1. Avatarul e ok.
2. Tu vrei sa te potrivesti cu el pentru ca (cica) e ''ditai' '' vedeta
3. Faptul daca te potrivesti sau nu cu o persoana, nu tine numai de aspect
Adica, nu poti zice...''uite ma el e blond, eu sunt blonda.ne potrivim''
Nu pot sa-ti spun daca te'ai potrivi cu el
Ai zis ca vrei pareri sincere
Ooo lady cra cra u esti mai varza decat cerceii mei fta... j fta cred ca n'ai auzit in viata tah d penseta
Si t0xic1girl... fta am stat 3 ani in romania j sincer n mi-a placut... j unele cuvinte le mai traduc pe net
Am 15 daca n sti asta... j stai linistita ca am prietenei f multi nici n visezi u l cati am eu
Parerea voastra...eu din cate stiu n vam jignit cu nimic, j chiar daca era nevoie tot n o faceam.credeam ca sunteti prietenosi c mined asta e
Domnisoara inplinesc 15 ani peste ktva luni... d si krei faza? st altii care au 15 ani in clasa a 7... d exemplu am un coleg in clasa si masa la dat la 8 anij acum are 15 ani in clasa a8
Asa este dyana:*st din america si stau in L. A.:*am stat 2 ani si in beverly hills:*mersi frumos ca macar u mai inteles:*:*:pup:*
EmyEma cum sati demonstrez ca fac 15 ani...prietena meah la 17 ani e moarta dupa J. B.asa si eu, mare smecherie bv fta chiar asa astia fac prea p maturii dar c sa le faci?
J faza c liceu dinu lipattivaramea sta in Romania si ia mi-a zis d liceu acela ca mie imi plc ff mult s kntvroiam s vin acolo dar mi-am schimbat total parerea despre romani asa ca nas mai veni acolo decat la varamea si atapoate asa st romanii raij pe bune acumAmerica e de 5000 d ori mai frumos decat Romania:-> mie una numi plc:oasa ca beat it here:_j
Sincer... dupa parerea mea nu conteaza ca te potrivesti cu cineva ca aspect conteaza sa va potriviti ca si caracter...deci nu nu te-ai potrivi cu el
Hai pa il vrei pentru ca este vedeta ha daca era un taran cu siguranta nu l-ai lua asa-i?
Iti zic eu...
nu vreau sati distrug "visele" cu jusin... dar tot vreau s-o fac
nai sanse...mai ales ca tipu cela ii m0rt
sfat: cautia alt baiat (musai justin bieber tiai gasit?)
ii mort oricum ... da ce vezi la un tip ca el?... dick c8ilu' cela zici cai bebe
Draga Raspun Anonim:in primul rand ce inseamna penala? poate banala.in al doilea rand, raspunsul tau este:stupid, nefolositor si nu iti raspunde decat la intrebarea: cate intrebari despre justin bieber sunt... Data viitoare cand dai un raspuns amintesteti:sa fie raspunsul la intrebarea respectiva D:
Esti o fitoasa obsedata de justin DREW bieber si acum avatarul tau este chiar justin! Ma cac pe tine! vai ce ma enerveaza oamenii ca tine obsedato! hello justina? off...
avut e ok
eu inteleg ca iti place de el
da nici asa) nu fataa nu te potrivesti cu el)
andreea9715 întreabă:
diddy_7476 întreabă:
vanessa_6993 întreabă:
DaciaRomania întreabă: