| bogdan123 a întrebat:

De ce nu merge mondialmt2 server ultra fun?

79 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu-mi merge ajutati-ma sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E stupyd nu merge ultra fun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi merge contactati-ma la adresa de mes radubatulescu@yahoo.com si vil fac eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi merge contactati-ma la adresa : radubatulescu@yahoo.com
si va explic cum se face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba sa stii daca nici maine nu mere eu il sterg si caut altu

| KriSSu09 a răspuns:

Din cauza unui owner nesimtit, doar cei din franta pot juca mondialMT2! Nu ii convine ca vin romani greci bulgari etc si vorbesc fiecare in limba lor! Se face tot posibilul sa se descopere o varianta prin care sa putem juca din nou!

| BlackSkyz a răspuns:

Oameni buni vechiul mondial nu mai exista, domeniul nu mai este platit insa francezii au facut alt site, acesta este http://metin-delivrance.com/ rata la exp nu este foarte mare dar merge, hai bafta

| alexandruvio a răspuns:

De azi nu imi mai merge mie nu stiu ce are ce o fi avand?

| andrei7dream a răspuns:

Merge happy

| RobyCIP a răspuns:

Si mie tot la fel no signal eu am auzit ca o sa il tina asa pana pe 1.07. 2011 si dupa aia o sa ii dea drumul am inteles ca il face mai misto debaneaza conturile cred incercati sa intrati si maine

| ionutsb a răspuns:

Mie mi-a mers da mi-a cerut bani

| Cristi823 a răspuns:

Ma mondial trebuie sa astepti pana te baga
ultra fun este varza si eu sunt pe elwinking

| KingOfMondialMt2 a răspuns:

Ultra fun nu merge din cauza ca GM nu prea intra sau nu merge netu

| Stephyy a răspuns:

Mondialmt2 merge si eu joc pe el, dar numai ca se conecteaza greu daca nu se conecteaza in cele 30 secunde si iti apare eroarea aia, dai ok si astepti 2-3 minute si se conecteaza, apoi intri cu caracteru si joci! Mult noroc sper sa iti mearga! Funda?

| Markus_9051 a răspuns:

Si la mine la fel oaare ce areee

| Paulx5_5943 a răspuns:

Va spun eu: deci asa-i ca apare la CH (no signal) ca sa imi apare si la mine.Nu merge pentru ca a aparut mondialmt2 versiunea noua si nimeni nu se mai joaca pe aia veche de aia apare (no signal) caci GM a inchis versiunea veche. Daca vreti sa jucati downadati versiunea noua>

| Eugen_5705 a răspuns:

Nu merge ce a spus ala cu windows 98 crying

| Daniel656 a răspuns:

Mondialul e inchis chiar nu va dati seama de asta ca ii inchis? Sunteti mai rai decit bebelusi ca nu merge saitul lool daca nu merge saitul nici jocul nu merge.

| isutza a răspuns:

Pentru ca GM a banat toate conturile romanilor! fundita te rog :X

| StefiBalea a răspuns:

Eo joc mondialmt2 sv new world.Pe ch4 cand intru scriu id si pass ma lasa s-a ma conectez si cand dau conect pe caracter ma scoate de pe sv.Pe celelalte sv merge tot bine pana cand sa imi aleg caracteru dupa ce dau enter pe caracter pot sa astept si o zi intreaga ca nu intra in joc. cine imi poate spune ce are?

| xDany89 a răspuns:

Azi pe 31-05-2011 nu merge pentru ca se fac modificari la sv

| bogdan123 explică:

La voi cum apare la mine apare imaginea aia veche si no signal dati comentarii

| bogdan123 explică:

Auzi cum apare la tine la mine apare imaginea aia veche si no signal

| bogdan123 explică:

Ms pentru raspunsuri cei de pana acum mai astept

| komy_2242 a răspuns:

Este in reparatii, peste cateva zile se va redeschide

| komy_2242 a răspuns:

Este in reparatii...
Funda?

| 1ng3rulN3gru a răspuns:

Este prea de tot pana acum il inchidea o ora sau 2 max 3 dar acum e inchis de 2 zile habar nu am ce are dar dabia astept sa revie

| PrietenulCipi a răspuns:

Care imi da mondialu pe mess id meu este cipyaless.

Pentru ca gm francez nu-i mai lasa pe romani pe servercryingdar parerea mea este ca va gasi o solutii ca sa jucam toti

Bogdane versiunea veche s-a inchis si s-a deschis alta siteul e www.valmondial.fr