anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Blugi rosii pentru fete... pro sau contrabatting eyelashes? laughing
Sunt nehotarata rau laughing.

Răspuns Câştigător
| hp1uk a răspuns:

Pro, pantalonii colorati sunt o dovada a atitudinii si a curajului acelei persoane. Sa fim seriosi, trebuie sa ai o anumita doza de curaj sa iesi pe strada imbracat/a cu pantaloni rosii, verzi sau galbeni. In plus, o sa fii diferita fata de toti de pe strada. Oricum, trebuie sa fii constienta ca rosul scoate corpul foarte bine in evidenta, deci trebuie sa te simti ok in pielea ta.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bibiku, dar primii sunt oribili laughing. Si ca model dar mai ales culoarea spalacita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@anaisu, cu siguranta! Nici mie nu imi plac cei spalaciti sau inchisi la culoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@PhotoIsMyLife, chiar as vrea sa vad o doamna inaintata in varsta purtand asa ceva laughing, cred ca nu as mai tine cont unde sunt si m'as prapadi de ras laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Mary Marry, nu esti intreaga la cap, glumesc big hug laughing.
Si profa noastra de engleza era roz in cap si a doua zi o vezi cu parul rosu laughing), ne cam speria cand am vazut'o prima data cu parul ala colorat dar cand am vazut ca e asa de dulce si ne intelege nu a mai scapat de noi laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pro normal vreau si eu love struck day dreamingu gasesc crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu depe net online stie cineva?
Eu nu gasesc nicaiericrying
Si cam cat e?smug
Cam 100 LEI nu?straight face

| LaRySuKa_3744 a răspuns:

Pro. daca ai blugi rosii nu ezita sa ii porti pentru ca e o culoare frumoasa ...si eu am blugi rosii si ii port si ma simt bine in ei, poartai si tu daca ai, pupiciii:*.

| Ramo_1033 a răspuns:

Sunt ok, dar nu mi se par pentru orice varstahee hee. Chiar astazi am vazut pe o tipa de aproximativ 20 de ani si sincer, pe cat de draguta era ea, pe atat de copil o aratau blugii culoarea aceea.hee hee
Blugii albastii cred ca nu se vor demoda niciodata, iar decat sa dai un car de bani pe o pereche pe care o vei purta o luna-doua-trei, te sfatuiesc sa iti iei o pereche albastri/negri pe care ii vei purta chiar si peste ani, deoarece moda azi trece, maine se. ntoarcesmug

Bafta:*.

| selly_6183 a răspuns:

Pro nu mi re pare o alegere asa de buna

| Iulyna a răspuns:

Trebuie sa ai curaj sa ii porti pentru ca multe pers spun ca sunt prea tipatori, doar din cauza ca poate sunt persoane mai retrase sau timide si le e frica sa iasa in evidenta big grin eu sunt pro si iti sugerezi sa iti cumperihappy

Întrebări similare