Nu e corect.De ce sunteti rele? Blondele ce au? Eu eram satena, si m-am vospit blonda Nu cred ca baietii prefera o anumita culoare la par. Poate sa fie si roscata si blonda si bruneta si satena si orice ...conteaza si inteligenta si felul de a fi.Parerea mea...
Eu cred ca nu conteaza culoare parului. Daca o fata s. a nascut blonda nu inseamna ca tebuie sa se vopsesca bruneta pentru a fi pe placul tuturor, sau invers. Daca te avantajeaza mai mult culoarea ta naturala, indifeent care e, nu trebuie sa o schimbi pentru ca baietii cred ca blondele sunt mai atragatoare/brunetele sunt mai destepte.
Hm...blonde vs brunete ha?
Sunt bruneta
Dar nuh imi e rusine sa zic ca UNELE fete blonde sunt destul de frumoase. si poate arata bine. dar si brunetele arata sincer!. dar logik ca de blonde lumea crede ca sunt proaste asta pentru ca poate uni baieti au intalnit una doua blonde care nuh erau serioase si de atunci tot asa se tine. logik ca, cred ca brunetele sunt mai dragute. dar de fapt nuh conteaza culoare parului. daca te casatoresti cu o blonda si dpa un 1, 2 ani se face bruneta sau roscata[sau invers] ce faci? o parasesti? nuh.deki nuh conte! poate sa fie blonda draguta si desteapta sau prostutza sau invers cu brunetele.depinde ce preferii:X:X
MaryMaria333 întreabă: