Poi si eu vroiam tunsoare emo...acum st tunsa filat... poti sa-ti iei din par si sa-l pui pe o parte cu putin gel si placa de par obtii exact ceva emo... mie profi nu-mi zic nimic!
Apropo de tunsori emo - sunt cateva in catalog care nu erau chiar foarte deplasate. Am cautat catalogul pentru o alta intrebare pe TPU la adresa
http://www.TPU.ro/......entru.html
Oricum iti zic si tie sa ai mare grija - profesorilor s-ar putea sa le treaca, dar mamei nu prea. Mai bine mergeti impreuna la coafor si incercati sa fie o tunsoare pe undeva pe la mijloc... adica nici foarte conventionala, nici total iesita din comun. Eu stiu ca stilul asta a cuprins tot tineretul, dar multora nu le sta deloc bine. Ii dezavantajeaza teribil. Nu cred ca vrei sa arati mai rau, nu-i asa. Oricum cere o parere, eventual coafeza sa stie ceva mai mult.
Damn.
Ce mai conteaza ce crede mama sau profii
daca tie asa iti place nu inteleg de ce nu ai face acest pas
Fa-ti ce tunsoare vrei, doar tu o porti. Spune-le parintilor tai ca pur si simplu vrei acea tunsoare si ca daca faci o greseala, iti vei asuma consecintele.Cat despre profesori, nu au ce sa faca, doar nu o poarta ei.Nu e ca si cand te-ai apuca sa iei droguri. E o simpla tunsoare.
Asa am patit si eu.stai linistita...eu cu profesorii am aranjat...adica a fost pe pielea mea. dar nu mai conteaza... m-am tuns ...la scoala dirigu a spus de fata cu toti parintii la sedinta"ca sunt tunsa emo.cum de ma lasa.reprezint un pericol pentru colegi ca sunt taiata pe mana...ca beau.etc." Vazand ca eu vin in continuare machiata cu negru tunsoarea pe ochi haine negre...m-a lasat in pace si am avut 9 la purtare din cauza absentelor... aveam vre 40 nemotivate inca meritam zic eu si 7 :-ss... sper ca te-am convins...
Atata timp cat la scoala nu vei merge cu parul f. tapat, profesorii nu vor avea grija ta, iar in ce priveste parintii.nu te ingrijora...sigur li se vor parea niste idei ciudate, dar nu cred ca vor avea ce sa spuna... un mare sfat:tunsoarea emo, stiu din propria experienta ca e greu de intretinut si pentru. faptul ca trebuie taiat parul destul de des...altfel,parul crescut nu va mai da volum celul mai scurt.rezultatul fiind un look nearanjat.Eu zic ca merita sa incerci, dar sa ai grija sa fie intretinuta!
Si eu vreau o tunsoare emo, am vorbit si cu mama. i-am explicat cam cum vreau sa ma tund si a zis bine ...insa eu i-am mai aratat si niste poze cu tunsori emo ca sa inteleaga mai bine la ce tunsoare ma refer... o sa ma tund peste cateva zile si o sa-mi fac si cateva suvite insa dupa ce se termina scoala...ca sa nu faca gura profesorii.
Nu este nicio problema daca vrei sa te tunzi in stil emo eu m-am tuns in stil emo si imi sta chiar bine profesori nu mi-au zis nimic. tunde-te o sa vezi cum iti sta. daca vrei alte sfaturi intra pe saitul meu www.emo.ro