SF si romantic Nu are rost sa alegem dintre ele. Fiecare este frumos in categoria sa. Superman sau Avatar? Titanic sau Casablanca? Prefer Superman, in anii '78 sa realizezi un asa film era o performanta unica in lume. Iar Avatar nu a facut decat sa dezvolte.
Si Casablanca(1942) cine a vazut acest film, imediat s-a indragostit de el.
TITANIC mie sincer nu imi place avatar adica e aiurea naspa desene animate pentru baieti
Normal ca titanic! Nici nu se compara! Avatar este un film sf iar titanic este ceva luat dupa fapte reale:X:X
Titanicul m-a facut sa plang. a fost ceva real. oamenii chiar au murit. nu e o poveste inventata.
Ambele sunt complet diferite, unul e mai vechi, unul mai nou, unul mai romantic, celalalt de actiune. fiecare are farmecul lui, depinde si de persoana si de caracter. amandoua sunt fenomenale si foarte cunoscute. eu una nu as putea alege intre ele
Daca e sa facem comparatii, atunci fie : Matrix vs. Avatar. Sunt sf amandoua, doar ca Avatar are niste "scheme" luate din Matrix si au venit si cu ceva nou.
Titanic :-x
Titanic.
Doamne, ce am mai plans la filmul ala, mai ales cand il striga Rose pe Jack sa se trezeasca, dar el nu se mai trezea...