| ♥ ღSellena♥ ღ a întrebat:

Ce parere aveti despre avv meu:*:Xwinking? vreau raspunsuri cat mai sincerewinking...credeti ca ma's potrivi ca Justin Bieber?:*:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Denisaa a răspuns:

1. Avatarul e ok.
2. Tu vrei sa te potrivesti cu el pentru ca (cica) e ''ditai' '' vedetabig grin
3. Faptul daca te potrivesti sau nu cu o persoana, nu tine numai de aspecthappy

Adica, nu poti zice...''uite ma el e blond, eu sunt blonda.ne potrivimlove struck''
Nu pot sa-ti spun daca te'ai potrivi cu elhappy

Ai zis ca vrei pareri sincerebig grin

81 răspunsuri:
| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Nu d hannah montana nu'mi place de nikio culoare:O:Olaughinglaughinglaughing

| d33a a răspuns:

Ce intrebare rolling on the floor de obicei vedetele umbla tot cu vedete.

| ladygaga_9914 a răspuns:

Poza asta e si mai penibila
rolling on the floorcerceii sunt varza, la fel si ala din nas...
si ce sa mai zic de sprancenele tatuaterolling on the floor

| t0xic1girl a răspuns:

Da;;]. cuplu perfect!:*...acu cand ai vazut raspunsurile ai dat-o la intors ca nu esti tu aia din avatar...ma lasi ma`?=]]frate sunteti proaste rauoh go on. si daca nu esti romanca de ce vb romana?;;] iti spun eu! esti genu ala de fata cu iq-ul pe -(minus)oh go on. daca macar sti ce e alawinking

| denisa_4116 a răspuns:

Toate fetele spun asta oare "ma potrivesc cu... Justin Biber "tu numai la tine te gandesti cu nu mai tu existi pe planeta aceasta dar mai sunt fete care il ador scuze nu

Apache
| Apache a răspuns:

Ma nu am ce zice ca arati bine... da referitor la justin bieber e putin cam aiurea intreabareahee hee

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Ce idioate fratelaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer iti spun...'trezeshte'te la realitate' si tine'te bine ca oricum nu ai nicio shansa cu "bibarelu' "...bye

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Ooo lady cra cralaughinglaughinglaughing u esti mai varza decat cerceii mei fta... j fta cred ca n'ai auzit in viata tah d pensetalaughinglaughinglaughingoh go on

| gabriela007 a răspuns:

Hai ne lasi? Nu prea ma intereseaza de sprancenele tale laughing si nici ca iti place tie de Jb, vezi-ti de treaba laughing ( app da u stupid cat vrei, da ai vrtu rasp sincer laughing)

| cornel a răspuns:

Mda. talentele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la Psiholog

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Si t0xic1girl... fta am stat 3 ani in romanialaughinglaughing j sincer n mi-a placut... j unele cuvinte le mai traduc pe netoh go onlaughing

| Atelocin a răspuns:

Domnisoara. Fa. ti si tu prieteni reali nu mai traii din internetwinking
Si faza cu "Eu nu stau in Romania si nici nu sunt romanca"e penala raulaughing
Oricum nu stiu cati 11-12 ani ai, asa ca nu e cazul sa ne batem capu` cu tineoh go on

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Am 15 daca n sti astaoh go onlaughing... j stai linistita ca am prietenei f multi nici n visezi u l cati am eulaughing

| Atelocin a răspuns:

Adevarul e ca nu visez la cati prieteni ai.Ca nu vreau sa am cosmaruri x_x.
Un sfat. Pune mana pe un manual de Lb.Romana,sau un pliant macarlaughingSi nu te mai caca atat pe tine ca ai 15 anilaughing
Hai cius.

| t0xic1girl a răspuns:

Copac!=]]. obsev ca lipsa de ocupatie duce la prostie acuta;]. si chiar daca zici tu ca ai 15 ani nu-ti dau mai mult de 10...si varamea de 9 ani gandeste mai mult ca tine scumpo=]]:]]

| Claudia_4326 a răspuns:

Habar n-am daca te-ai potrivi cu ellaughing

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Parerea voastrawinking...eu din cate stiu n vam jignit cu nimic, j chiar daca era nevoie tot n o faceam.credeam ca sunteti prietenosi c minesadd asta e

| KeepCalm a răspuns:

Se vede ca nu esti romanca, te exprimi ca naiba!winking

| Dede_1899 a răspuns:

Cata prostie in lume! chiar daca va potriviti la aspect crezi ca se uita el la tine? are destule "mici"vedete pe langa el, nu se uita el nici-o fana cand are asa "bunatati"winkinglaughing

| LigiaMaria1996 a răspuns:

Avatarul e fain da tu crezi ca ai sanse cu justin. hai sa fim seriosi e doar o febra trecatoare maine o sa iti placa de jony deep?

| Fernando_6040 a răspuns:

Iti zic eu...
nu vreau sati distrug "visele" cu jusin... dar tot vreau s-o facwinking
nai sanse...mai ales ca tipu cela ii m0rtrolling on the floor
sfat: cautia alt baiat (musai justin bieber tiai gasit?rolling on the floor)
ii mort oricum rolling on the floor... da ce vezi la un tip ca el?rolling on the floor... dick c8ilu' cela rolling on the floor zici cai bebe rolling on the floor

| Elly4all a răspuns:

Draga mea...nu cred ca ai prea multa minte dar sa-ti spun ceva:unde ai invatat sa minti? sau ai ramas pur si simplu repetenta 1 an sau 2? adica treci a 8a si ai 15 ani.Am pierdut vreun detaliu pe drum? si cred ca DA te'ai potrivi cu el de minune, impreuna poate aduna'ti de un creier, tu cu Domnul:''am un par mai frumos decat Robert Pattinson''.

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Domnisoara inplinesc 15 ani peste ktva lunilaughingoh go on... d si krei faza? st altii care au 15 ani in clasa a 7... d exemplu am un coleg in clasa si masa la dat la 8 anilaughingj acum are 15 ani in clasa a8winking

| stickere a răspuns:

Da, cred ca da;)

stickere de calitate, modele deosebite la doar 23 lei http://stickere-laptop.blogspot.com/

| stickere a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

| Andrelutssa a răspuns:

Poza e buna
dar nu te`ai potrivi ca justin
el vrea o fta care sa aiba dintii albi
sh sa fie cat mai naturala
oricum e cam fitos

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Pai dupa parerea mea avv e ok dar nu'mi place de justin biberon eu nu am de gand sa te jignesc dar ce spui tu se intampla doar in vise si te cred ca nu esti romanca pentru ca am o prietena care vb romana dar e din america iar despre ce intrebi tu ei bine nu cred ca se va intampla insa succes in continuare la visat si poate unele fete care ti-au raspuns au spus ca nu te potrivesti pentru ca poate le place si lor si nu suporta ideea de a place mai multor fete de justin biber

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Rihanna umbrella