Se numește sub ponderal.
Nu ești slabă, ești slăbuță.
Dar fiind în perioada de creștere nu se pune la socoteală, se poate schimba peste noapte.
Dacă te simți bine așa, aceea e ideală pentru tine. nu te lua după tabele.
Nu greutatea conteaza, ci grasimea, totu e sa nu fii gras, indiferent ce greutate ai. Poti avea si 15 kg si sa fii gras ce zici? multi nu cred, dar asta e adevarul.
Poti avea 41 de kg si sa nai pic de grasime, caz in care arati foarte ok, sau poti avea 35 sau 30 kg si sa fii gras, caz in care arati f naspa
deci greutatea conteaza mai deloc, conteaza sa nu ai grasime pe corp.
Cm pe care ii ai peste 1 m - 10.
Asta ar fi formula pentru greutatea ideala pentru fete si femei.
La tine: 56 - 10 = 46 Kg
Esti in crestere deocamdata, nu te alarma. Ai grija sa mananci cel putin 3 mese sanatoase pe zi, asa cum iti da mama ta si cum te-au invatat la scoala.
Ultimele doua cifre din inaltimea ta minus 10 pentru greutate la fete, iar la baieti trebuie sa fie egala cu ultimele 2 cifre . Insa nu tot timpul este asa conteaza foarte mult constructia, oasele, dotariile, sti tu mai bine.
Buna!
Cica normal ar fi sa ai cu 5-10kg mai putine decat inaltimea, gen ai 1.56m, sa ai 46-51kg. Dar nu asta conteaza. Ceea ce conteaza e sa-ti placa tie cum arati si sa te simti bine in pielea ta. Daca tu te vei placea, e posibil ca si cei din jurul tau sa faca la fel.
O seara placuta!
Pentru înălțimea ta greutate e chiar ok, dar dacă tu simți nevoia, poți să încerci să mai pui 2-3 kilograme.
La 1,56 si 13 ani, 41kg e o greutate normala. Nu esti slaba. Nu e necesar sa ai o anumita greutate pentru a fi grasa sau slaba, ci sa arati bine si sa iti placa de tine in oglinda. Cu varsta vei mai lua in greutate daca tot crezi ca esti slaba
Nu esti slaba! Important este cum te simti tu in pielea ta, daca tu te placi asa, este perfect!
Oricum esti mica, ai multa activitate la varsta ta, ar fi greu sa te ingrasi cu alimente sanatoase, la varsta ta.
Eu am auzit ca daca de exemplu ai 1, 50 ar trebui sa ai 50 de kg sau daca ai 1, 45 ar trebui sa ai 45 de kg etc. Nu stiu cat este de adevarat.
Fiecare e perfect exact așa cum e. Nu te speria de kilogramele in plus sau in minus. La vârsta ta esti foarte ok la 41 kg.
Scumpete, ești foarte slabă.Am văzut mai demult un tabel și chiar ești foarte bine.Eu la 13 ani aveam 1.58-1.59 și aveam 55 de kilograme și nu era prea bine, dar la tine e perfect
Greutatea ideala pentru această înălțime este de 53 de kilograme, iar cea minimă este de 45 de kilograme. Greutatea actuala se încadrează la gradul de sub nutrit, asta e părerea mea. Acest site îți calculează greutatea ideală http://m.csid.ro/calculator-greutate-ideala/
Greutatea unei persoane trebuie să fie cu 10 mai mică decât înălțimea...La un corp normal, spre exemplu, dacă ai 156cm, atunci tu trebuie să ai 46kg cel mult.Tu ești foarte bine așa. Sănătate :*
Salut, trebuie sa ai in jur la 45 de kg, dar cred ca la varsta ta esti destul de normala,,,, Asa ca bucurate de corpul tau.
Pai cand vrei sa afli greutatea ideala scazi din inaltime varsta. adica tu ar trebui sa ai cam 46 de kg.Dar e okk.Eu am 13 ani si am 1 79 si am 65 de kg.
Dap...arăți foarte bine și nu cred ca ar trebui sa Îți faci griji în legătură cu greutatea ta corporala....stai liniștită! La 13 ani organismul tău are arderile foarte bune și poți manca tot ce îți dorești ....bn doar dacă vrei sa fii model...Și atunci ar trebui sa ai cu 20 kg mai puțin decât înălțimea...Dar ei zic ca ești bine! Ai grija de sănătatea ta! te pup :*
Sarah_2707 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: