De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Miley statea in Teneese si a vazut ca se face un film numit Hannah Montana.Atunci ea avea 12 ani si a mers sa dea auditie pentru rolul Lili si aia de la film au zis ca ar trebui sa dea pentru Hannah si atunci ea a dat dar aia au zis ca e prea mica si a incercat peste 2 ani si a primit rolul, iar aia din film au lasat numele ei sa ramana atunci aia au descoperit ca ea are si voce si atunci miley a inceput sa compuna cantece.deci intre miley si hannah e legatura doar de un rol intr-un film
Salutare ma numesc florentina si sunt clasa a 6 a sunt mare fana a hannei montana eu cred ca hannah a devenit asa ca i-a placut sa cante iar intr-o zi a vrut sa devina star si tatal sau care era tot la fel cantaret a luat-o odata pe scena si lumi i-a placut cum canta si sa hotarat sa fie super star/pont de top/hannah adica miley daca vreodata vezi acest mesaj de loog sa agi in lista id floricica.hannahmontanica ce miar place sa te cunosc
Nu mai va straduiti atata. Va spun eu cum a devenit Miley Cyrus Hannah Montana. Aceasta de mica a vrut sa fie vedeta. Si s-a intamplat. A vrut sa joace in Hannah Montana. Aceasta a luat chiar rolul lui Hannah Montana. I-a pus peruca blonda si asa a devenit Hannah Montana. Cea mai mareeeeeeeeeeeeeeeeee fana Hannah Montana Simona.Si ascultati aici ce va zic pentru ca e realitate.Va pup pe toti.pa-pa
De cand miley a avut 12 ani a vrut sa joace inrolul hannah montana dintr-un film disney.nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. in sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album,, hannah montana,,. in aceasta primele 8cantece erau cantate ca si hanna montana si ultimele pe numele miley... nu stiu daca ți-am raspuns corect.
Off doamne ce copii prostii sunteti...miley nici nu sia schimbat numele, nici nu sa transformat prin magie in hannah montana, ea doar a mers la o auditie pentru serialul hannah montana, a luat-o, si e cantareata de succes pentru ca a mostenit talentul de la tatal sau. si nu vine in romania
AlanaGlowey întreabă:
Saranioalexandra130 întreabă: