De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Va spun eu cum a devenit Miley Cyrus ( Destiny Hope Cyrus) Hannah Montana! Ea la inceput juca in filme de comedie se era vai samar de ea! Si fata a avut noroc! Cineva a intrebat-o daca ea stie sa cante! Si bine inteles ca a raspuns Da. A cantat si ala i-a spus ca :Hai sa-ti scoatem un album, iti punem peruca si de acum inainte te vei numi Hannah Montana. Si asa a aparut Hannah Montana. Oricum parerea mea e ca a castigat bani dupa prosti.Acuma vrea sa vina in Romania ca stie ca aici suntem noi Romanii!
Ce spun multi de aici este tampenie! Ea nu a devenit Hannah Montana din cauza ca si-a pus peruca, sau a vrut alte identiti sau mai stiu eu ce stupizenii scriu altii.Miley a avut auditii, a cantat, iar la 14 ani a fost Hannah Montana, si a reusit totul prin munca grea si pentru ca i-a placut si a pus un real efort! nu de dragul de a avea o peruca ridicola, pentru ca asa oricine poate sa isi puna o peruca si sa vrea sa fie ca si Miley
Of doamne, sunteti pe dinafara complet! Miley a devenit Hannah cand tatal ei a descoperit ca are talent si a dus-o la preselectii si concerte, si a invatat-o tot ce stia el.Eu nu sunt o fana chiar asa de mare dar m-am interesat.Si...sunt si verisoara mai mica a lui miley.De ce credeti ca stiu atat de multe despre ea si totusi nu prea imi place? Pa pa!
Pai o persoana era hana montana pe vremea aia.miley a vrut sa fie ca ea fiindca avea voce, era frumoasa si desteapta.s-a nascut cu acest talent super.mai intai a inceput sa cante apoi au urmat progresele.si prin foarte mare munca ea a devenit hannah montana. sper ca team lamurit.asta e adevaratul motiv.
Miley Cyrus a devenit Hannah Montana deoarece a avut un talent deosebit si a dorit sa devina celebra. Apoi a aparut numele de scena Hannah Montana, si pentru a fi si mai interesant, a dorit sa apara sub o alta identitate, chiar daca nu dorea sa fie secreta, ci mai de graba unica si speciala, si sa isi creeze un stil propriu.
AlanaGlowey întreabă:
Saranioalexandra130 întreabă: