| bogdan123 a întrebat:

De ce nu merge mondialmt2 server ultra fun?

79 răspunsuri:
| ReSpEcT_3589 a răspuns:

Fratilor mondialmt2 este inchis pentru romani, adminul a restrictionat accesul celor cu IP romanesc straight face

| florynutzu a răspuns:

Mie imi merge ultra fun pentru mai multe detalii dati add : florynutzu7up
si va explic cum se facewinking

| florynutzu a răspuns:

Mie imi merge ultra fun pentru mai multe detalii dati add : florynutzu7up si va explic cum se face

| florynutzu a răspuns:

Nu pot sa explic aici de ce nu merge si mai intai invata sa scrii

| Marian7up a răspuns:

La mine merge ultra fun care vrea id florynutzu7up pentru mai multe detalii...

| daniel_8269 a răspuns:

Dami id tau de le mondial si parola sa te loghez eu si dupa aia iti las un messaj daca merge sau nu
uite id meu de mess: danibsupersonic

| iovandrei a răspuns:

Pentru ca i expirat mah!

| costi_8504 a răspuns:

O avea probleme la stomac:laughing

| allexutzull a răspuns:

Bogdane da cum ai downloadat metin2mondial ultra fun

| Sute a răspuns:

Dati-misimie un metin2 pe adresa francis_neta plzzz

| LupuloviciRazvan a răspuns:

Ba cretinule mie imi merge am un samanca de 155 ha ha ha si merge ha ha ha rolling on the floor rolling on the floor

| manixsuk2011 a răspuns:

Merge ulltra funu datii acolo unde lati instalat si va apare ulltra fun ch1 ulltra fun ch2 si dati pe ulltra fun ch1 baga parola si a luat-o

| mondialmt2expert a răspuns:

Pentru ca toate conturile de pe ultra fun(astasia)au fost blocate pentru eliminarea romanilor.Stii,mai bine citeai din prima pe forum.

| alex_8374 a răspuns:

Mie imi merge nu imi da eroare numai ca imi trebuie cont

| 123baiatul a răspuns:

Ba cine stie cum imi fac cont? dar creka stiu dar nu pre laughing

ID : hotimaflorin

| tonysmecher a răspuns:

Nam raspunsul la aceasta ubtrebare dar frateeeeeeeeeeeeeee am incercat asa cum ziceti voi dar nu-mi merge imi apare aia cu (?) si se inchide ce areeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.am facut asa cum ziceti voi dar nimiccrying(((((((((((((( cine stie altfel plz dati-mi pm pe idul bossubraicau@yahoo.es

| inziktra a răspuns:

Ma mondialul meu merge sa intri pe el dar astasia la toate servarele aratala fel pagina nu merge nimic sa moara bibi ma enerveaza sa mor eu

| CCC_9233 a răspuns:

Salut.am si eu o intrebarewinking.Eu l-am downloadat...mi-a mers vreo 3 zile.si acum nu mai megresad. cand incerc sa intru pe pagina imi zice ceva de o eroare.si cand dau sa intru.imi zice ceva de conetie.Ce sa fac?sad?

| mmaarriiaann a răspuns:

It spune echec lors de la conexion astepti 3 min maxim 5 si o sa se intre singur