anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand va fi sfarsitul lumii cu adevarat

Răspuns Câştigător
| jamesbond a răspuns:

Cand oameni ca tine o sa invete sa taca si oameni ca mine sa nu le mai pese ca nu taci

126 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce de raspunsuri aici! Dar nu a scris nimeni ca probabil copilul asta a vazut la televizor cand s-a spus ca va fi in 2012... dar nu este adevarat doar Dumnezeu stie sau mai bine zis doar Dumnezeu hotaraste asta... Si sa stiti ca am vazut un CD cu apocalipsa si toti o sa luam corpuri noi :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca sfarsitul lumii va fi cand va vrea domnul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai Dumnezeu stie, nu idiotii de oameni de stiinte. asta-i idi ul meu roxiangels56

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este ca sfarsitul lumii doar Dumnezeu stie cand vine. poate ca in anul2012 se va intampla ce rau dar cine stie daca va veni sfarsitul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand va vrea sei cobra marinaru din rusanesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand toti oameni vor fi fericiti nu o sa se bucure prea mult defericire

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Precum legendei se spune ca ne-am apropiat de de sfarsitul lumii
dar eu nu cred, cred ca lumea va fi multi ani in nainte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiu numai bunul dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasta chiar este adevarata Doar Dumnezeu stie cand vine nu cine mai zice asa! Ca ViNe SFARSITUL LUMII

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 adica niciodata si nu mai postati la televizor ca va veni sfarsitul lumii ce e a-2a oara cand soramea lesina si da cu capu de tavan

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu, si nu cred ca vai fi sfarsitu lumii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca in 2012, cand va vrea dumnezeu, nimeni sa nu se sperie nu se va intampla

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. dar va fi cand va.multi zic ca va fi in 2012 decembrie 21 alti 31 au pareri diferite. nu cred nimic. iti spun doar DUMNEZEU STIE cand va fi.asa sa zis si in 77 si acum 2 ani si 2000 si de multe ori, dar vezi nu este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda... in 2012 asa sa zis si in 2000 parca in 2004 tot se zice ca vine... si daca o veni asta e. noi nu putem sti doar Dumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimeni nu stie asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uni spun ca sfarsitul lumii va fi in 2012 alti spun ca va fi in 2mi si ceva toti spun altceva, dar nimeni nu va sti cand va fi sfarsitul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred dar asta e nu putem face nimic doar daca vrea DUMNEZEU EL ne poate salva si nimeni altcineva si va sugerez sa nu mai faceti atatea prostii si atate rele

| Juleuuss a răspuns:

Am auzit ca pe 21.5. 2011 va fi un cutremur mare in Romania si ca s`ar putea sfarsi lumea.Eu scriu aceste cuvinte tot pe aceasta data. si mi` e foarte frica :-ss

| SpEed07 a răspuns:

Poate nu va fi niciodata, pamantul acesta exista de mii de miliarde de ani!

| vololo a răspuns:

Dar ce, nu mai ai rabdare?

| Kamelya125 a răspuns:

Niciodata...

| Kamelya125 a răspuns:

Niciodata.

| BlackWhite a răspuns:

Cica " Cand va fi sfarsitul lumii cu adevarat " daca eu ti-as spune ca maine tu mai credelaughing
Asteptati asta?happy sunteti nebuni... Sfarditul lumii numai D-zeu stie cand si cumwinking lasati aberatiile si toate prostiile astea cand va veni atunci va veni pana atunci traieste-ti viatahappyhappy

| ionutz_2562 a răspuns:

Sfarsitul lumii v-a venii cand vrea Dumnezeu. Poate sfarsitul lumii va fi saptamana viitoare.Nimeni nu poate sti cand va fi sfarsitul lumii.

| delika a răspuns:

Sfarsitul lumii a zis ca o sa fie pe data de 22 mai 2011 ora 4 dimineata...si nu a fost.>>>acum zice ca o sa fie in octombrie >>nu cred asa ceva. numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.nici macari Iisus nu stie,.

| titanic1912 a răspuns:

Habarnam dumnezeu stie si nu cred in prostii cand o sa fie 2012 nu credeti

| denisapodaru27 a răspuns:

Oh draga meh nu te speria am citit intr-o carte mai veche de a lu bunicameh "Codul lui DaVinci" iar sfarsitul lumi va veni ni anul 4006 pe 1 nov.

| alexandru_8341 a răspuns:

Maine va fi sfarsitul lumii cand o sa ma duc acasa la nevoasta si o sa o prind cu amantul an casa.chiar ca o sa le fie sfarsitul.ce ma intereseaza pe mine ce zice maya, nostradamus si toti mincinosii care vor sa creeze panica an civilizatiile care ei nu au avut parte, ce trebuie ca noi sa ne preocupam asa de mult ca va veni sfarsitul!? oare voi nu stiti ca moartea e sigura pentru toti ca nimeni nu e vesnic an lumea asta? asa ca traitiva zilele care le aveti si nu ascultati pe toti invidiosii care la adancile lor batranete au speriat lumia cu ura lor de bosorogi siau lasat porcariile lor de catrene si manuscrisuri ca noi sa le citim.asa ca numai dumnezeu stie adevarul chiar si isus a spus:ca nu stie cand va fi sfarsitul ci numai tatal stie cand va fi sfarsitul.isus a vorbit de semnele ce vor urma nidecum el a spus cand va fi sfarsitul.

| mihaitaulescu_6896 a răspuns:

Sfarsitul lumii va fi in data de 21.12. 2012 ...eu asa cred pentru ca foarte multa lume spune asta si eu ii cred partial...lumea e rea.

Întrebări similare