Nu e corect.De ce sunteti rele? Blondele ce au? Eu eram satena, si m-am vospit blonda Nu cred ca baietii prefera o anumita culoare la par. Poate sa fie si roscata si blonda si bruneta si satena si orice ...conteaza si inteligenta si felul de a fi.Parerea mea...
Ai premiat un raspuns deja postat cu care chiar incep si eu,..."Nu e corect",... A terminat intrebarea ta cu "Aviz baietilor", si ai premiat o fata. Eu prefer brunetele, pentru ca "blondele" sunt un arhetip. Un moft. O impresie ca "ele" vor avea mai mult succes.Pentru ca de mic, intre baieti, auzeam: "- Mama, ce blonda, ce bucaciune (si altele!", ...am "indigestie" la blonde, naturale sau nu.Sunt de conceptie ca, daca 9 baieti "apreciaza" o blonda", instinctul gregar ar fi apanajul celor nesiguri pe ei, iar eu nu trebuie sa ingros numar acestora.Sunt foarte fericit ca iubesc o bruneta cu ochii caprui! Sa-mi traiasca! [-o<
Logic ca blondele o sa aleaga blondul si brunetele brunetul. dar dupa parerea mea conteaza de persoana.si ap... cei care spn ca blondele sunt proaste sunt cam ingusti la minte.deoarece creierul si mintea nu se asociaza cu culoarea parului...asta fiind o aberatie...eu cel putin nu ma bag dar as zice totusi ca blondele sunt un pic mai speciale deoarece brunete gasesti peste tot dar blonde mai rar.(mai ales blondele naturale cu ochii albastrii sunt superbe)
Nu-i adevarat! Eu sunt bruneta(ma rog, satena)si nu-mi plac brunetii sau satenii, mie imi plac blonzii, si ii ador :X
Pai ce sa zic...mie mi se pare toate dragute...adica eu sunt mai bruneta si am ochii verzi. Blondele sunt frumoase, dar nu alea vopsite kitschoase. Deci aleg brunete
Brunetele pe primul loc.in general femeile nu se aleg dupa culoarea parului ci dupa felul in care gandesc si se comporta cu cei din jurul lor
MaryMaria333 întreabă: