1. Avatarul e ok.
2. Tu vrei sa te potrivesti cu el pentru ca (cica) e ''ditai' '' vedeta
3. Faptul daca te potrivesti sau nu cu o persoana, nu tine numai de aspect
Adica, nu poti zice...''uite ma el e blond, eu sunt blonda.ne potrivim''
Nu pot sa-ti spun daca te'ai potrivi cu el
Ai zis ca vrei pareri sincere
Da te potrivesti perfect cu el, fataa glumesti?:O uau ati fi cuplu perfect,, numai la tine se gandeste jb, la tine scumpa, esti norocoasa :*))))), o faci pe beyonce geloasa ma fata, esti mai gorgeous decat beyonce kim kardashian si nicole
Din partea mea ai nota 10 la minciuna.Nu esti romanca doar vrei sa intrii la licul Dunu Lipatti din Romania, nu? Si nu sincer nu te potrivesti si in plus n-o sa-l intalnesti niciodata decat daca vine in Romania.
Mda, ce s zic 8-) mai terminatio frate cu cktu ala. Ma secati. App: Daca nu ai fi romanca dc ai vrea s intri la liceu Dinu Lipati? vezi ca te dai singura de gol. esti penibila sincer )
Asa este dyana:*st din america si stau in L. A.:*am stat 2 ani si in beverly hills:*mersi frumos ca macar u mai inteles:*:*:pup:*
LoL frate! trezirea! voi nu eveti alta treaba decat sa stati sa ii explicati unei fete de maxim 10 ani ca nu are ea sanse la jb, ca e urata, si ca e sau nu romanca? Bai. decii. sunteti cam penibili! Cam foarte penibili. Daca v-ati dat seama ca are maxim 10 ani, atunci de ce va tot contraziceti cu ea? Alooo! voi nu ati visat niciodata cand erati mici? Pur si simplu a vrut o parere despre avv ei si a vrut sa demonstreze ca il place pe jb.
Cat despre ceea ce zice "Selllena" este normal ca. MINTE DE RUPE ce stie ea
Parerea mea ar fi sa incetati cu raspunsurile astea de "om mare si intelept" ca nu va sta bine deloc
Si mai abtineti-va sa il jigniti pe justin. copilul asta de. 16 ani a ajuns undeva. A facut altceva, nu ca voi care stati 24 din 24 pe calculator. Presupun ca si in orasele de unde sunteti exista locuri unde poti sa iti dezvolti talentele, precum teatru, pictura, canto. etc.
Va laudati ca puteti sa va dati "maturi" pe langa un copil de 10 ani. Aoleu!
EmyEma cum sati demonstrez ca fac 15 ani...prietena meah la 17 ani e moarta dupa J. B.asa si eu, mare smecherie bv fta chiar asa astia fac prea p maturii dar c sa le faci?
J faza c liceu dinu lipattivaramea sta in Romania si ia mi-a zis d liceu acela ca mie imi plc ff mult s kntvroiam s vin acolo dar mi-am schimbat total parerea despre romani asa ca nas mai veni acolo decat la varamea si atapoate asa st romanii raij pe bune acumAmerica e de 5000 d ori mai frumos decat Romania:-> mie una numi plc:oasa ca beat it here:_j
Sincer... dupa parerea mea nu conteaza ca te potrivesti cu cineva ca aspect conteaza sa va potriviti ca si caracter...deci nu nu te-ai potrivi cu el
Da cum dracu a ajuns intrebarea asta sa aiba 71 de raspunsuri? pardon 72 fiindca am mai comentat si eu ca prostu...
"J faza c liceu dinu lipattilaughingvaramea sta in Romania si ia mi-a zis d liceu acelawinking ca mie imi plc ff mult s kntwinkingvroiam s vin acolo dar mi-am schimbat total parerea despre romanilaughinglaughinglaughingoh go on asa ca nas mai veni acolo decat la varamea si atalaughingpoate asa st romanii railaughinglaughingj pe bune acumlaughingAmerica e de 5000 d ori mai frumos decat Romania:->big grin mie una numi plc:oasa ca beat it here "
"beat it here "
say what?
"sellena" sau cum te-o chema... Fatooo ai auzit de citatul " cand 2 iti spun ca esti beat, du-te si te culca"?
eii. pana acu ti-o zis o gramada de oameni ca esti mincinoasa, enervanta, ca visezi cai verzi pe pereti si etc. Dapai fatoo gata, mai opreste-te si tu de comentat.Nu vezi ca nimeni nu iti tine partea? Stop gata "time out' ( asta ca sa te simti tu bine ca na, cica esti "americanca" care vrea la un liceu din Romania si care sta pe situri romanesti si care vorbeste romana ca o analfabeta)
Deci opreste-te. Chiar nu iti dai seama cat de penibila esti si cat te-ai facut de ras?
Scuze ca iti spun, dar pentru 15 ani ai tai ar trebui sa fii un pic mai matura, iar judecand dupa intrebarea asta, lumea iti da maxim 12 ani( dupa cum ai si vazut pana acum comentariile).
Trezeste-te si nu mai visa la Justin, ca niciodata nu o sa poti tu sa te apropii de el.
Papa
Esti genu de fata care te lauzi si crezi ca starurile sunt mai tari decat oameni normal huh? si vorbesty cu fato` pe cuvant nu te cred ca ca esti dyn alta tara pentru ca vb ca o (cz scuze taranca)
Draga Raspun Anonim:in primul rand ce inseamna penala? poate banala.in al doilea rand, raspunsul tau este:stupid, nefolositor si nu iti raspunde decat la intrebarea: cate intrebari despre justin bieber sunt... Data viitoare cand dai un raspuns amintesteti:sa fie raspunsul la intrebarea respectiva D:
Hai ma ce dracu, ce tot comentezi atata :? baremi daca vrei sa taca lumea, taci si tu! chiar nu te poti opri? nu am nimic personal cu tine, DA GATA!
Vai ce limitata intelectual esti! la stadiul de primata cred ca te-as incarda. pffff
Hai pa il vrei pentru ca este vedeta ha daca era un taran cu siguranta nu l-ai lua asa-i?
Esti o fitoasa obsedata de justin DREW bieber si acum avatarul tau este chiar justin! Ma cac pe tine! vai ce ma enerveaza oamenii ca tine obsedato! hello justina? off...
andreea9715 întreabă:
diddy_7476 întreabă:
vanessa_6993 întreabă:
DaciaRomania întreabă: