| ♥ ღSellena♥ ღ a întrebat:

Ce parere aveti despre avv meu:*:Xwinking? vreau raspunsuri cat mai sincerewinking...credeti ca ma's potrivi ca Justin Bieber?:*:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Denisaa a răspuns:

1. Avatarul e ok.
2. Tu vrei sa te potrivesti cu el pentru ca (cica) e ''ditai' '' vedetabig grin
3. Faptul daca te potrivesti sau nu cu o persoana, nu tine numai de aspecthappy

Adica, nu poti zice...''uite ma el e blond, eu sunt blonda.ne potrivimlove struck''
Nu pot sa-ti spun daca te'ai potrivi cu elhappy

Ai zis ca vrei pareri sincerebig grin

82 răspunsuri:
| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Ce idioate fratelaughinglaughinglaughing

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Ooo lady cra cralaughinglaughinglaughing u esti mai varza decat cerceii mei fta... j fta cred ca n'ai auzit in viata tah d pensetalaughinglaughinglaughingoh go on

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Si t0xic1girl... fta am stat 3 ani in romanialaughinglaughing j sincer n mi-a placut... j unele cuvinte le mai traduc pe netoh go onlaughing

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Am 15 daca n sti astaoh go onlaughing... j stai linistita ca am prietenei f multi nici n visezi u l cati am eulaughing

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Parerea voastrawinking...eu din cate stiu n vam jignit cu nimic, j chiar daca era nevoie tot n o faceam.credeam ca sunteti prietenosi c minesadd asta e

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Domnisoara inplinesc 15 ani peste ktva lunilaughingoh go on... d si krei faza? st altii care au 15 ani in clasa a 7... d exemplu am un coleg in clasa si masa la dat la 8 anilaughingj acum are 15 ani in clasa a8winking

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

Asa este dyana:*st din america si stau in L. A.:*am stat 2 ani si in beverly hills:*mersi frumos ca macar u mai inteles:*:*:pup:*

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

EmyEma cum sati demonstrez ca fac 15 anilaughingoh go on...prietena meah la 17 ani e moarta dupa J. B.winkingasa si eu, mare smecherieoh go on bv fta chiar asa astia fac prea p maturiilaughinglaughinglaughingoh go on dar c sa le faci?laughinglaughinglaughing

| ♥ ღSellena♥ ღ explică:

J faza c liceu dinu lipattilaughingvaramea sta in Romania si ia mi-a zis d liceu acelawinking ca mie imi plc ff mult s kntwinkingvroiam s vin acolo dar mi-am schimbat total parerea despre romanilaughinglaughinglaughingoh go on asa ca nas mai veni acolo decat la varamea si atalaughingpoate asa st romanii railaughinglaughingj pe bune acumlaughingAmerica e de 5000 d ori mai frumos decat Romania:->big grin mie una numi plc:oasa ca beat it herelaughinglaughinglaughing:_j

| Alecsa_1269 a răspuns:

Sincer... dupa parerea mea nu conteaza ca te potrivesti cu cineva ca aspect conteaza sa va potriviti ca si caracter...deci nu nu te-ai potrivi cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arati aiurea cu "bolovanu`" ala in nas.

Tu n`ai mai mult de 11 ani, el are la vo` 16 si`i un pusti plin de bani si fite, care tine mult la aspectu` fizic. Nu s-ar uita la o 'tinerica' care si` a bagat pietre`n nas...si alea`n photoscape.

Patetic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unu' nu'nteleg de ce se aproba 15. 000 de intrebari despre justin, cu justin, pentru justin etc. In fine, cam penala intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer iti spun...'trezeshte'te la realitate' si tine'te bine ca oricum nu ai nicio shansa cu "bibarelu' "...bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la Psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca da Sellena nu-ti pierde sperantele:X

| LeeJiEun a răspuns:

Trebuia sa scrii avatar sau av nu avv.straight face

| BadBoyy a răspuns:

Avatarul e super. Eu cred ca te-ai potrivi cu Justin biber.

| S3bY_4165 a răspuns:

Hai pa il vrei pentru ca este vedeta ha daca era un taran cu siguranta nu l-ai lua asa-i?

| Fernando_6040 a răspuns:

Iti zic eu...
nu vreau sati distrug "visele" cu jusin... dar tot vreau s-o facwinking
nai sanse...mai ales ca tipu cela ii m0rtrolling on the floor
sfat: cautia alt baiat (musai justin bieber tiai gasit?rolling on the floor)
ii mort oricum rolling on the floor... da ce vezi la un tip ca el?rolling on the floor... dick c8ilu' cela rolling on the floor zici cai bebe rolling on the floor

| magdakitty a răspuns:

Draga Raspun Anonim:in primul rand ce inseamna penala? poate banala.in al doilea rand, raspunsul tau este:stupid, nefolositor si nu iti raspunde decat la intrebarea: cate intrebari despre justin bieber sunt... Data viitoare cand dai un raspuns amintesteti:sa fie raspunsul la intrebarea respectiva D:

| magdakitty a răspuns:

Esti o fitoasa obsedata de justin DREW bieber si acum avatarul tau este chiar justin! Ma cac pe tine! vai ce ma enerveaza oamenii ca tine obsedato! hello justina? off...

| claudiiia a răspuns:

laughing
avut e okhappy
eu inteleg ca iti place de el
da nici asalaughing) nu fataa nu te potrivesti cu ellaughing)