| Daiana90 a întrebat:

Cum sa fac sa imi creasca unghiile mai repede?
Mi se rup orice as face si pe langa asta cresc si foarte greu.
Am auzit de la unii ca apa le face sa creasca si de la altii ca se rup mai repede daca le tin mult in apa.
Cum sa fac sa am unghiile mai tari, adica sa nu se mai rupa asa de rau si sa imi creasca mai repedehappy?

101 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daiana si eu am avut aceeasi problema dar cel mai bine ar fi daca ti-ai lua un intaritor de ungii l-ai folosi 3 zile la rand fara sa te mai dai cu oja si inainte sa iti colorezi ungiile sa le tii 3-4 minute in apa rece CU DRAG OTILIA TG-JIU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna daiana! acum cateva luni aveam si eu aceeasi problema. acum unghiile mele sunt frumoase si sanatoase: iti incalzesti putin ulei de masline si tii degetele in el vreo 5-10 min. apoi, incearca nist calciu cu magneziu gasestin farmacie si nu e deloc scump! sa nu faci greseala sa tii mainile in apa. daca vrei, oti sa ti le tii in zeama de lamaie... eu n'am incercat asta happy noroc! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sale ti in apa caldura si are un avantaj ca ti se curata dar dezavanjar le subtiaza...sa le dai cu la fel ti se intaresc dar iti cresc mai greu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...si eu am problema asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unghiile mele sunt foarte tari si imi cresc repede... daca le ti in apa ti se inmoaie repede, iar daca nu le dai cu lac ti se rup, asa patesc si eu daca nu le ingrijesc... acorda-le mai mult timp, pileste-le, taie pielitele, foloseste intaritor sau masca pentru unghii, si incearca sa folosesti mereu lac, orice culoare! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall si eu vreau sa-mi creasca unghiile mai reped... dar nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Date cu ulei de masline la mine a merswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...eu cred ca trebuie sa le dai cu iod sau cu sare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea calciu i cel mai bine eu asa am facut si sunt bucuroasa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu de 3 ori pe sap le bag in ulei de masline, atentie uleiul de masline trebuie sal incalzest dar foarte putin si pe urma bagi unghiile si le lasi 10 min. sper sa-ti fie de ajutor ceea ce ti-am sugerat eu sa faci ca mie nu mi sau mai rupt si cresc fff repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tii le tii in ulei caldut, intr-adevar da rezultatewinking poti lua un lac de unghii intaritor, dar sunt bune si ideeile cu tinutul unghiilor in zeama de lamaie sau castravetewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinele in ulei de masline caldut. 10-15 minute... ca sa ti se intareasca. iar. apoi taie o lamaie in doua si stai 10 min du degetele in ea. unghiile. tale vor straluci. si vor creste mai repede. succes:* la mine a mers :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una ma dau cu ulei de masline si imi cresc foarte repede. date si tu de doua ori pe saptamana si sa vezi ca in maxim 2 saptamani de observa cum creste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Date drq

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine este sa nu le mai rozi si sa le dai o forma egala sau cel mai bine sa te duci la manichiura si sa rogi pe cineva de acolo sa iti faca o forma...cumpara-ti de la farmacie un tratament si maseala usor pe unghie si pe cuticulewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciao cea mai buna metoda e sa le ti in apa cu otet si sigur iti crescfoarte repede asa fac si eu credeti-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! si eu aveam aceeiasi problema. dar mi-am cumparat de la avon un tratament pentru cresterea si intarirea unghiilor in 5 zile. e fooarte bun tratamentul! e o sticluta mica cu un lichid roz. te dai in fiecare seara cu el. mie mi-au crescut in 3 saptamin 2 cm.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Incearca sa tii mainile intr-un bol cu ulei de masline caldut si maseaza-ti unghiile... Fa asta de 2-3 ori pe saptamana. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc larisa i am aceeasi problema i am incercat sf astea i a mers pentru unghii mai sanatoase tr sa niti dai prea des cu lac tr sa-ti pui cu o pensula de la un lac pe care nul folosesti i apoi sa o inmoi in suc de lamaie sau sa te faci cu crema grasa...kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste lac de la natty ca este bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datile cu lac transparent...asa pateam si eu.Chiar merge sper ca te-am ajuta:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista la AVON. Un tratament sau in farmaciile Catena.Este scump dar isi merita efortu.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna daiana, vreau sa stii ca eu sunt cosmetician de unghii si ce au spus unele fete este total gresit te invat in primul rand tinele cam 10-15 min in apa apoi le pilezi foarte putin la colturi apoi da-te cu lac incolor, daca ti le rozi poarta unghii false cateva saptamani, daca nu le rozi si tot se rup nu te uita la ele nu le baga in seama daca vrei am eu niste brosuri care se numeste "oare cum?"si acolo ai de toate oare cum sa-mi creasca parul oare cum sa-mi creasca unghiile etc, dar oricum sper sa te intereseze ce ti-am spus eu pentru ca p multe le-a ajutat pa-pa

P. S:ma numesc Constantinescu Valentina Eliza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi cresc unghiile foarte frumos doar ptc dupa ce le tai le dau cu oja [timp de o saptamana] si le pilesc, aproape, im fiecare zi. C olegele mele se oftica, iar colegii isi doresc sa mi le tai cat mai repede...sa nu ii mai zgarii... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru intrebarea I cum sa faci sa nu ti se rupa unghiile pei pui sub unghie pasta de dinti si le lasi toata noaptea pentru intrebarea a II-a nu le pui in apa pentru ca ti se rup si mai rau nu le bagi n seama si asa vei reusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-le in ulei de masline caldut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista intaritor de unghii iti protejeaza unghiile si iti mai cresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara`ti un intaritor de la farmacie sau unul de la avon ori oriflam sper ca te-am ajutat:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut... Apa nu face decat se ti le curete si sa se inmuaie. si eu am avut aceiasi problema incercam sa mi le fac patrate si mereu mi se rupeau colturile am incercat tot felul de prosti am fost si la medi si mi-a zis sa iau calciu dar degeaba. si mi-a spus mama ca din cauza acetonei sa nu mai imi sterg unghiile cu acetona doar cu dizolvant acetona este fuarte tare... dupa ceva tinp mi-am luat de la Avon un tratament de intarire si acum am niste unghi fuarte mari si le ador chiar daca mi-a luat ceva tinp sa-mi creasca:X. succesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e putin diferit, am unghiile tari, asta pentru ca m-am dat cu lac de unghii...nu conteazan de care... dar trebuiesc protejate, problema e ca nu cresc repedesad