Deci am o sora mai mare 18 ani si la banchet in clasa a8a nu a purtat tocuri adica s-a rugat de mama sa o lase fara tocuri la banchet dar mama i-a zis ca trebuie sa isi ia tocuri macar o ora si le-a luat pana la restaurant si apoi sia luat baschetii adica se vedeau fain la rochie. Eu am 13 ani si in clasa a6a cand aveam 12 ani eu si colegele le barfeam pe astea mai mari de la a7a si de la a8a ca poarta tocuri si chestii de astea si ca nu e normal sa poarte ca noua ni se parea ca prima data in viata cand porti tocuri ar trebui sa fie la banchetl din clasa a8a si acum am ajuns si noi in clasa a7a si ne trebuie si noua tocuri oricum 13 ani mi se pare ca e bine sa porti tocuri nu chiar inaaaalte am incercat sa merg e sandalele lu matusamea cu toc de 15 cm si era sa i le rup dau cred ca pe tocuri de 6 7 cm pot merge si chiar acum 2 3 saptamani am intrebat-o pe mama "Mama stii pot sa port si eu tocuri?" la care mama mi-a raspuns"Dca crezi ca poti merge pe tocuri o sa-ti iei si de alea" apoi am mai intrebato odata dar era nervoasa si mi-a raspuns "Da ceti trebuie tocuri vrei sa-ti rupi gatul unde vrei sa le porti" oricum 13 14 mi se pare ceva normal.Chiar trebuie sa-mi iau o pereche de pantofi sau sandale cu toc in nici un caz cizme pentru ca abia pot merge pe ceva uscat si curat cum sa merg pe zapada sau pe gheata adica lol ganditiva daca va iau 6 7 baieti iarna la mozol si voi sunteti pe tocuri ati bulito deci cel mai bine incepeti cu sandale sau cu pantofi cu toc 4 5 6 cm hai bine 7
Eu am 12 ani și port tocuri, dar nu prea mari. ultimele pe care le-am luat au 6 cm.mi se pare normal sa porti tocuri de la vârsta asta, dar și părinții tai au dreptate, pentru ca dacă stai prea mult pe tocuri începe sa te doară spatele, iar tălpile tale vor avea de suferit. Ar fi recomandat sa nu porti chiar în fiecare zi
Eu port de la 12 ani, prima oara la 12 ani am purtat de vreo 3, 4 cm parca iar la 13-si 5 cm-si ma lasa parintii
Io port de acum un an tocuri. [mentionez am 15 ani ]. Dar bineinteles ca nu port mereu ...doar la ocazii mai speciale, cateodata si in oras. mnah mie imi plac si cred ca este o varsta potrivita sa porti tocuri... doar nai sa porti la 80 de ani )
Da normall.eu am 12 ani si port:X:X:...si daca parintii nu te lasa incearca sa.i convingi o sa inteleaga ei odata si odata:X:X
Buna eu am 14 ani (clasa a 7a ) si de mult ma uitam la colege ca aveau tocuri la petreceri la scoala etc si mi-am luat pantofi cu tocuri de 10 cm, nu are nimic, in plus ca te avantajeaza daca esti mai scunda si arata si mai feminin decat sa mergi la un bal, petrecere etc cu o rochie eleganta si o pereche de bascheti (;
Ei daca ai 14 ani eu zic ca este normal sa porti tocuri, adica hello 14 ani.Eu aveam 5 6 ani si purtam tocuri dar foarte foarte mici de 1 cm sau asa.Acum am 11 si jumatate sc dar este normal.
Eu am 12 ani si port tocuri de 7 cm. Asta depinde de tine daca poti merge da, si nu purta tocuri mai mari de 10 cm! La varsta ta e normal sa porti tocuri.
catalyna id cata98ionela
Tocurile se poarta de la 14 ani in sus...atunci cand reusesti sa mergi pe ele pentru ca sunt si fete de 16 ani care nu poarta tocuri pentru ca nu pot merge pe ele...in plus o sa ai mult timp de acum incolo si de tocuri si o sa vezi ca o sa te plictisesti de ele
Eu am 13 ani si port tocuri dar nu exagerat de mari am tocuri de 3 cm dar am si platforma de 10 cm iar parintii nu imi zic nimic atata timp cat nu ii port zilnic si nu incep sa ma plang ca ma dor la ocazi speciale merg cu tocuri de 15 cm poate unelor nu le plac sa poarte tocuri dar acum depinde si de firea omului
Eu por pantofi cu toc de la pasti si chiar in 26 ap fac 14 tata a zis ca nu ma lasa sa port tocuri si chiar de la el am primit o pereche acum si-a schimbat parerea