1. Avatarul e ok.
2. Tu vrei sa te potrivesti cu el pentru ca (cica) e ''ditai' '' vedeta
3. Faptul daca te potrivesti sau nu cu o persoana, nu tine numai de aspect
Adica, nu poti zice...''uite ma el e blond, eu sunt blonda.ne potrivim''
Nu pot sa-ti spun daca te'ai potrivi cu el
Ai zis ca vrei pareri sincere
Hai ne lasi? Nu prea ma intereseaza de sprancenele tale si nici ca iti place tie de Jb, vezi-ti de treaba ( app da u stupid cat vrei, da ai vrtu rasp sincer )
Cata prostie in lume! chiar daca va potriviti la aspect crezi ca se uita el la tine? are destule "mici"vedete pe langa el, nu se uita el nici-o fana cand are asa "bunatati"
Mda, ce s zic 8-) mai terminatio frate cu cktu ala. Ma secati. App: Daca nu ai fi romanca dc ai vrea s intri la liceu Dinu Lipati? vezi ca te dai singura de gol. esti penibila sincer )
Pai dupa parerea mea avv e ok dar nu'mi place de justin biberon eu nu am de gand sa te jignesc dar ce spui tu se intampla doar in vise si te cred ca nu esti romanca pentru ca am o prietena care vb romana dar e din america iar despre ce intrebi tu ei bine nu cred ca se va intampla insa succes in continuare la visat si poate unele fete care ti-au raspuns au spus ca nu te potrivesti pentru ca poate le place si lor si nu suporta ideea de a place mai multor fete de justin biber
Pe fata ta se vede ca esti inocenta si visatoare Pentru varsta ta esti draguta.
Esti genu de fata care te lauzi si crezi ca starurile sunt mai tari decat oameni normal huh? si vorbesty cu fato` pe cuvant nu te cred ca ca esti dyn alta tara pentru ca vb ca o (cz scuze taranca)
Pfffff ce intrebari. Chiar nu poti sa dormi noaptea din cauza asta? Deschide ochii fat-o numai visa atata, auzi Justin Bieber nu-mi spune ca iti place si de Hannah Montana ca e clar
Toate fetele spun asta oare "ma potrivesc cu... Justin Biber "tu numai la tine te gandesti cu nu mai tu existi pe planeta aceasta dar mai sunt fete care il ador scuze nu
Avatarul e fain da tu crezi ca ai sanse cu justin. hai sa fim seriosi e doar o febra trecatoare maine o sa iti placa de jony deep?
Da, cred ca da;)
stickere de calitate, modele deosebite la doar 23 lei http://stickere-laptop.blogspot.com/
"J faza c liceu dinu lipattilaughingvaramea sta in Romania si ia mi-a zis d liceu acelawinking ca mie imi plc ff mult s kntwinkingvroiam s vin acolo dar mi-am schimbat total parerea despre romanilaughinglaughinglaughingoh go on asa ca nas mai veni acolo decat la varamea si atalaughingpoate asa st romanii railaughinglaughingj pe bune acumlaughingAmerica e de 5000 d ori mai frumos decat Romania:->big grin mie una numi plc:oasa ca beat it here "
"beat it here "
say what?
LoL frate! trezirea! voi nu eveti alta treaba decat sa stati sa ii explicati unei fete de maxim 10 ani ca nu are ea sanse la jb, ca e urata, si ca e sau nu romanca? Bai. decii. sunteti cam penibili! Cam foarte penibili. Daca v-ati dat seama ca are maxim 10 ani, atunci de ce va tot contraziceti cu ea? Alooo! voi nu ati visat niciodata cand erati mici? Pur si simplu a vrut o parere despre avv ei si a vrut sa demonstreze ca il place pe jb.
Cat despre ceea ce zice "Selllena" este normal ca. MINTE DE RUPE ce stie ea
Parerea mea ar fi sa incetati cu raspunsurile astea de "om mare si intelept" ca nu va sta bine deloc
Si mai abtineti-va sa il jigniti pe justin. copilul asta de. 16 ani a ajuns undeva. A facut altceva, nu ca voi care stati 24 din 24 pe calculator. Presupun ca si in orasele de unde sunteti exista locuri unde poti sa iti dezvolti talentele, precum teatru, pictura, canto. etc.
Va laudati ca puteti sa va dati "maturi" pe langa un copil de 10 ani. Aoleu!
Poza e buna
dar nu te`ai potrivi ca justin
el vrea o fta care sa aiba dintii albi
sh sa fie cat mai naturala
oricum e cam fitos
Si app ''apache'' vezi ca eu in primul rand n stau in romania...nici nu's romankj nici n mi-as dori s fiu si s stau in romaniaa
andreea9715 întreabă:
diddy_7476 întreabă:
vanessa_6993 întreabă:
DaciaRomania întreabă: