| adelle23 a întrebat:

Blonde vs Brunete. Ce preferati? Aviz baietilor. >:

Răspuns Câştigător
| Andreea_7493 a răspuns:

Nu e corect.De ce sunteti rele?no talking Blondele ce au?phbbbbt Eu eram satena, si m-am vospit blonda thinking Nu cred ca baietii prefera o anumita culoare la par. Poate sa fie si roscata si blonda si bruneta si satena si orice ...conteaza si inteligenta si felul de a fi.blushingParerea mea...tongue

70 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza culoarea parului, adica am vazut blonde cu ochii albastri nu prea strauicite si brunete cu ochii caprui superbe si invers, aspectul general conteaza mai mult, dar ceea ce conteaza mai presus de toate e personalitatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BrOonetele:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer mie imi plac blondele.toate brunetele pe care le-am cunoscut erau neserioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Blonde vs Brunete. Ce preferati? Aviz baietilor. >: " era faza sa ziceti ce culoare a parului preferati nu personalitatea si etcchatterbox asa ca nu va mai abateti de la subiecthee hee asa sa raspund la intrebare : brunetele`batting eyelashes pentru ca sunt gingase si misterioase si etcday dreaming pe cand blondele.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunete happybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele sunt cele mai sext femei si bune in pat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele, normal. Romania e plina de satene si brunete, iar roscatele mi se par ieftine. Blondele sunt cele mai rafinate. Sa nu-mi spuneti voi, fetelor, ca macar odata in viata nu v-ati dorit sa fiti blonde. Fiti corecte, nu ofticate big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunete... logik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blonde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate e normal ca brunetele sa tina cu brunetele si blondele cu blondele, dar mai bine lasati baietii sa decidahappyeu cred ca blondele st mai intersante oricum.mai fine si mai dragutebig grin...asta e parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blonde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai, ca acum sar toate brunetele frustrate. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele nu prea imi plac eu sunt blonda si depinde de personalitate acum luati cum vreti:-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele sunt mult mai frumoase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer blondele...adica 2% din populatia lumii sunt blonde si 70% sunt brunete... c'mon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele cu oki verzismug:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot intelege ce aveti cu blondele? dac ati vazut ca una e proasta incepeti sa spuneti ca toate sunt fara creiier...eu nu sunt o blonda dar imi plac mai mult si ca culoare... cele mai multe brunete pe care le-am intalnit sunt foarte fitoase happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza culoare parului. Daca o fata s. a nascut blonda nu inseamna ca tebuie sa se vopsesca bruneta pentru a fi pe placul tuturor, sau invers. Daca te avantajeaza mai mult culoarea ta naturala, indifeent care e, nu trebuie sa o schimbi pentru ca baietii cred ca blondele sunt mai atragatoare/brunetele sunt mai destepte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca 2% din populatia lumii sunt blonde si 70% sunt brunete aviz celor care prefera blondele...au fost refuzati de 70 % din populatia lumiilaughingsi raman cu ce au...laughingeu prefer brunetele cele mai frumoase feme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata viata mea le-am idolatrizat pe blonde de 3 ani din ce-mi aduc aminte dar de abia pe la 23 am si stiut de ce le ador pentru ca spre deosebire de restul blondele sunt mai feminine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blonde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm...blonde vs brunete ha?
Sunt bruneta
Dar nuh imi e rusine sa zic ca UNELE fete blonde sunt destul de frumoase. si poate arata bine. dar si brunetele arata sincer!smug. dar logik ca de blonde lumea crede ca sunt proaste asta pentru ca poate uni baieti au intalnit una doua blonde care nuh erau serioase si de atunci tot asa se tine. logik ca, cred ca brunetele sunt mai dragute. dar de fapt nuh conteaza culoare parului. daca te casatoresti cu o blonda si dpa un 1, 2 ani se face bruneta sau roscata[sau invers] ce faci? o parasesti?laughing nuh.deki nuh conte! poate sa fie blonda draguta si desteapta sau prostutza sau invers cu brunetele.depinde ce preferiilaughingsmug:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nou toate brunetele sunt pitipoance happy la fel si blondele, rar vezi o fata bruneta sau blonda cu capu pe umerihappy tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blndele sunt doar pentru aventuri, si majoritatea barbatilor se casatoresc cu o bruneta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blonde ca is mai usor de agatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt blonda asa ca blondele logik:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar BRUNETELE! sunt superbe! de cand ma stiu nu am suportat nici macar o blonda! mi se pare ca sunt prea fitoase. parerea mea. IUBESC BRUNETELE! brunetele nr. 1 4ever

Întrebări similare