anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit

716 răspunsuri:
| Lariiiiiiii a răspuns:

Iti pot da eu LGVZQP5V si daca vrei iti dau un cont utilizator:larisamihaela parola: mihaelalarisa mult succes in joc

| miricriss a răspuns:

Daca se poate imi puteti da si mie un cont webkinz.va rog mult!

| Roberta_9419 a răspuns:

Cumparati De la real 2 sau de la imedio acolo ai toata colectia webkinz! Sper sa ai noroc sa gasesti un animalut pe gustul tau! Bafta!

| copac00 a răspuns:

Pentru chestia asta trebuie sa iti iei bani sa te duci la magazin si sa iti cumperi un webkinz pentru ca noi platim pentru cineva necunoscut asta inseamna un fel de hotie

| emma_8204 a răspuns:

Vreau si
eu coduri

| laviflower a răspuns:

Nu cred ca asta e zgarcenie.Sunteti prosti cu totii.Nu cereti ceva ce se cumpara cu bani.Nu e nimeni asa prost sa va dea. Oricum de ce sa publice cineva codurile.Ia sa va cumparati si voi.Ce daca ati avea un cod voi l-ati da? Cersetori ce sunteti.

| LegendR0 a răspuns:

Dati-mi si mie un cod webkinz nefolosit plsss pe emailu nightsro_nightsro@yahoo.com pls

| bossu_1273 a răspuns:

Ydf666gut6

| SanziiAndry a răspuns:

Nu e frumos sa furati coduri Webkinz din magazin. Mai ales ca in unele magazine sunt camere video. Si nu ar fi cinstit si corect ca sa luati de la cineva coduri Webkinz pe gratis. Mai bine munciti cateva zile pentru banii vostri si va cumparati si voi un Webkinz. Asa am facut si eu. Primul meu Webkinz mi l-am luat din banii pentru colinda.

| SanziiAndry a răspuns:

Poti castiga la Concursurile Zilnice, la Revista, la Emisiunea Radio de sambata sau poti gasi in Magazine.
Totul pe:
www.WebkinzRomania.ro

| DANNA_9924 a răspuns:

Dati-mi va rog mie pentru ca sunt din moldova si nu sunt in magazine eu imi doresc mult eu am cont de proba dar expira si m-am chinuit degeaba sa-l fac va rog din suflet dar daca totusi daca imi dati datil in privat chiar va rog

| WEBKINZ_9696 a răspuns:

Cumparati? nu ai banii?

| pcornelia18 a răspuns:

Buna as vrea sa-ti dau cu cea mai mare placere dar nu am dar sati zic ceva nu-i frumos sa ceri ca omu iti da un deget si tui ei toata mana mai als ca tie dupa ce ti-a dat toata lumea tie de tai cere cineva nai da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cod:dut-e cont:si parola:cupara-ti

| dydy_2816 a răspuns:

In primul rand nimeni nu o sa va dea contul.iar in al doilea rand nu puteti lua codul ca e pus bine si nu aveti cum sa vedeti ca e lipit

| dydy_2816 a răspuns:

Nu va e rusine sa furasti faceti asta doar pentru un cont? nu puteti sa va faceti cont de proba? eu asa am facut inainte sa am 3 webkinzi si nu am furat! Voi va ganditi la Dumnezeu? El va vede si ce credeti ca zice? va faceti furaciosi pentru o jucarie sa va fie rusine! Cel putin daca va doriti asa mult strangeti bani! si chiar nu ma asteptam ca niste copii sa fure! Rusinee! Nu va ganditi? Iisus a furat vreodata? a facut numai bine si a murit pentru noi ca am fost rai cu el!

| iligeo a răspuns:

As vrea sa va dau eu un cod webkinz 7hh643po

| LanaDelReyFan a răspuns:

Cei cre vor conturi pot sa-si faca cont de proba te lasa sa alegi intre o pisica si-un catel e frumos si-asa mie-mi place

| Dianaa14 a răspuns:

"Mariaandreas2008, nu fi asa zcarcita, apropo, toti te vor ura daca vei continua in felul asta.^_^! Lumea nu e asa norocoasa ca tine! Publica si tu codurile! "de ce ea zgarcita apropo? pentru ca ea da banii si are dreptul sa le foloseasca doar ea! cumpara-ti si tu unul sau fa-ti un cont de proba! si ce te doare de vreo 400 de mii cat e webkinzul? trebuie sa cersesti la altii dupa coduri?

| vvv34gggfffffffde a răspuns:

2bfj6nc594

| YoPOFOleTz a răspuns:

Nu,nu mai luati coduri de la magazine far sa cumparati webkinzul, fiindca daca ati facut asa codul acela nu o sa mai mearga la copilul care si-a cumparat webkinz si da saracu bani degeaba sad

| anialove a răspuns:

Da va rog vreau si eu un cod nefolosit! Va rog nu conteaza la ce animalut numai sa fie un cod nefolosit!

| anialove a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rog da-mi si mie un cod webkinz nefolosit! te rog

| geofroz a răspuns:

Iti dau eu:h8f7g7k9

| bianca2409 a răspuns:

Fa-ti cont limitat si poti sa te joci fara coduri la fel ca mine. te rog frumos vot!

| meastylin a răspuns:

Sall eu am un cod la webkinz dar imi trebuie un cont la myepets cine imi da parola lui de myepets i dau codu la webkinz okey?

| meastylin a răspuns:

Sall TPU explicati-mi si mie cum se poate fura dintru magazin daca e multa lume ai o foarfeca si tai codu sau te uiti sau il scrii ca nu ma prind la bila am vrut sa iau un cod dar era prea multa lume

| lilalila a răspuns:

Da si eu vreau unu va rog da nefolosit

| lilalila a răspuns:

Da si eu dar fara sa il fur

| Synzyana a răspuns (pentru mariaandreas2008):

Vrei sa facem schimb eu iti dau un cod delux defolosit si tu imi dai mie un cod webkinz normal vrei?

Întrebări similare