| JustMeFlory a întrebat:

Vreau sa imi bag piercing in buric si as vrea sa stiu daca este dureros! M-am interesat daca ma pot infecta de la acest lucru etc etc. Vreau doar sa stiu daca este dureros pentru ca eu suport destul de greu durerea! Mai ales daca vad un ac, ma fac galbena la fata!

Răspuns Câştigător
| iulia18 a răspuns:

Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!

163 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flory sincer eu un data de 06. 06. 2010 mi-am bagat pentru prima oara un piercing in buric, sincera sa fiu eram al fel de fricoasa ca tine.cand vedeam cum vine cu acul ma intimidam toata si eram cat pe ce sa`mi pierd incredere ca nu doare. apoi mi-am pus mana pe ochii si mi-a facut gaura...sincer cand iti bace gaura nu daore doar cand iti scoti acul din buric te ciupeste f putin deoarece iti trage pielea inapoi. da si este adev exista multe posibilitati de infecatre dar daca sthi sa te ingrijesti nu se va intampla nik.parerea mea este ca este decizia ta daca iti bagi sau nu. nu trebuie sa te iei dupa unu si altu ca doare ca nu doare depinde si de organismul si pielea ta de si e f la moda este f cool ca pentru o afta sa i cercel in buric:*pwpa la uh daca vrei sa mai vb ID: fynutza_a. ceau pwpa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult sau mai putin, as zice... pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piercingul in buric e floare la ureche. Au am facut (la insistentele prietenului meu) piercing anal. Vreau sa spun ca este cumplit, de atunci viata mea este un chin. Am mari probleme la defecatie. Actul sexual anal nu mai produce placere. Am avut probleme cu infectii cu stafilococul auriu. Am facut un fel de cangrena care s-a supra infectat. Medicii m-au pus sa semnez ca refuz indepartarea piercing-ului. Dar nu pot renunt la el, pentru ca prietenul meu m-ar parasi... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare deloc, mai mult doare anestezia, injectarea cu xilina, si eu mi-am facut acum 2 zile si nu regret!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si fa`ti stai linistita nu doare mi-am facut acum 2 zile la un salon si pot sa spun ca nu m-a durut e nornal sa simti ceva dar nu exagerat eu sunt o pers f fricoasa de fel dar tot a fost ok3.trb in schimb sa ai grija de igiena lui foarte bine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara.Ma numesc cristiana si am 25 de ani si acum 6 zile mi-am facut un pierce in buric.Nu m-am informat inainte(prost stiu) dar mi l-a facut o prietena de-a mea acasa cu pistol avand grija sa fie totul steril, sunt fricoasa si panicoasa de fel, sincer pe moment nu am simtit nimic si apoi cam 20-30 de minute o usturime suportabila dar deranjanta pentru o persoana ce nu suporta durerea la un grad mai ridicat, am sunat toti prietenii ce au pierce, de 6 zile citesc commenturi legate de aceasta treaba, m-am interesat si la farmacie si situatia sta in felul urmator:nu am infectie(inca, si sper sa nici nu am ) am grija de el in felul urmator: il dezinfectez de doua ori pe zi spalandu-ma intai pe maini cu sapun antibacterian(protex) apoi cu un servetel de unica folosinta innmuiat un pic in apa si cu sapun frec usor acea zona, frec e mult spus, dar am grija ca sapunul sa ajunga aproape de gaura, apoi iau alt servetel curat il ud bine si sterg zona pentru a o lasa curata si uscata sa pot aplica baneocin.atat am folosit pana acum, doar o seara am dat cu alifie de galbenele si incepuse sa se inroseasca fapt pentru care am evitat.Aduc in discutie faptul ca, gaura fiind data cu un pistol, si cercelul era ca atare adica mic, ca cel de ureche cu surub si ma strangea, dar in cele 6 zile nu am facut nimic altceva decat ce am scris mai sus, nu am intors de el l-am lasat sa se vindece, l-am protejat de haine stramte si am fost foarte atenta cu el, in casa l-am lasat fara nici o haina deasupra pentru a se aerisi corect. Dupa aceste 6 zile m-am decis sa il schimb ca nu mai puteam, ma strangea si incepuse sa se inroseasca, asa ca am mers la farmacie am luat Lidocain spray pentru amortire, un cercel initial de spranceana mai mare si simplu fara model si l-am lasat in spirt 5 minute inainte de a-l pune.Nu a mers.si el f mic nu ajungea sa prind filet, prietena mea spalata pe maini si folosind manu stiui chirurgicale, am ramas asa timp de 20 minute pana a mers ia si a cumparat un cercel tot din titan dar numai tija din titan si cu o pietricica cam mare zic eu, problema mea este ca de jos in sus nu intra neam, si asa am fortat cat de cat deoarece gaura de la cercelul initial dat cu pistolul era f mica si fina.Trebuie avut mare grija sa nu raniti in interior mai mult de cat este deja, si totul steril repet.Am ramas cu el bagat invers, adica piatra deasupra si filetul jos cu speranta ca o sa mai treaca 2 -3 saptamani si sa se vindece, cicatrizeze pana o sa pot sa il intorc fara probleme. Daca am facut bine sau nu voi vedea, continui sa fac ceea ce am scris mai sus mult timp chiar daca pare vindecat, daca cineva a patit asa ceva doresc sa imi povesteasca. Sfatul meu pentru cele mai slabe de inger, daca nu isi doresc din tot sufletul si nu cred cu tarie ca pot trece peste micile dureri si disconfort, somn, transpiratie ca e cald(mai bine toamna zic unii) haine si doar vor in acest anotimp(vara) sa se mai gandeasca o data inainte de a-l face.Va multumesc frumos si o seara buna.Astept sa mai discutam pe aceasta tema si sper sa fie totul bine si sa nu am probleme sa nu fiu nevoita sa il scot dupa atat chin.:*Va pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam exagerati cei care spuneti ca doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trebuie sa ma duc samil puna, dar mor de frica..., pentru ca o prietena o mers tot acolo sa-si faca si o duruto rau de tot...nu stiu ce sa fac acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie piercing de aur sau de argint?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am facut pirsing in buriksaptamina trecuta pot sa afirm ca nu m-a durut deloc caci mi-a facut anestezie lokala mii frica ink cu el... zilele acestea m-a durut un pic cand il atingeam dar vad ca pe zi ce trece e tot mai bine sper sa fie totul ok si sa se cicatrizeze mai repede caci vreau sa plec si la mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am facut acum 2 saptamani la un salon. locul a fost anesteziat si nu a durut absolut deloc. dupa ce s`a dus efectul anesteziei a durut foarte putin o durere suportabila de catre oricine, iar acum nu mai am absolut nimic. 42 de ore dupa nu ai voie sa uzi locul. fara creme, uleiuri de corp, sapun, spuma de baie, etc, nici dupa alea 42 de ore. dupa dus te dezinfectezi cu rivanol si dupa te dai cu tetraciclina.si ai sa vezi ca nu este absolut nimic exagerat de dureros sau ceva de genu cum spun altii.nu ai nimic de regretat. iar dupa ce ti`l face daca nu iti pun ei acolo un plasture, iti pui tu si 24 de ore nu il dezlipesti deloc.atat.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preţuri Piercing :

- Buric - 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

- 140 lei (pretul include bijuterie Crystal Evolution + manopera)

-Sprânceană - 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

-Buză - 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

-Limbă - 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

Efectuam si piercing cu bijuteria clientului :

- 80 Ron (manoperă)
- 40 Ron (bijuterie)

- Ureche (lob) - 30 Ron (bijuterie + manoperă) ( pistol )
- Nas - 30 Ron (bijuterie + manoperă) ( pistol )

2nd Face Tattoo & Body Piercing
Str. Sfanta Vineri, nr 4, Bucuresti, langa Club Twice
www.2ndface.info

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la un salon, o sa-ti faca si anestezie locala si nu doare deloc...crede-ma! si nu e nc foarte scump.(ia uitele palea.rolling on the floor)) doare rau nu-ti face. ho ca nu va taie gatu`)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e asa de rau...am eu am 17 ani si e super tare n a durut asa de tare dar s a vindecat cam greu qq toate ca a fost pus la un salon curaj... nu doare deloc te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am facut si eu...la un salon si nu am simtit nimic... mi-a spus sa trag aer in piept si in 2 sec a fost gata, am avut grija dupa sa nu se infecteze si l-am curatat mereu si nu am avut nici o problema, nici eu nu m-am uitat acolo ca mi-a fost fricahappy Curaj!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte dureros

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am 18 ani si adevarul e ca doare un pic "mai mult" dar rezisti daca chiar iti place s vrei, eu il am de 2 saptamani. si 3 zile ma cam durt nici de intrat n a intrat prea usor trebuie sa ai mare grija de zona aia o perioada stiu c spun pentru ca am 8 gauri in ureche s unu in sfarc, am avut s in buza. Bafta tuturor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te uita la ak! sincer numai acum miaim pus sh eu...nu odare deloq...sukces happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mamaa :O am 14 ani si ieri mi-am Facuth piercing in buric. Nu m`a duruth deloc. Sh nici acum nu ma doare`. Nu stiu cum ziceti voi ca v-a duruth` straight face... La 14 ani nu m`a duruth de loc si voi sunteti mai mari si va plangeti atat straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie ca sa-ti fie frica de ac...hee hee mmm e putin putin cam dureros... dar sti cum e ''baba la frumusete sufera'' tongue pupiii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, parintzi mei nu au fost de acord anul trecut asa ca am hotarat sa imi fac singura. Mi-a reusit foarte bine, sincer numai tzin minte daca a durut s-au nu oricum nu a fost mare lucru. Pana la urma si-au dat seama parintii mei si m-au pus sa il scot straight face. Ei bine anul aceast am reusit sa ii conving asa ca am sa merg la un salon sa imi fac. Nu imi este frica deloc. Iar tu Flori daca intr-adevar iti doresti nu ar trebui sa te opreasa niste zvonuri sau o durere mica. Bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu am piers in buric de vreo 7 luni, mi l-a facut verisoara mea si nu am avut probleme sa se infecteze. Mi-am cumparat xilina ca sa amorteasca. Iar dupa ce mi-a facut gaura si mi-am pus cercelul ma dadeam cu apa oxigenata si cu un unguent BANEOCIN si nu am avut nici un fel de probleme.In primele 2-3luni nu trebuie sa-l scoti deloc ca se infunda gaura... poti sa-l scoti cand iti faci baie in cada ca sa-ti cureti gaura, si sa-l pui inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 2 luni mi-am bagat pierce in buric.eram atat de incantata.nu am avut nici o problema pana acum cateva zile cand am observat ca pur si simplu mi se subtiaza pielea. piercing-ul meu se mai tinea intr-o pielita. mi-a fost frica si l-am dat jos sadsadacum sper sa se vindece si sa se astupe ca sa pot sa incerc iar.nu stiu din ce cauza s-a intamplat asa. a 2-a oara poate o sa fie cu succes.si apropo nu doare deloc.simti doar o mica intepatura cand ti-l face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e dureros deloc, daca ti se face gaura cu aenstezie locala si bineinteles sa nu te uiti nu ai nici o treaba nu m-a durut nici cand mi-am dat si nic dupa deloc deloc spre uimirea mea, o am de 3 zile si chiar e ok, ma spal cu protex si imi bun un bandaj cu betadina, sa nu il agat e bandajul, deci nu e absolut nici o durere...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este deloc dureros eu am...si vreau sa zic ca nu am vrut sa imi dea nimeni si mi-am dat eu.si i-am dat si la o prietena si nici ei nu i s-a intamolat nimic!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este dureros deloc si eu am si nu m-a durutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine una m-a durut, dar doar pentru 1 min! E suportabil...(acum depinde si de la persoana la persoana) Mananca inainte si sa nu iti fie frica. E foarte important!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha. am piercing in buric si nu este dureros deloc cand ti-l faci deoarece iti face o anestezie scurta si dupa til baga nu doare apsolut de loc. iti urez succes! si ascultama ca nu mintbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am pircing de cativa ani buni si il adooorrr.cred ca nu este saptamana sa nu-mi iau unul nou. Eu mi l-am pus la salon si fara anaestezie, nu doare deloc, cat o intepatura de ac.chiar merita:X:X:X.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu pierce, te doare doar atunci 3 sau 4 zile dar dupa aia nu mai ai treaba...nu te lua dupa astia ca vor sa te sperie laughing :*:*:*:*:*