TOP 5 :
1.Sanziana Buruiana
2.Simona Sensual
3.Andreea Tonciu
4. Laurette
5.Mgda Ciumac
Dupa mine, asta e TOP 5 Pitzipoanca by Romania!
Sanziana Buruiana, Simona Senzual, Sonia Trifan, Andreea Tonciu si Blondele lui Iri.
Greu de raspuns. Lupta este foarte stransa. Toate parasutele pe care le-ai nominalizat se inghesuie pentru un loc pe podium!
Ma mir ca nu ai pus'o si pe CUR*A suprema a Romaniei F*T*-N gura de scarba oridna si infecta de MONICUTA COLUMBEANU ale d***u parasute pacat ca Romania este remarcata promovand numai NONVALORILE ei... adevaratii artisti si sportivi nici nu sunt bagati in seama de aceea toti fug de tara noastra ...sau daca stiu ceva stiu de dracula hagi si cu**le noastre. ca sa nu mai zic ca multi dintre ei nici nau habar unde se afla Romania pe harta.
Dupa mine top 5:
1. Bianca Dragusanu
2. Laurette
3. Fata de la miezul noptii
4.Simona Senzual
5. Sanziana Buruiana
Vai de mine da toate sunt pitzipoance originale ... dar cred ca cele mai MARI sunt : Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu, Laurette si Bianca Dragusanu. care mai nou este si "actrita"
Vai dar le-ai ales pe cele mai pitzipoance dintre pitzipoance . Mie aproape toate mi se par, cu exceptia unora, dar cel mai mult Sanziana Buruiana si Simona Sensual
Lool)... oricum nu conteaza, cred ca 80% (sau mai mult) din populatia feminina a romaniei este constituita de pitipoance just look around you
Buruiana e cu siguranta prima!
Senzuala
Tonciu
Ciumac
si... wuu, fata de la miezul noptiii
eu nu cred ca daniela crudu este pitipoanca, si nici nu cred ca are ce cauta pe lista
Poate nu mă credeţi, da' eu ştiu maxim 7 persoane din astea...... tâmpite cu pene, proaste ca noaptea toate.
Toate niste curve ordinare, pardon super vedete...ca am vazut ca se da si stupid daca i insulti vedeta de pe centura.Sa aleg din ele, greu:
Bianca Futisanu, Dragusanu pardon.
Mie mi se pare asa:
1.Andreea Tonciu
2.Cristina Pana
3. Florina Mihaila
4. Flore si Anca
5.Ioana Popescu
Toate in afara de 23, 24 si 29 care nu sunt pitzi de RO restul sunt toate...toate au devenit vedete de pe la capatos, acces din rect sau alte emisiuni in care se porcaieste prostimea...
1.Ioana Popescu(asta in afara de vorbit despre cu a facut sex cu fotbalistii si sa isi arate silicoanele la televizor nu mai stie nimic)
2.Simona Selzual(poate o apuca, cainele de bot sa se mai dezumfle)
3.Laurette(face Braila de rusine :p)
4.Andreea Tonciu(la fel ca si senzuala)
5.Magda Ciumac( nici nu mai zic, se intelege da la sine)
Sincer Florina Mihaila imi este draga dar nu stiu de ce. Poate pentru ca o cunosc.
Unde e Iulia Tabacaru?