Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!
Trebuie sa dormi bine, sa mananaci de dimineata, sa ai grija la igiena, sa nu stai in picioare cand iti da gaura, sa mergi la un salon cunoscut nu la unu acasa. etc Durerea e f mica si trece foarte repede, sa nu porti haine stramte dupa! si sa speli locul des, sunt sigur ca va fi minunat :)
Cat despre cercei pentru body piercing iti recomand www.getwild.ro, toate sunt minunate si au o promotie noua : 100 de gauri gratis pentru primii 100 de clienti
Poi tot ce conteaza e sa nu te uitzi de loc...si da te infectezi cada nu folosesti un piercing steril si ai nevoie d o tija mai lunga pentru inceput...si sa ai grija sa il curetzi in fiecare seara si sa nu-l bruchezi ...in rest ce pot sa iti zic? mie imi place fff mult si il am deja d 3 ani
Eu mi-am pus acum 4 ani fara anestezie la un salon specializat si senzatia nu pot sa o numesc altfel decat una de disconfort, nu durere. L-am tinut atunci o luna jumate si l-am scos pentru ca s-a infectat urat de tot din cauza ca era din titan si nu l-am suportat. Acum de o luna mi-am pus unul din aur la spital. Mi-a facut anestezie si n-am simtit nimic. Deci nu cred ca ar trebui sa iti faci griji in legatura cu durerea. Important e ca pierce-ul sa fie dintr-un material pe care stii ca ti-l suporta corpul si sa respecti ce iti spune medicul. Bafta!
Trebuie sa te uiti pe www.getwild.ro o sa gasesti acolo atat produse cat si carticole despre body piercing, poti sa te infectezi, e si dureros, mai mult decat atat in perioada gripei este si un risc in plus
Uite eu nu te-as sfatui s-o faci...in primul rand lesini din prima: si te va durea foarte mult eu am piercing de foarte mult timp dar m-a durut enorm cand mi-am dat... o prietena de-a mea a stat lesinata timp de o ora. ea e mai mare are 16 ani insa eu 14 dar am rezistat nu sunt {slaba de inger} (ma descurc bine cu durerea)acum faci ce vrei dau eu ti-am spus doar ceea ce se poate intampla eu nu mi-as mai da a 2- oara oricum bafta :Xpooop uite id-ul meo pentru a vb mai mult nonialexutza_love
Daca esti intr-adevar hotarata sa iti bagi pircing, cauta bine un salon care sa lucreze fff steril ca eu am avut mari probleme cu el am avut o gaura facuta in spital si mi-a fost facuta cu branula, si din pacate mi-a copt atat de tare incat mi s a rupt gaura de tot, am vindecat o si am incerca din nou sa imi mai fac o gaura de data asta am mers intr un salon si din onu aceeasi poveste dar de data asta tot coace numai nu mi se rupe gaura. si eu sunt disperata nu stiu ce sa mai fac cu el sa se vindece
Aseara am citit posturile voastre si ma cam razgandisem. In schimb azi, mi-am luat inima-n dinti si impreuna cu o prietena am fost la un salon specializat pe care il recomand cu incredere. Bodyart-tattoo din mall Vitan, Bucuresti. Asadar, impreuna cu prietena mea ne-am facut minunatul piercing care aproape ca nu l-am simtit deloc. Mentionez ca ni s-a facut anestezie locala inainte. Parerea mea personala este ca nu procedura in sine este problema ci perioada de dupa. Voi incerca sa mentin o igiena cat mai buna si sa speram (ca aici e problema) ca organismul sa nu-mi respinga cercelul. Materialul cercelului este din otel inoxidabil, chirurgical. Aveau si din titan dar mi s-a spus ca nu ar fi o diferenta prea mare. (decat de pret) Sper sa evolueze bine.
Eu mi-am facut piercing in buric de curand pentru ca imi place si am vrut sa vad cat de tare doare, pentru ca am vazut pareri impartite si ca urmare mi-am facut unul in buric si sincer sa iti spun(nu ca vreau sa te descurajez)dar doare foarte tare si mi-a facut si o mica anestezie si m-a durut foarte tare asa ca nu iti recomant decat daca iti doresti foarte tare.Bafta!
Eu am piercing in buric de o saptamana mi l`am facut singura acasa si nu m`a durut absolut deloc mai mare a fost frica prima data mi-am pus cercel medicinal si d doua ori p zi ma spalam bine cu spirt p maini si imi dadeam cu fluocinolor in 5 zile mi-a trecut si mi-am bagat cercel d argint... acum nu mai am probleme cine doreste sa`si bage sa`si bage fara probleme nu doare absolut deloc... pup