| waXonwaXoff a întrebat:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SF si romanticlaughing Nu are rost sa alegem dintre ele. Fiecare este frumos in categoria sa. Superman sau Avatar? smug Titanic sau Casablanca? Prefer Superman, in anii '78 sa realizezi un asa film era o performanta unica in lume. Iar Avatar nu a facut decat sa dezvolte.
Si Casablanca(1942) cine a vazut acest film, imediat s-a indragostit de el.

77 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic frate.:X:X:X:X
ce avatar toata lumea e moarta dupa avatar laughing
titanic e super

| emanuelf a răspuns:

Amandoua sunt capodopere.

| acid a răspuns:

Nu trebuie' sa fii nebun beloc! Doar trebuie' sa gandesti putin...
amandoua sunt foarte SF si foarte romantice... (depinde ce jumatate e paharului privesti).

Aleg cu ochii inchisi : Titanic! big grin

@maryus37 : e o mare varza la tine in filmoteca!big grin : omu' a intrebat ceva... tu nici macar nu ai raspuns. nu ai facut decat sa bati campii. pacat!hee hee

| juniper a răspuns:

Nu-mi place nici unul, dar totusi Avatar are peisaje frumoase, care se gasesc si in China asa ca nu trebuie sa se mai sinucida oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@acid -Se pare ca tie trebuie sa-ti desenez ca sa intelegi raspunsul meu. Dar vad ca nu prea ai habar de filme adevarate. Ma intreb ce legatura ai tu cu lumea cinematografului. Asa ca mai bine taci, pari mai destept! Nu stii sa faci diferanta in SF si drama? Foarte grav! Intre romantic si drama? Foarte grav! Ce naibii gasesti tu SF in Titanic? Apa?rolling on the floor Ce gasesti romantic in Avatar? Ciudateniile alea? Ai fantezii cu ele?rolling on the floor
Mare varza e in capul tau. Daca nici la filme nu ma pricep, atunci cine, tu? Care imi spui de Titanic ca e SF? si strabunicul stie ca titanic e drama. Lasa-te de filme! Mai bine uita-te la desene.
Si ca sa te lamuresc: Nici unul! Pentru ca sunt filme din categorii diferite. Iar in acele categorii nu isi merita locul 1. Cand termini facultatea de film sa comentezi decizia mea, pana atunci nu ma intereseaza parerea unui simplu copil de cinema.

Scuze de off topichappy

| madycoco a răspuns:

Titanic :X e foarte romantic.

| Ioana22B a răspuns:

Amandoua!, nu ai cum sa le compari atata timp cat sunt doua sitiluri diferite."Doua filme geniu" ale cinematografiei[:Xlove struck:X]

| albastrel a răspuns:

Titanic! si Avatar este un super film, dar... tot Titanicul imi place mai mult big grin

| IuliaAle a răspuns:

Nu poti compara un film atat de sentimental, de plin de iubire si bazat pe un fapt real cu... un sf, cu o lume imaginara! Titanic Titanic Titanic!

| helena_9804 a răspuns:

Nu cred ca se pot compara...fiecare au povestea lor si actiunea lor, nu au nici o legatura in afara de faptul ca sunt filme de mare succes, titanicul la vremea lui si avatarul la vremea lui.tongue

Răspuns utilizator avertizat
| adyymuresan a răspuns:

Titanic

| WestSid3 a răspuns:

Titanic, desigur love struck

| betty17 a răspuns:

Sunt 2 genuri complet diferitestraight faceoricum aleg titanic varianta cu Leonardo Di Caprio

SUCCES

| MadNNNeS a răspuns:

Titanic

| BabyPink a răspuns:

Titanic fără discuţiewinking

auran
| auran a răspuns:

Nu prea merg comparate desi, apartin aceluiasi regizor. TITANIC

Stefan
| Stefan a răspuns:

Titanic .

| Malvina24 a răspuns:

Titanic(categoric) oricum filmul meu preferat ramane tot Ghost!

| l0rre a răspuns:

Titanic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, avatar ca e acum in topuri. Dar Titanic ramane 4 everwinking

Aleg avatarbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca titanic :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avatar, titanic l-am vazut deja de 30 de ori si-a pierdut farmecul desi la incepu mi-a placut de numalaughing. toate lucrurile omenesti se invechesc si mereu vin altele noi ^-^

| m_6429 a răspuns:

Titanic

| razadeluna a răspuns:

| raoulalexis a răspuns:

| emy_8408 a răspuns:

Titanic dar cel cu Leonardo Di'Caprio

| Absenta a răspuns:

Titanic

| Demise a răspuns:

Titanic!

Întrebări similare