuze " ))
Oo buna am revenit p site sh am mult mai multi webkinz acum am 23 i'am primit de la nasha mea din America sunt tare draguti am o groaza sh signature sh normali am sh zumm sh lil'kinz
Oo buna am revenit p site sh am mult mai multi webkinz acum am 23 i'am primit de la nasha mea din America sunt tare dragutzi am o groaza sh signature sh normali am sh zumm sh lil'kinz
Oo buna am revenit pe site app acum am mult mai multi webkinzi 23 o sa-ti dau sh tie un cod dar nnu il public pe site ca nu vreau sa il ia toata lumea id'ul meu esyte mariaandreas2008 ne vedem sh daca ma dd in listsa spune-mi ca esti de pe TPU cu intrebarea As vre... ma rog bye vb pe mess
Pai mai frumos e sa iti rogi parintii sa iti cumpere....eu am 45 de animalute, dintre care 10 de lux, bani am haha vreo 1000000000000000000 mai mult, chesti de vaoare .....si in total mobila am 96724310
Deoarece tata lucreaza la fabrica si imi aduce toate jucariile car le vreau )
Imi da si mie unul
te rog frumos.Id meu lidia_19_sl@yahoo.com
Emamuresan întreabă: