| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

471 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Give a''yes''dead sure you know how he died when a flying pig suckers just last week had an interview on a channel for children English, joces that if you are you died who the hell is this the ghost of her interview? And it is straight as shown in the time, had the interview on channel Nikoldeon era and even in English if I know English very well suckers think before you say something. Interview series was about a third of h2o just add water, and As I saw it was better not have nimi, gave autographs, which live only a man can do that directly suckers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu amurit phoebe tonkin sunt doar zvonuri tampite e sanatoasa tun incearca sa termine academia de actorie si sa devina un actor adevarat si in paralel lucreza la h2o sezonul 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu cred bazaconiile pe care leau spus astia pe net ca Phoebe ar fi murit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te internezi intr_un spital e nebuni
cum sa moara are 19 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LoL e inca in viata ce te-a facut sa te gandesti la asta doamne fereste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu.esti nebun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca a murit am auzit de la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu daca phoebe tonkin a murit am auzit de la fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar o sa aflu din revista H2O din 25 august dar cred ca nu e adevarat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles ca NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu...nici gand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit fratilor ce tot aveti? Ea e bine mersi acolo in Australia si daca nu apare la tv si in ziare de scandal asta nu inseamna ca e moartawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inca traieste.Aoaleu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit.........insa s-ar putea sa fie adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit...insa viata ei a prins o intorsatura neasteptata...adica fata cea vesela din h2o. a ajuns mai rau de cat se putea asta pentru ca are cancer... ea tot fumeaza si se imbata deci nu cred ca ma va surprinde daca voi afla ca a murit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.Nu stiu ce sa mai cred. Daca a murit imi pare foarte rausad!
Probabil ca din cauza asta nu sunt episoade noi in h2o.
Am citit in revista h2o ca o vor inlocuii pe ema. Dar nici decum ca ar fi murit CLEOsad.
Imi pare raaaucrying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*
phoebe tonkin
* 19 / Female
* Some were nicehappy, New South Wales, AU
* Last Login: 8/25/2009
Uitati ce scrie pe pagina ei de my space terminati cu toate porcariile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ea a decedat intr-un accident tragic de masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic dar sa stiti ca era pe punctul de a ajunge emo se droga eu asa stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit... cel putin nu cred... pe wikipedia scrie "d:14 martie 2009 în Gold Coast" iar pe youtube exista un filmulet postat in aprilie... deci cum sa fi murit in martie iar in aprilie dadea interviu?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit chiar hm...sunt suparata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cum a murit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt numai minciuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling eyes lolz nu a murit altfel cine juca in al treilea sezon? j km se fce k doar romanii spun asta daca cauti pe wiki sau in alte parte in alte limbi in nijiuna nu zce k a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aveti frate cu totii? adica cei care spun ca a murit! nu avea cum asa din senin se trezeste unu sa zica ca e moarta pentru ca altfel cine juca in al treilea sezon sau cum se face ca doar cei din Romania spun asta pentru ca daca cautati pe wikipedia de exemplu in romana zice ca a murit dar in engleza franceza germana italiana etc. nu se zice nimica de genul asta! deci ABERATII! traieste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca poate fi adevarata barfa care zice ca phoebe tonkin a murit..., DAR cauta informatii, nu uita ca in joc e viata lui phoebe tonkin! :-(,:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! am aflat toate aste pe data de 6 Septembrie...nu prea stiu ce sa zic... dar dupa toate cele auzite cred ca Phobe Tonkin a decedat...in anul 2008... dar cum poate fi posibil? ultimul episod a fost facut in anul 2009...deci? voi c credeti? este adevarat? dupa toate cele intamplate cred ca ea este in viata...intrati pe www.trilulilu.ro...si veti vedea cateva imagini care va vor soca...Phobe Tonkin nu a murit! 11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una, nu stiu ce sa zic.Am auzit multe zvonuri cum ca a murit:ca se droga, c-a facut accident de masina ori, cica nu avea apa. Iar altii spun ca nu a murit. Oricum, fiecare crede ce vrea, iar unii chiar nu stiu ce sa mai creada. Dar eu un singur lucru nu pricep:de ce toata lumea e intrigata daca a murit sau nu? Daca a murit intr-adevar, e trist, dar e problema ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit e doar o gluma am vorbit cu ea pe mes chiar acum sa nu crezi ca a murit crede-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cine a spus ca a murit e fraier

nu

Întrebări similare