1. Avatarul e ok.
2. Tu vrei sa te potrivesti cu el pentru ca (cica) e ''ditai' '' vedeta
3. Faptul daca te potrivesti sau nu cu o persoana, nu tine numai de aspect
Adica, nu poti zice...''uite ma el e blond, eu sunt blonda.ne potrivim''
Nu pot sa-ti spun daca te'ai potrivi cu el
Ai zis ca vrei pareri sincere
avut e ok
eu inteleg ca iti place de el
da nici asa) nu fataa nu te potrivesti cu el)
Ba serios acum ce aveti ma toate cu tipu asta? prima oara cand m-am uitat la el pe youtube m-a bufnit rasu! si voi chiar credeti ca el sta pe langa fane disperate ca voi? si daca avea **** pe fata tot ati fi salivat la el? de ce? fiindca a aparut la tv! sunteti doar niste fetite proaste ma! nu iti convine da asta e adevarul!
Si daca te-ai potrivi cu el? FATO, cat de prost o fii el nu o sa se incurce niciodata cu o fetita proasta dintr-o tara uitata de lume! continua sa visezi...
Si daca te-ai potrivi ce? ) Cand il "vei agata" pe Justin Bieber cu avatarul tau sa imi trimiti si mie un mesaj
Penala intrebare.
In primul rand cand placi pe cineva nu trebuie sa va potriviti la aspect si in al doilea rand Justin "Biberon" nu s'ar uita la tine:d adica sincer la cate fetite sunt innebunite dupa el si la cate fane are nu s'ar uita el la tine.
Cheers!:*
Mda pai ma asteptam la o intrebare asa tampita de la o fata de 12-14 ani, da de la un de varsta ta nu! bv bv sa imi spui ce a iesit cu bieber!
Si app ''apache'' vezi ca eu in primul rand n stau in romania...nici nu's romankj nici n mi-as dori s fiu si s stau in romaniaa
Pe fata ta se vede ca esti inocenta si visatoare Pentru varsta ta esti draguta.
Pfffff ce intrebari. Chiar nu poti sa dormi noaptea din cauza asta? Deschide ochii fat-o numai visa atata, auzi Justin Bieber nu-mi spune ca iti place si de Hannah Montana ca e clar
andreea9715 întreabă:
diddy_7476 întreabă:
vanessa_6993 întreabă:
DaciaRomania întreabă: