De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Daca nu stiti uitatziva la raspunsul lui RROXY43 :are dreptate e cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
O iubesc enorm pe HANNAH MONTANA pur si simplu o ador am o multime de lucruri cu cea mai mare vedeta pop si sper ca intr-o zi sa o cunosc si sa fiu ca si ea as da orice sa o cunosc
am cu h. m.:ghiozdan, penar.coperti, caiete, perna, mega poster, carti de colorat, am o multime de lucruri cu ea PA TE IUBESC HANNAH MONTANA
Dragi oameni, nu va mai zbateti sa ghiciti voi cum miley cyrus a devenit vedeta...ca sa deviii o vedeta trebuie sa ai incredere in tine si sa ai si voce...ca nimeni nu te face vedeta daca nu ai voce...totul e sa iti doresti...Si eu mi-am dorit sa devin vedeta...si sunt...stiu romana pentru ca sunt romanca... dar traiesc in america de sud...nu stiu sunt prea cunoscuta dar sunt cantareata...totul e...va mai repet o data... trebuie sa ai voce si sa ai incredere in tine...Pa-pa
Pentru ca cineva a invitato la un studio si sia descoperit talentul si nu msi erea miley cyrus si era miley cyrs o cantareata la 2 ani dupa descoperirea talentului a participat la un casdting last year si si a devenit si actrita vazand ca are talent sa inscris si la filmul hannah montana si sa a devenit ea hanah montana
Va spun eu: Miley cand avea 14 ani a auzit ca se fac auditii pentru un rol Hannah Montana. Ea s-a dus acolo si a fost selectata. Dupacare se cauta rol pentru tatal lu Hannha si chiar tatal ei Billy Ray Cyrus s-a dus la preselectie si a luar rolul. Apropo pe Miley o cheama de fapt Destiny Hope Cyrus.Miley ii este porecla deoarece rade foarte mult.
AlanaGlowey întreabă:
Saranioalexandra130 întreabă: