Give a''yes''dead sure you know how he died when a flying pig suckers just last week had an interview on a channel for children English, joces that if you are you died who the hell is this the ghost of her interview? And it is straight as shown in the time, had the interview on channel Nikoldeon era and even in English if I know English very well suckers think before you say something. Interview series was about a third of h2o just add water, and As I saw it was better not have nimi, gave autographs, which live only a man can do that directly suckers.
Ce aveti frate cu totii? adica cei care spun ca a murit! nu avea cum asa din senin se trezeste unu sa zica ca e moarta pentru ca altfel cine juca in al treilea sezon sau cum se face ca doar cei din Romania spun asta pentru ca daca cautati pe wikipedia de exemplu in romana zice ca a murit dar in engleza franceza germana italiana etc. nu se zice nimica de genul asta! deci ABERATII! traieste!
Buna! am aflat toate aste pe data de 6 Septembrie...nu prea stiu ce sa zic... dar dupa toate cele auzite cred ca Phobe Tonkin a decedat...in anul 2008... dar cum poate fi posibil? ultimul episod a fost facut in anul 2009...deci? voi c credeti? este adevarat? dupa toate cele intamplate cred ca ea este in viata...intrati pe www.trilulilu.ro...si veti vedea cateva imagini care va vor soca...Phobe Tonkin nu a murit! 11
Eu una, nu stiu ce sa zic.Am auzit multe zvonuri cum ca a murit:ca se droga, c-a facut accident de masina ori, cica nu avea apa. Iar altii spun ca nu a murit. Oricum, fiecare crede ce vrea, iar unii chiar nu stiu ce sa mai creada. Dar eu un singur lucru nu pricep:de ce toata lumea e intrigata daca a murit sau nu? Daca a murit intr-adevar, e trist, dar e problema ei.