| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

468 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar daca a murit dumnezeu sa o odihneasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit intr-un accident de masina, serialul h2o a fost facut acum 6 ani, de asta mai apare si in sezonul 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, doamne fereste, cum sa moara, e mai vie decat a fost toata viata ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Phoebe Tokin a fost o actrita buna.Cred ca a fost un necaz pentru familia iei.Am fost o mare fana a iei.Sa ne amintim de ea cu drag.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit phoebe tonkin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit, bai ce-aveti? sigur c-a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa moara phoebe tonkin?laughing laughing voi credeti tot ce se scrie pe net?laughingdoamne fereste!hee heedaca a murit cum de sunt poze facute de curand cu ea? si cum filmeaza pentru serialul h2o? in septembrie o sa apara Sezonul 3 h2o just add water cum ar mai aparea daca ea ar fi murit? ca doar nu e clona ei cea care joaca rolul lui cleo sertori laughing sa fim putin seriosi ...NORMAL CA NU A MURIT! voi nu va dati seama ca o afecteaza toate barfele astea? cica a murit. uni chiar nu mai au ce sa scrie pe site-uri ...va spuntongueHOEBE TONKIN TRAIESTE! NU E MOARTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai... a murit sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa fie sezonul al treilea la h2o, nu a murit nimeni, a zis un prost ca a murit ca sa produca zarva si sa se afle si el in treaba, LOL rolling eyes :-|

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu eu sunt fanul nr1! al ei :*:*:*: :X:X:X: day dreaming-id meu angel_miky09

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa moara, nici vorba, mai traieste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit, cum sa moara?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar credeti ca a murit? Va inselati! Daca ar fi murit ar fi dat la stiri sau undeva pe Jetix. Si in plus exista revista h2o iar acolo cu siguranta ar fi scris si nu scrie! Eu nu cred asa ceva si sunt sigura ca nu e adevarat altfel pe Wikipedia ar fi scris nascuta in 1989 decedata in 2008 sau 2009.Totusi Doamne Fereste de asemenea tragedi. Fani Phoebe stati linistiti! Si apropo inca se filmeaza la sezonul 3 h2o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea nu cred ca a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ma, ma lasatai.Cum sa moara? Unu zice ca a vorbit cu ea p mess altu zice ca o cunoaste, sa fim seriosi adica e vedeta nu dadea la stiri nu mai credeti toate porcariile d p net.Zau asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca a murit, dar mie mi-a supu varemea ca a vazut la stiri ca a murit intr-un accident de masina acum nu stiu ce sa zic daca a murit sau nu, dar mai bine sa nu ne bagam in asta eu asa cred, dar fiecare cu parerea lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am idul lui cariba mi-a dat accept a intrebat-o dar nu mi-a raspuns cand mai intra o sa o intreb idul ei:cary_justme ea vb in engleza intrebatio sper ca nu seman f tare cu cleo plang daca a fi murit! nu a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit pentru ca se droga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitati-va pe imdb.com...acolo scrie despre fiecare actor, data nasterii si/sau data mortii. La Phoebe nu apare nico data a mortii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati-mi linkul! Vreau sa-l vad! de unde stiti? Char fuma? Se droga? Avea cancer? Link!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da din pacate actrita australiana si fotomodel a decedat in urma cu cateva saptamani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa cred unul zice ca sa drogat la volan altul zice ca a avut accident cu masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit intr-un accident de masina va asigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit intr-un accident de masina va asigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yes''safe''died when a pig to fly, as you say, even last week had a live interview to be about a third series h2o - just add water channel for children Nikoldeon so if he died''as I say''. who is present at the interview and gave autographs and over. fantoma them? I watched the interview live and was present in that day because it was displaying the time, and I looked even though it was in English because I know English very well because I studied in private and now I have problems. So I just say freak, you better think and you will document, but given that Phoebe is alive and I've said is dead yes evidence that you have no brain. Am I right? I know because as it is.

Întrebări similare