| BeYou_2166 a întrebat:

Vreau si eu tunsoare emo... dar mi-e foarte greu sa ma hotarasc. mi-e teama de ce o sa zica profesorii...sau chiar mama...eu i-am spus ca vreau filat...si a crezut...Acum mi-e teama sa fac acest pas... ce spuneti? Imi puteti da vreun sfat?happy

Răspuns Câştigător
| andrada005 a răspuns:

Poi si eu vroiam tunsoare emo...acum st tunsa filat... poti sa-ti iei din par si sa-l pui pe o parte cu putin gel si placa de par obtii exact ceva emo... mie profi nu-mi zic nimic!

83 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Apropo de tunsori emo - sunt cateva in catalog care nu erau chiar foarte deplasate. Am cautat catalogul pentru o alta intrebare pe TPU la adresa
http://www.TPU.ro/......entru.html
Oricum iti zic si tie sa ai mare grija - profesorilor s-ar putea sa le treaca, dar mamei nu prea. Mai bine mergeti impreuna la coafor si incercati sa fie o tunsoare pe undeva pe la mijloc... adica nici foarte conventionala, nici total iesita din comun. Eu stiu ca stilul asta a cuprins tot tineretul, dar multora nu le sta deloc bine. Ii dezavantajeaza teribil. Nu cred ca vrei sa arati mai rau, nu-i asa. Oricum cere o parere, eventual coafeza sa stie ceva mai mult.

| Kitty_7752 a răspuns:

Damn.
Ce mai conteaza ce crede mama sau profii
daca tie asa iti place nu inteleg de ce nu ai face acest pas thinking

| LollipopWithHeroin a răspuns:

Fa-ti ce tunsoare vrei, doar tu o porti. Spune-le parintilor tai ca pur si simplu vrei acea tunsoare si ca daca faci o greseala, iti vei asuma consecintele.Cat despre profesori, nu au ce sa faca, doar nu o poarta ei.Nu e ca si cand te-ai apuca sa iei droguri. E o simpla tunsoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau dar mi-e frica de mama si profi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tunde-te si fa ce vrei u iesi pe strada nu maicata! iar profesoriii...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ceea ce iti place! nu mai tine cont atat de mult, de gura lumii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea eu zic ca te-ar sta bine! eu una sunt in scari iar profi nau ce sa-ti zica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am patit si eu.stai linistita...eu cu profesorii am aranjat...adica a fost pe pielea mea. dar nu mai conteaza... m-am tuns ...la scoala dirigu a spus de fata cu toti parintii la sedinta"ca sunt tunsa emo.cum de ma lasa.reprezint un pericol pentru colegilaughing ca sunt taiata pe mana...ca beau.etc." Vazand ca eu vin in continuare machiata cu negru tunsoarea pe ochi haine negre...m-a lasat in pace si am avut 9 la purtare din cauza absentelor... aveam vre 40 nemotivate laughing inca meritam zic eu si 7 :-ss... sper ca te-am convins...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cautat pe net poze cu tunsori emo si i-am zis mamei ca asa vreau sa ma tund, si nu a zis nimic, numai ca nu o sa ma tunda nimeni cu parul in ochilaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehh... ii zici si u ca asa se poarta.mai filat si cu breton asimeric, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU ZIC SA TE TUNZI ORICE AR FI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat la scoala nu vei merge cu parul f. tapat, profesorii nu vor avea grija ta, iar in ce priveste parintii.nu te ingrijora...sigur li se vor parea niste idei ciudate, dar nu cred ca vor avea ce sa spuna... un mare sfat:tunsoarea emo, stiu din propria experienta ca e greu de intretinut si pentru. faptul ca trebuie taiat parul destul de des...altfel,parul crescut nu va mai da volum celul mai scurt.rezultatul fiind un look nearanjat.Eu zic ca merita sa incerci, dar sa ai grija sa fie intretinuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt emo dar imi plac unele tunsori chiar sunt faine rau. Daca tu vrei tunsoare emo fa-o cand se vor vedea in fata faptului implinit nu mai au ce sa-ti faca de zis se gaseste de facut prea putin.Bafta sa ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asi zice sa nu te faci sau daca te faci emo nu te face ca alti la ochi, la par, doar la ungi sa ai parul pe ochi si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca profesorii nu o sa conteze in alegerea ta... poate mama nu va fi de accord la inceput dar va intelege... ti-as recomanda sa mergi pe placerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau o tunsoare emo, am vorbit si cu mama. i-am explicat cam cum vreau sa ma tund si a zis bine ...insa eu i-am mai aratat si niste poze cu tunsori emo ca sa inteleaga mai bine la ce tunsoare ma refer... o sa ma tund peste cateva zile si o sa-mi fac si cateva suvite insa dupa ce se termina scoala...ca sa nu faca gura profesorii. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm...si mie mi-ar place o tunsore emo, dar nu stiu daca profii si mama sunt o problema... oricum o sa le treaca ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu zics apoti sa i spui mamei tale ca asata vrei si ca iti pace stilu emo eu sunt emo si numiau zis nimic profi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce crezi ca e mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde si ce fel de persoana este mama ta daca este genul care se supara si nu ii trece prea usor ia-o din puncte mai sensibile dar daca se supara si ii trece a doua zi tunde-te fara nici o problema, iar profii... sunt prea inapoiati ca sa inteleaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi e teama de ci-o za zica mam fiindk i-am zis ca ma tund in gen emo si azis sa nu ma tund emo si apoi dupa atata cearta cu mam i-am explict k ma tund filat si la fel m-a crezut ...acum nu stiu ce sa ma fac dc o sa ma tund ce o sa zic profii si mam si tat?:-((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar asta nu tine doar de '' vreau'' pur si simplu trebuie sa simti sa fii asa cum vrei tu! si nu trebuie sa ti pese de cei din jurul tau si crede ma ca or sa accepte daca tu o sa fii ok si de trebuiewinking succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nicio problema daca vrei sa te tunzi in stil emo eu m-am tuns in stil emo si imi sta chiar bine profesori nu mi-au zis nimic. tunde-te o sa vezi cum iti sta. daca vrei alte sfaturi intra pe saitul meu www.emo.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...si eu sunt emo...si... ia spos.mamei.k vreaus a fiu tunsa k ei... dar ma intrebath cum.eu i-am spos filat. ia sa mirath cand i-am spos asta si asa sunt acum ...si profi numi spone nimic,,, deoarece,... aproape toatha clasa suntem EMO.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei atit de mult fa-ti tunsoarea dar sa nu fie foarte iesita din comun...happyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau o freza emo...
numai ca nu prea gasesc ce sa mi se potriveasca...caut de mult timp...
si nimichappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vr o tunsoare emo... dar care sa mi se potriveasca... dar cum ii spun aleia d la cuafor sa ma tunda...va rogg...rasppwinking:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca i-ai spus ca te filezi atunci ii vei spune surpriza m-am filat... dar daca i-a ti-a dat voie sa te tunzi atunci e parul tau si to poti tunde cum vrei, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu ai dc sa te temi de profi...si eu am avut tunsoare tip emo.am fost vopsita roz.si nu ma refer 2-3 suvite...ci tot parul...sh am mers asa la scoala...