SF si romantic Nu are rost sa alegem dintre ele. Fiecare este frumos in categoria sa. Superman sau Avatar? Titanic sau Casablanca? Prefer Superman, in anii '78 sa realizezi un asa film era o performanta unica in lume. Iar Avatar nu a facut decat sa dezvolte.
Si Casablanca(1942) cine a vazut acest film, imediat s-a indragostit de el.
Nu trebuie' sa fii nebun beloc! Doar trebuie' sa gandesti putin...
amandoua sunt foarte SF si foarte romantice... (depinde ce jumatate e paharului privesti).
Aleg cu ochii inchisi : Titanic!
@maryus37 : e o mare varza la tine in filmoteca! : omu' a intrebat ceva... tu nici macar nu ai raspuns. nu ai facut decat sa bati campii. pacat!
Nu-mi place nici unul, dar totusi Avatar are peisaje frumoase, care se gasesc si in China asa ca nu trebuie sa se mai sinucida oamenii.
@acid -Se pare ca tie trebuie sa-ti desenez ca sa intelegi raspunsul meu. Dar vad ca nu prea ai habar de filme adevarate. Ma intreb ce legatura ai tu cu lumea cinematografului. Asa ca mai bine taci, pari mai destept! Nu stii sa faci diferanta in SF si drama? Foarte grav! Intre romantic si drama? Foarte grav! Ce naibii gasesti tu SF in Titanic? Apa? Ce gasesti romantic in Avatar? Ciudateniile alea? Ai fantezii cu ele?
Mare varza e in capul tau. Daca nici la filme nu ma pricep, atunci cine, tu? Care imi spui de Titanic ca e SF? si strabunicul stie ca titanic e drama. Lasa-te de filme! Mai bine uita-te la desene.
Si ca sa te lamuresc: Nici unul! Pentru ca sunt filme din categorii diferite. Iar in acele categorii nu isi merita locul 1. Cand termini facultatea de film sa comentezi decizia mea, pana atunci nu ma intereseaza parerea unui simplu copil de cinema.
Scuze de off topic
Amandoua!, nu ai cum sa le compari atata timp cat sunt doua sitiluri diferite."Doua filme geniu" ale cinematografiei[:X:X]
Titanic! si Avatar este un super film, dar... tot Titanicul imi place mai mult
Nu poti compara un film atat de sentimental, de plin de iubire si bazat pe un fapt real cu... un sf, cu o lume imaginara! Titanic Titanic Titanic!
Nu cred ca se pot compara...fiecare au povestea lor si actiunea lor, nu au nici o legatura in afara de faptul ca sunt filme de mare succes, titanicul la vremea lui si avatarul la vremea lui.
Sunt 2 genuri complet diferiteoricum aleg titanic varianta cu Leonardo Di Caprio
SUCCES