| Iulianaiuli78 a întrebat:

Buna,ce părere aveți? Un bărbat când face banii se gândește cum să-si satisfacă iubita in schimb o femeie care face banii se crede independenta si numai are nevoie de bărbat?

5 răspunsuri:
| LovelyGirl4u a răspuns:

Un bărbat se gândește la ambele variante, și femeia la fel

| 1onur a răspuns:

Nu toți oamenii sănt la fel! Tu faci o afirmație bolnavă! Nu toate femeile sânt la fel și nici toți bărbați nu sunt la fel! Cu toți sunt oamenii! Și suntem diferiți cu toți!

Exactă ce faci tu acum! O mai face și alți ca tine, iar în felul ăsta dezbinați oamenii! îi faceți sa prindă ură, dușmănie, răutate, invidie, între ei oamenii!

N-are nicio treabă ce face o femei, o fată cu salariul ei, n-are nicio treabă ce face un băiat, bărbat cu salariu lui. Fiecare face ce dorește cu munca lui/ei, poate săi cheltuiască pe ce își vor inima și sufletul lor!

Nu mai faceți afirmațiile astea bolanve! Despre oamenii! Nu toți oamenii! Sănt la fel!

| Iulianaiuli78 explică (pentru 1onur):

Ho,ho,usor, nene, am văzut o femeie care și-a luat mașina și după peste câteva luni a postat ca numai are nevoie de măritat si copii doar sa se distreze, o altă femeie care facea bani, și-a lasat familia si s-a dus la amant, si ma gandeam chiar asa mult se schimă banii femeia pentru sper sa nu ajung așa.

| Iulianaiuli78 explică (pentru Iulianaiuli78):

Ai citatul este de pe internet, este peste tot citatul asta, nu e afirmația mea

| GabiDumitrescu a răspuns:

O generalizare de doi bani. Toti barbatii sunt betzivi si violenti, femeile sunt panarame, soacrele niste acrituri stafidite, etc. Nu am nici o parere. Depinde de la om la om.