| Daiana90 a întrebat:

Cum sa fac sa imi creasca unghiile mai repede?
Mi se rup orice as face si pe langa asta cresc si foarte greu.
Am auzit de la unii ca apa le face sa creasca si de la altii ca se rup mai repede daca le tin mult in apa.
Cum sa fac sa am unghiile mai tari, adica sa nu se mai rupa asa de rau si sa imi creasca mai repedehappy?

101 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, si eu am aceeasi problema cu unghiile nu imi cresk si se rup foarte repede, nu stiu ce sa mai fac cu ele, in primul rand la picioare am unghiile foarte mari, iar in al doilea rand la maini nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la farmacie dragutzo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. si eu am aceeasi problema dar am auzit ca daca le ti in ulei cald no sa se mai rupa. incearca si tu poate o sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum sa faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! imi rod unchiile si nu pot sa ma opresc puteti sa-mi ziceti si mie cum sa fac sa nu mi le mai rod, exista crema, lac de unchii ce sa iau va rog ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal.Nu stiu ce sfat sa-ti dau si eu am aceeasi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa-mi creasca mai repede si sa nu sa mai rupa imi puteti spune cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ele sunt putin mari dar se rup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar am incercat cu iod

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dac ti le rozi nu o sa-ti creasa.Cat despre intarire lor nu prea stiu. Darrr, cand ai unghiile mari, lungi si sunt muradare, au microbi sub ele sa le ti in apa calduta 5-10 minute pentru a ti se curata. Iar apoi cu scobitoarea sa iti bagi sub ele pasta de dinti. Le lasi 1 minut doua apoi ti le stergi tu (dar nu cu apa) nu sub ele, pe acolo pe unde ai dat fara sa vrei.

Sper ca ti-am fost de folos.
Mai vorbim.Pa pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai tine mainile mult in apa curatele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa fac ca sa imi creasca mai repede? pentru ca ele cresc daca 1mm pe saptamana.va rog ajutati-mahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le mai roade...laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Sunt Ioana si am aceeasi problema. Eu insa mi le rod si nu stiu cum sa mi le fac mari si frumoase. Vreau sa am unghii sanatoase si tari. Cam in cat timp o sa-mi creasca unghiile cat imi doresc? Raspunde-mi cu un sfat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti ulei de porumb si pune cate o picatura de fiecare data cand ti le cureti si stai cu el 10 min

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi pare cam ireal un cm intr-o saptamana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut ca sa iti faci unghiile albe trebui respecti urmetori 5 pasi sau sa alegi pe care il doresti 1: sa la cureti cu o scobitoare zilnik; 2:datile cu o pasta de dinti buna si tine pasta sub unghii timp de 10 min; 3 inmoaiele in zeama de laamaie si cand se usuca date cu o creme hidratanta pe maini; 4 amesteca bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie si pune pasta obtinuta sub unghii timp de 5 min si cand se usuca date cu o creme hidratanta pe maini; 5 date cu 3 straturi de lac incolor. ai sa vezi da rezultatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu aveam aceeasi problema insa am observat ca daca le dau cu oja sau lac la cate doua-trei zile nu se mai agata...succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le bagi in apa, mai ales calda... o sa ti se rupa, pentru ca apa le innmoaiesi se rup. sfat: da-le mereu cu oja sau lac de unghii si astfel devin mai rezistente:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu am si eu aceeasi problema ma ajuta cinevq

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Daiana
Sunt evelynna si eu am avut aceeasi problema ca si tine dar am incercat sa ma dau pe unchii cu lac incolor sau mai bine zis intaritor de unchii este un fel de tratament big grin...

baftahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Daiana
Sunt evelynna si eu am avut aceeasi problema ca si tine dar am incercat sa ma dau pe unchii cu lac incolor sau mai bine zis intaritor de unchii este un fel de tratament big grin...

baftahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Daiana

baftahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall.si eu am aceiasi problema mi se exfoliaza, sunt moi si imi cresc foarte greu nu stiu ce sa mai fac sa incerc toate metodete pe care le-am vazut aici...ms pentru sfaturi as trebui sa incerci si tu...bye bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un fel de lac la farmacii. un fel de tratament pentru unghiile moi sau care se exfoliaza(costa max 5lei-depinde de farmacie). eu am folostit cam o luna si a mersbig grin. (s-au intarit). Acum ma dau cu lac (in 2 straturi) si cresc ff repedehee hee si nici nu mi se ruphee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti`le in ulei de masline caldut nu fierbinte vreo 5-10 minute fiecare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consultate cu un dizainer de unghii, sau ingrijestele permanent, nu le rupe cu dintiisau nu le taia, ne le da cu lacuri des

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca unghiile sa-ti fie mai tari trebuie ca le:ingrijesti, sa ai grija sa nu faci ipsa de calciu, sa nu le ti exagera de mult in apa.Ca daca le vei tine mult ti se vor rupe.