Cand oameni ca tine o sa invete sa taca si oameni ca mine sa nu le mai pese ca nu taci
Ce de raspunsuri aici! Dar nu a scris nimeni ca probabil copilul asta a vazut la televizor cand s-a spus ca va fi in 2012... dar nu este adevarat doar Dumnezeu stie sau mai bine zis doar Dumnezeu hotaraste asta... Si sa stiti ca am vazut un CD cu apocalipsa si toti o sa luam corpuri noi :*
Am auzit ca pe 21.5. 2011 va fi un cutremur mare in Romania si ca s`ar putea sfarsi lumea.Eu scriu aceste cuvinte tot pe aceasta data. si mi` e foarte frica :-ss
Cica " Cand va fi sfarsitul lumii cu adevarat " daca eu ti-as spune ca maine tu mai crede
Asteptati asta? sunteti nebuni... Sfarditul lumii numai D-zeu stie cand si cum lasati aberatiile si toate prostiile astea cand va veni atunci va veni pana atunci traieste-ti viata
Sfarsitul lumii v-a venii cand vrea Dumnezeu. Poate sfarsitul lumii va fi saptamana viitoare.Nimeni nu poate sti cand va fi sfarsitul lumii.
Sfarsitul lumii a zis ca o sa fie pe data de 22 mai 2011 ora 4 dimineata...si nu a fost.>>>acum zice ca o sa fie in octombrie >>nu cred asa ceva. numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.nici macari Iisus nu stie,.
Oh draga meh nu te speria am citit intr-o carte mai veche de a lu bunicameh "Codul lui DaVinci" iar sfarsitul lumi va veni ni anul 4006 pe 1 nov.
Maine va fi sfarsitul lumii cand o sa ma duc acasa la nevoasta si o sa o prind cu amantul an casa.chiar ca o sa le fie sfarsitul.ce ma intereseaza pe mine ce zice maya, nostradamus si toti mincinosii care vor sa creeze panica an civilizatiile care ei nu au avut parte, ce trebuie ca noi sa ne preocupam asa de mult ca va veni sfarsitul!? oare voi nu stiti ca moartea e sigura pentru toti ca nimeni nu e vesnic an lumea asta? asa ca traitiva zilele care le aveti si nu ascultati pe toti invidiosii care la adancile lor batranete au speriat lumia cu ura lor de bosorogi siau lasat porcariile lor de catrene si manuscrisuri ca noi sa le citim.asa ca numai dumnezeu stie adevarul chiar si isus a spus:ca nu stie cand va fi sfarsitul ci numai tatal stie cand va fi sfarsitul.isus a vorbit de semnele ce vor urma nidecum el a spus cand va fi sfarsitul.
Sfarsitul lumii va fi in data de 21.12. 2012 ...eu asa cred pentru ca foarte multa lume spune asta si eu ii cred partial...lumea e rea.