Buna daiana! acum cateva luni aveam si eu aceeasi problema. acum unghiile mele sunt frumoase si sanatoase: iti incalzesti putin ulei de masline si tii degetele in el vreo 5-10 min. apoi, incearca nist calciu cu magneziu gasestin farmacie si nu e deloc scump! sa nu faci greseala sa tii mainile in apa. daca vrei, oti sa ti le tii in zeama de lamaie... eu n'am incercat asta noroc!
Unghiile mele sunt foarte tari si imi cresc repede... daca le ti in apa ti se inmoaie repede, iar daca nu le dai cu lac ti se rup, asa patesc si eu daca nu le ingrijesc... acorda-le mai mult timp, pileste-le, taie pielitele, foloseste intaritor sau masca pentru unghii, si incearca sa folosesti mereu lac, orice culoare!
Buna daiana, vreau sa stii ca eu sunt cosmetician de unghii si ce au spus unele fete este total gresit te invat in primul rand tinele cam 10-15 min in apa apoi le pilezi foarte putin la colturi apoi da-te cu lac incolor, daca ti le rozi poarta unghii false cateva saptamani, daca nu le rozi si tot se rup nu te uita la ele nu le baga in seama daca vrei am eu niste brosuri care se numeste "oare cum?"si acolo ai de toate oare cum sa-mi creasca parul oare cum sa-mi creasca unghiile etc, dar oricum sper sa te intereseze ce ti-am spus eu pentru ca p multe le-a ajutat pa-pa
P. S:ma numesc Constantinescu Valentina Eliza
Salut... Apa nu face decat se ti le curete si sa se inmuaie. si eu am avut aceiasi problema incercam sa mi le fac patrate si mereu mi se rupeau colturile am incercat tot felul de prosti am fost si la medi si mi-a zis sa iau calciu dar degeaba. si mi-a spus mama ca din cauza acetonei sa nu mai imi sterg unghiile cu acetona doar cu dizolvant acetona este fuarte tare... dupa ceva tinp mi-am luat de la Avon un tratament de intarire si acum am niste unghi fuarte mari si le ador chiar daca mi-a luat ceva tinp sa-mi creasca:X. succesc!