Nu toți oamenii sănt la fel! Tu faci o afirmație bolnavă! Nu toate femeile sânt la fel și nici toți bărbați nu sunt la fel! Cu toți sunt oamenii! Și suntem diferiți cu toți!
Exactă ce faci tu acum! O mai face și alți ca tine, iar în felul ăsta dezbinați oamenii! îi faceți sa prindă ură, dușmănie, răutate, invidie, între ei oamenii!
N-are nicio treabă ce face o femei, o fată cu salariul ei, n-are nicio treabă ce face un băiat, bărbat cu salariu lui. Fiecare face ce dorește cu munca lui/ei, poate săi cheltuiască pe ce își vor inima și sufletul lor!
Nu mai faceți afirmațiile astea bolanve! Despre oamenii! Nu toți oamenii! Sănt la fel!
Ho,ho,usor, nene, am văzut o femeie care și-a luat mașina și după peste câteva luni a postat ca numai are nevoie de măritat si copii doar sa se distreze, o altă femeie care facea bani, și-a lasat familia si s-a dus la amant, si ma gandeam chiar asa mult se schimă banii femeia pentru sper sa nu ajung așa.
Ai citatul este de pe internet, este peste tot citatul asta, nu e afirmația mea
O generalizare de doi bani. Toti barbatii sunt betzivi si violenti, femeile sunt panarame, soacrele niste acrituri stafidite, etc. Nu am nici o parere. Depinde de la om la om.
anonim_4396 întreabă:
Adrian_Oprea_1972 întreabă:
AmeliaD întreabă: