Fratilor mondialmt2 este inchis pentru romani, adminul a restrictionat accesul celor cu IP romanesc
Mie imi merge ultra fun pentru mai multe detalii dati add : florynutzu7up
si va explic cum se face
Mie imi merge ultra fun pentru mai multe detalii dati add : florynutzu7up si va explic cum se face
La mine merge ultra fun care vrea id florynutzu7up pentru mai multe detalii...
Dami id tau de le mondial si parola sa te loghez eu si dupa aia iti las un messaj daca merge sau nu
uite id meu de mess: danibsupersonic
Ba cretinule mie imi merge am un samanca de 155 ha ha ha si merge ha ha ha
Merge ulltra funu datii acolo unde lati instalat si va apare ulltra fun ch1 ulltra fun ch2 si dati pe ulltra fun ch1 baga parola si a luat-o
Pentru ca toate conturile de pe ultra fun(astasia)au fost blocate pentru eliminarea romanilor.Stii,mai bine citeai din prima pe forum.
Nam raspunsul la aceasta ubtrebare dar frateeeeeeeeeeeeeee am incercat asa cum ziceti voi dar nu-mi merge imi apare aia cu (?) si se inchide ce areeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.am facut asa cum ziceti voi dar nimic(((((((((((((( cine stie altfel plz dati-mi pm pe idul bossubraicau@yahoo.es
Ma mondialul meu merge sa intri pe el dar astasia la toate servarele aratala fel pagina nu merge nimic sa moara bibi ma enerveaza sa mor eu
Salut.am si eu o intrebare.Eu l-am downloadat...mi-a mers vreo 3 zile.si acum nu mai megre. cand incerc sa intru pe pagina imi zice ceva de o eroare.si cand dau sa intru.imi zice ceva de conetie.Ce sa fac??
It spune echec lors de la conexion astepti 3 min maxim 5 si o sa se intre singur
kalakkas întreabă: