| Alexia2727272727 a întrebat:

Bună, as vrea sa activez în domeniul modelingului și as dori sa știu înălțimea minima (menționez sa spun ca am 1.65)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Un model autentic are peste 1.70 inaltime. Acum se cauta femei de 1.80, 1.85 sau mai mult. Nu e niciun bai, modelingul este foarte diversificat, este loc pentru toata lumea. Sunt site-urile astea online care cauta modele pentru haine, costume de baie, etc., si poti sa incerci si tu, nu stiu ce varsta ai acum, dar sunt sigura ca mai poti creste :* Succes in orice domeniu ti-ai alege, experimenteaza si nu te lasa descurajata! Bafta! :****

5 răspunsuri:
| Ctvd a răspuns:

Trebuie sa ai cel putin 1.70 ca sa fii model

| Aube a răspuns:

Ti-ar mai trebui vreo 10 cm.
Insa, nu ne spui varsta ta.

| Alexia2727272727 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc mult, asa o sa fac, cât despre vârstă am 16 anihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti multumesc pentru fundita! :** Si muuulti inainte! :*****
Cu site-urile online de imbracaminte ai putea incerca, am vazut si eu ca uneori mai scriau in descriere inaltimea si greutatea domnisoarelor care pozau de multe ori aveau 1.50 1.60, deci se poate si fara "inaltimea asta ideala".
Sau, daca ai trasaturi frumoase la fata, si cred ca ai, poti fi model de make-up sau coafura, make-up artistele incepatoare am vazut ca isi tot cauta modele pentru machiaj.
Sau vezi niste castinguri pentru reclame, cine stie?
Urmareste siteurile online cu joburi, poate este si ceva legat de modeling si vezi acolo ce cerinte au, creaza-ti un cv si trimite e-mailuri. Eventual fa-ti un set de poze standard la un studio foto profesionist, ar fi un boost.
La ora actuala, MRA este cea mai buna agentie de modeling din Ro, dar trebuie sa ai inaltimea ceruta de ei, dar sunt sigura ca pana la sf de liceu o sa o ai. happy MRA a organizat Next Top Model by Catalin Botezatu acum cativa ani, se mai gasesc episoade pe Youtube, poti sa te uiti, sunt informatii pretioase laughing
Intretine-ti corpul prin sport si dieta, si invata bine engleza ca sa iti poti gasi joburi bine platite in afara Romaniei laughing))))
Te pup si iti doresc numai bine! :****** - Alina D.

| Alexia2727272727 explică (pentru anonim_4396):

Îți mulțumesc mult pentru tot ce mi.ai spus, am sa țin cont cu siguranță.
Multă sănătate, iubire și fericire îți doresc!
Te pup și eu! :***