| ForbiddenLove a întrebat:

Intrebare pentru fetebig grine la cati ani vi se pare normal sa purtati tocuri? Voi de la cati ani purtati? Parintii mei nu prea ma lasa dar mie mi se pare ceva absolut normal sa porti tocuri la 14 ani? Gresesc?

49 răspunsuri:
| ConstiintaTa a răspuns:

Nu gresesti deloc.Eu peste o luna fac 13 ani si am cumparati o pereche de pantofi rosii de lac si cu toc de 6 cm. ii ador si imi plac foarte tare.Mama ma lasa sa port si in + dupa parerea mea cred ca am inceput sa merg excelent. Spune-i ca nu esti o fetita de 10 ani.Hello,doar ai buletin. Spune-i ca una dintre marile diferente intre o fetita si o domnisoara este stilul[hainele, TOCURILE, coafurile, etc.]Sper sa te lase daca spui chestii din astea, oh si mult succes cu,, mersul"pe tocuri sper sa inveti de la primii pasi.Glumeam.

| Rallu_2412 a răspuns:

Nu conteaza ani cand incepi sa porti tocuri.Conteaza sa te simti tu bine incaltata cu tocuri fie de 5 cm, fie ca sunt 10 cm... Depinde de tine si de stabilitatea ta pe tocuri.tongue

| Fvn a răspuns:

Iti distrugi coloana de la varsta asta oh go on
aolo...copii din ziua de azi.
si eu am tot 14 ani sa stii...

| Aysa19 a răspuns:

Deloc.laughing adica wake up!

la varsta asta e f normal!

eu cred ca de la 13 bine la varsta aceea nu foarte mari adica potrivite 3 cm cam asa 4...happy...

| Aysa19 a răspuns:

Stii cumva unde pot vedea ep 22 din sezonul 1 din "The Vampire Diaries"? miai fii s mare ajutor :*:*

| Adela50 a răspuns:

Pai pe o parte ai si tu dreptate, dar pe alta parte si ai tai.
Daca porti tocuri de mica o sa faci varice, dar tinand cont ca ai 14 ani e momentul sa incepi.
PS. Daca esti inalta n-are rost sa porti tocuri.

| Annemary_2131 a răspuns:

Prima data am purtat tocuri la 12 ani(mici 3-4 cm) acum am 14 ani si port tocuri de 6-10 cm(10 doar la banchet ca si asa sunt inalta). cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, spune-i ca ai crescut nu mai esti o fetita si vrei sa te imbraci mai elegant(nu-i spune sexy ca faci mai rau). mama mea spune ca tocurile fac diferenta intre o fetita si o domnisoara.ciaw

| BRG a răspuns:

Înseamnă că vrei să fi o domnişoară elegantă, bravo ţie, şi mult succes, m-ai rar găseşti fete care doresc să stea pe tocuri. Felicitări.

| 100 a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta pentru acest lucru
dar sa fim seriosi la o fetita de 12-13 ani nu i-ar sta bine cu tocuri
dupa parerea mea de pe la 16 ani
poti si la 14 dar nu exagerat de mari

| shadovv a răspuns:

"Intrebare pentru fete"

| razadeluna a răspuns:

Eu am 13 ani, si numai tocuri foarte joase, maxim vreo 2 cm

| Deelicious123456789 a răspuns:

O sa te tot saturi de tocuri cand vei fi mare, pentru ca va trebui sa fii prezentabila, fie ca te duci la serviciu sau la o petrecere/nunta sau altceva.eu am 16 ani si port tocuri uneori.sau doar cand mai merg pe la cate o petrecere care e un pic mai stilata.stilata,ma refer cand e organizata la un restaurant sau club.in rest bachestii si conversii sunt prietenii mei cei mai buni.nu te grabi.mama mea a purtat de la 14 ani tocuri si acum ii pare foarte rau.pentru ca si-a deformat piciorul si a facut si varice.succes!

| Fluturash cu aripi de inger a răspuns:

Depinde de fiecare mie presonal imi plac foarte mult tocurile, primele sandale cu toc au fost la 14 ani, acum am 15 iar la ocazii port mai mult tocuri cred ca e o varsta potrivita 14 ani.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Am 11 ani jumate si port tocuri de pe la 9, 10 (nu mari, mici cat jumatate de deget, asa purtam) si acum cam de 3 sau 4 cm.big grin

| brunetteee a răspuns:

Nu gresesti :*
si eu tot 14 ani am
si port tocuri

| deeuh a răspuns:

Depinde de inaltimea ta, de ten, de structura, de fire. Dac esti o fire firava nu ai de ce. De exemplu am 16 ani si nu am purtat tocuri de cat la ocazii speciale. Revelion, Nunta, botez. Pentru ca sunt foarte inalta si daca mai imi iau si tocuri ma fac de 2 metrii. Plus ca am un ten si o fire care nu ma avantajeaza.

| HoopaScz a răspuns:

De la 14 ani, ai dreptate succes

| ‹³Janne .‹³ Chriss a răspuns:

Nu gresesti. De la 14 anii poti incepe sa porti. Nu ma refer exagerat demult. Cum a zis BlackAndWhite de 15 cm. laughing.
Am incercat la 12 ani sa port tocuri, dar nu prea imi placea.

| Siimo a răspuns:

De la 10 ani dar adevarat este ca eu sunt ff dezvoltata i arat foarte matura de aceea de cele mai multe ori ma imbrac copilareste dar cum crezi tu

| costinatina a răspuns:

:O la 14 ani?
cred ca ar trebui sa mai astpti un pic...adica eu prima oara am purtat tocuri la 17 ani... dar daca tie ti se pare in regula sa porti tocuri de la 14 ani e problema ta.
Eu zic sa ii asculti pe ai tai ca ei sigur nu iti vor raul si in plus ai toata viata inainte sa tot porti tocuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primele mele tocuri le-am purtat de Paşte.Deci,la 13 ani, anul acesta dar nu pot să merg pe ele... Mie una, nu-mi plac.La 14 ani poţi să porţi dar nu exagerate.Nu cum se poartă acum 15 cm. E prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sh eu is in aceea situatie,, ...nici p mine n ma lasa mama s port tocuri si eu am tot 14 anihappysh nici eu nu stiu c sa fac.help mehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocuri? Nu suport pantofi si sper ca pe viitor sa-i port doar la ocazi speciale. N-are rost sa-i porti de la varsta asta, cand te poti simti mult mai bine in adidasi, tenesi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocurile sunt un trend si le poti purta chiar de la 10 ani...acum normal ca la varsta ta n-o sa porti tocuri de 10 cm dar unele mai mici sunt foarte potrivite...parintii tai probabil cred ca e vulgar dar atata timp cat nu le combini cu alte piese vestimentare foarte indraznete totul e okwinking iar mitul ca iti strambi piciorul nu apare decat daca te urci dintr-o data pe tocuri mari big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e o varsta neaparat, poate de la 16-17 in sus, ca la 13-14 sunt prea mici fetele:-|

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador cum vin pe picior tocurile.mama imi zice ca ar trebui sa incep sa port tocuri.deci daca vreau pot sa port tocuri si de 10(asta la o ocazie speciala, in rest de la 3 la 6 cm sunt foarte ok) sau poti sa porti sandale cu talpa ortopedica.sunt mai comode.
p. s:si eu am tot 14 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu purtam si la serbarea de la gradinitalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza varsta pe care o ai. Poti incepe sa porti tokuri cand vrei. Dar pantofi cu tokuri p care sa te simti ok, si asa te si avantajeze.Si desigur nu prea inalte. dar depinde de inaltimea ta.Eu de la 10 ani port tokuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca de pe la 12-13 ani e normalstraight facelove struck
in nici un caz zilnicstraight face big grin
consider ca daca de la varsta asta (12-13 ani)mergi cateva ore pe saptamana:d, te obisnuiesti si in viitor mergi mai bine + ca pozitia corpului se va schimba, in binelove struck(mai drept, mai elegant, mai femininlaughing
Parerea meahappy