Pro, pantalonii colorati sunt o dovada a atitudinii si a curajului acelei persoane. Sa fim seriosi, trebuie sa ai o anumita doza de curaj sa iesi pe strada imbracat/a cu pantaloni rosii, verzi sau galbeni. In plus, o sa fii diferita fata de toti de pe strada. Oricum, trebuie sa fii constienta ca rosul scoate corpul foarte bine in evidenta, deci trebuie sa te simti ok in pielea ta.
Pro. daca ai blugi rosii nu ezita sa ii porti pentru ca e o culoare frumoasa ...si eu am blugi rosii si ii port si ma simt bine in ei, poartai si tu daca ai, pupiciii:*.
Sunt ok, dar nu mi se par pentru orice varsta. Chiar astazi am vazut pe o tipa de aproximativ 20 de ani si sincer, pe cat de draguta era ea, pe atat de copil o aratau blugii culoarea aceea.
Blugii albastii cred ca nu se vor demoda niciodata, iar decat sa dai un car de bani pe o pereche pe care o vei purta o luna-doua-trei, te sfatuiesc sa iti iei o pereche albastri/negri pe care ii vei purta chiar si peste ani, deoarece moda azi trece, maine se. ntoarce
Bafta:*.
Trebuie sa ai curaj sa ii porti pentru ca multe pers spun ca sunt prea tipatori, doar din cauza ca poate sunt persoane mai retrase sau timide si le e frica sa iasa in evidenta eu sunt pro si iti sugerezi sa iti cumperi
γиαჯ întreabă:
LanaDelRayFan întreabă:
DaciaRomania întreabă: