| JustMeFlory a întrebat:

Vreau sa imi bag piercing in buric si as vrea sa stiu daca este dureros! M-am interesat daca ma pot infecta de la acest lucru etc etc. Vreau doar sa stiu daca este dureros pentru ca eu suport destul de greu durerea! Mai ales daca vad un ac, ma fac galbena la fata!

Răspuns Câştigător
| iulia18 a răspuns:

Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!

163 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Am auzit ca e dureros. Iti gaureste pielea, cum ar putea sa nu doara? Nu te uita.

| gabimaris a răspuns:

Bineinteles ca este o interventie facuta sub anestezie locala, daca tii neaparat sa ai piercing in buric asta este, trebuie sa suporti! Recuperarea, vindecarea plagii dureaza intre 6 si 10 saptamana, in functie de capacitatea organismului tau de a vindeca rani de mici dimensiuni! Ai grija, nu cumva prin aceasta manevra sa-ti complici viata, in loc sa o faci mai interesanta!

| borsec a răspuns:

Da este foarte dureros, cand eram adolescenta mi-am pus si eu unul, m-a durat si atunci cand mi l-a facut si dupa, de nu mai puteam sa dorm pe burta.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ce esti dispusa sa faci pentru a avea un piercing in buric? De durut nu ar trebui sa te doara daca il faci la un salon. Ar trebui sa iti anestezieze zona inainte sa-l puna... Perioada de vindecare dureaza de la cateva luni pana la 1 an. Trebuie sa ai grija de el... Mai ales daca il faci in perioada asta... Se deschid strandurile, poate vei merge la mare... Trebuie sa il ingrijesti corespunzator sa nu t-i se infecteze. Exista posibilitatea sa nu accepte corpul tau piercing-ul. Fie materialul din care e facut, fie pur si simplu faptul ca e un corp strain in tine... Sunt multe aspecte.

| micuta_8485 a răspuns:

Daca iti faci anestezie nu este dureros.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e foarte durerossad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, este destul de dureros și riscul infectării este prezent.
Mare grijă la toaletarea lui până la vindecarea completă.
Pa, pa.

| JustMeFlory explică:

Ms k m'ati speriatlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este' foarte dureros!
nu iti baga!
iti spun eu!
k o sa regreti!

| Sara2 a răspuns:

Da, este dureros dar nu exagerat, dupa ce ti-l faci spala-te cu un sapun care nu contine crema o perioada si nu se infecteaza

| Uana_5406 a răspuns:

E foarte aiurea
se poate infecta
il poate respinge pielea

| Sara2 a răspuns:

Flori stai linistita nu e chiar asa de grav

| claudya a răspuns:

Treci la un salon unde se face si intreaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flory si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine sadsad vreau dar mi e frica.pana la urma imi fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa imi bag da si eu sunt la fel ca tine da nu stiu cat de dureros este, da pana l urma vreau sa-mi nag mie imi place mult bafta :*:*:*::

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu azi mi-am facut si nu doare deloc... plus ca l me s-a chinuit aia sa-l bage ca am pielea fff groasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am pus piercingu ieri... dar e un salon din Londra, nu m-au anesteziat, mi-au zis doar sa stau calma si sa dau cu apa sarata, si are nevoie de aer curat, nu il atinge decat daca esti spalata ff bine pe maini si trebuie sa te dai cu apa sarata de cel putin 3 ori pe zi, sau cu apa oxigenata. te doare putin cand ti-l face si apoi vreo ora sau 2 te pishca putin, apoi cand incepi sa il tratezi totul e ok. cel putin asa e la mine...pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am facut acum cateva zile pierce in buric si vreau sa sp k e ok, nu m-a durut deloc dar trebuie sa il ingrijesti bine pentru ca e riscul d infectie ff mare si depinde d organism cat d repede s vindek! s vede marpha si cred ca merita sa incerci...succes

| sweetysimy a răspuns:

Buna Flory.sunt Simona. Vreau sa iti spun k si eu mi-am dat gaur in buric si din fericire chiar nu a durut.am simtit putin ca o ciupitura...Inainte sa imi dau si eu ma temeam ca va durea, dar sincer chiar nu doare fa-ti cu increderewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine m-a durut ingrozitor de tare, de fapt am lesinat... mi-a dat cu anestezic, dar era una inaintea mea care a tipat f mult, si nivelul de adrenalina a crescut, si nu si-a mai facut efectul anestezicul...eu am un bandaj cu rivanol, si. ce sa zic.mai mult a durut cand l-am facut decat acum, eu am dormit si pe burtica din prima seara...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... Mi-am bagat si eu piercing in buric de 2 saptamani si vreau sa iti zic ca si pe mine ma speria gandul ca ma doare dar nu e adevarat... Nu simti nimic... E super ok... BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa iti pui nu asculta de gura lumii.Multi zic ca doare dar nu e asa.Cand mi-am pus eu nu m-a durut deloc.Acum depinde doar de tine si de piele. Daca e subtire nu te doare, daca e goasa foarte putin. BAFTA! FA-TI FARA FRICA:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am pus piercing in buric am avut mare grija cu igiena dar canad mi-a fost facuta gaura nu a durut foarte tare. Trebuie doar sa stai linistita sa nu te incordezi si toate vo-ri merge foarte bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justmeflor eu am piercing in burik a fost foarte dureros doar pentru cateva minute am 15 ani si mi-am facut si 2 delfini pe abdomen si mau durut foarte tare si piercingul in burik dar ma simt mult mai bine ca acel piercing in burig si cu acel tatuaj pe abdomen atrag toate privirile baietilor cand am o bluza peste burik si mi se vede piercingul si tatuajul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nasol e mai bine atunci sa te ducli la un salon si sa-ti faca anestezie si tot ce trebuie.cu multa grija nu are ce sa se intample.eu mi-am bagat de cateva zile dar m-a chinuit o ora si m-a durut ingrozitot ...eu care suport durerea dar asta a intrecut orice limita...probabil si din cauza faptului ca am pielea foarte tare si m-am dus la un amic nu la salon...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare foarte tare...este o durere suportabila...si eu mi-am facut acum 2 zile...si doctorul mi l-a facut fara anestezic local...numa trebuie sa ai grija sa nu se infecteze...si sa'l cureti de 2 ori pe zi...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dormi bine, sa mananaci de dimineata, sa ai grija la igiena, sa nu stai in picioare cand iti da gaura, sa mergi la un salon cunoscut nu la unu acasa. etc Durerea e f mica si trece foarte repede, sa nu porti haine stramte dupa! si sa speli locul des, sunt sigur ca va fi minunat :)
Cat despre cercei pentru body piercing iti recomand www.getwild.ro, toate sunt minunate si au o promotie noua : 100 de gauri gratis pentru primii 100 de clienti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu maine imi dau gaura :* nu stiu daca mai gasesc pagina asta exact asa ca mai bine da-mi add : esti_printzul_meu... iti spun maine cum a fost smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este dureros foarte putin pana iti baga cercelu si dupa nu te mai doare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare k si iop am ln burik