Din cauza unui owner nesimtit, doar cei din franta pot juca mondialMT2! Nu ii convine ca vin romani greci bulgari etc si vorbesc fiecare in limba lor! Se face tot posibilul sa se descopere o varianta prin care sa putem juca din nou!
Oameni buni vechiul mondial nu mai exista, domeniul nu mai este platit insa francezii au facut alt site, acesta este http://metin-delivrance.com/ rata la exp nu este foarte mare dar merge, hai bafta
Si mie tot la fel no signal eu am auzit ca o sa il tina asa pana pe 1.07. 2011 si dupa aia o sa ii dea drumul am inteles ca il face mai misto debaneaza conturile cred incercati sa intrati si maine
Ma mondial trebuie sa astepti pana te baga
ultra fun este varza si eu sunt pe el
Mondialmt2 merge si eu joc pe el, dar numai ca se conecteaza greu daca nu se conecteaza in cele 30 secunde si iti apare eroarea aia, dai ok si astepti 2-3 minute si se conecteaza, apoi intri cu caracteru si joci! Mult noroc sper sa iti mearga! Funda?
Va spun eu: deci asa-i ca apare la CH (no signal) ca sa imi apare si la mine.Nu merge pentru ca a aparut mondialmt2 versiunea noua si nimeni nu se mai joaca pe aia veche de aia apare (no signal) caci GM a inchis versiunea veche. Daca vreti sa jucati downadati versiunea noua>
Mondialul e inchis chiar nu va dati seama de asta ca ii inchis? Sunteti mai rai decit bebelusi ca nu merge saitul lool daca nu merge saitul nici jocul nu merge.
Eo joc mondialmt2 sv new world.Pe ch4 cand intru scriu id si pass ma lasa s-a ma conectez si cand dau conect pe caracter ma scoate de pe sv.Pe celelalte sv merge tot bine pana cand sa imi aleg caracteru dupa ce dau enter pe caracter pot sa astept si o zi intreaga ca nu intra in joc. cine imi poate spune ce are?
Este prea de tot pana acum il inchidea o ora sau 2 max 3 dar acum e inchis de 2 zile habar nu am ce are dar dabia astept sa revie
Pentru ca gm francez nu-i mai lasa pe romani pe serverdar parerea mea este ca va gasi o solutii ca sa jucam toti
Bogdane versiunea veche s-a inchis si s-a deschis alta siteul e www.valmondial.fr
kalakkas întreabă: