| mari9 a întrebat:

Cum a devenit Miley Cyrus Hannah Montana?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official

217 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cirus a devenit Hannah Montana deoarece cand a avut 12 ani dar numai ca nu a reusit si a incercat 2 ani mai tarziu si asa a reusit aceasata vedeta pop sa fie Hannah Hontanain anul 2006

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley statea in Teneese si a vazut ca se face un film numit Hannah Montana.Atunci ea avea 12 ani si a mers sa dea auditie pentru rolul Lili si aia de la film au zis ca ar trebui sa dea pentru Hannah si atunci ea a dat dar aia au zis ca e prea mica si a incercat peste 2 ani si a primit rolul, iar aia din film au lasat numele ei sa ramana atunci aia au descoperit ca ea are si voce si atunci miley a inceput sa compuna cantece.deci intre miley si hannah e legatura doar de un rol intr-un film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ea isi dorea sa fie o vedeta si s-a pregatit pentru asta, intai a facut o proba la ce-i profesionisti si apoi a devenit cunoscuta Hannah Montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea a devenit Hannah Montannah pentru ca a iubit foarte mult copii si sa folost si de vocea sa minunata asa ca a devenit star roc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare ma numesc florentina si sunt clasa a 6 a sunt mare fana a hannei montana eu cred ca hannah a devenit asa ca i-a placut sa cante iar intr-o zi a vrut sa devina star si tatal sau care era tot la fel cantaret a luat-o odata pe scena si lumi i-a placut cum canta si sa hotarat sa fie super star/pont de top/hannah adica miley daca vreodata vezi acest mesaj de loog sa agi in lista id floricica.hannahmontanica ce miar place sa te cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai miley asa e numele ei adevarat si hannah montana este numele din film. atata stiu depre asta de si sunt cea mai mare hana a ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley ca devenit hannah cu ajutorul unei peruci la sfarsitul anului 2005 aparand pe ecranele din romania abia la sfarsitul primaverii anului 2008

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca... ea canta de mik si i-a placut sa cante...si a dat probe audio etc si a devenit hannah montana.si o iubesc, sper ca int-o zi sa o intalnesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cyrus a devenit Hannah Montana cu ajutorul tatalui ei el e canteret si a fost cantaret de muzica counry! Iar cand Miley a mai crescut tatal ei avand multe relatii in muzica a bagat-o si pe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai va straduiti atata. Va spun eu cum a devenit Miley Cyrus Hannah Montana. Aceasta de mica a vrut sa fie vedeta. Si s-a intamplat. A vrut sa joace in Hannah Montana. Aceasta a luat chiar rolul lui Hannah Montana. I-a pus peruca blonda si asa a devenit Hannah Montana. Cea mai mareeeeeeeeeeeeeeeeee fana Hannah Montana Simona.Si ascultati aici ce va zic pentru ca e realitate.Va pup pe toti.pa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa **** in **** si a luat-o la **** toata noaptea si cand sa trezi era plina de sperma si hannah montana daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima uara cand avea 12 ani a ancercat un rol dar nu a reusit. 2 ani mai tarziu a mai ancercat din nou si a reusit si a aparut primul album. ea si cu alti oameni s-au gandit la un nume si o imagine noua asa a devenit miley hannah.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana, Miley cyrus una si aceas nu stiu de ce va bateti capul atata toti stim ca hannah nu egzista cu adevarat doar Miley cyrus! Nui asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus a devenit hannah montana pentru ca de mica a fost talentata si si-a dorit sa fie celebritate. aceasta s-a dus la disney channel si a jucat in hannah montana. chiar a luat rolul lui hannah montana. asa a devenit hannah montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar cred ca e minunata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley de cand avea 12 ani isi dorea ca fie hannah montana si iata este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A cintat si adevenit vedeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca miley cyrus a devenit hannah montana cantand undeva anume si auzindo un om dando la t.v.si descoperindui vocatia(talentul)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand miley a avut 12 ani a vrut sa joace inrolul hannah montana dintr-un film disney.nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. in sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album,, hannah montana,,. in aceasta primele 8cantece erau cantate ca si hanna montana si ultimele pe numele miley... nu stiu daca ți-am raspuns corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cyrus a devenit Hannah Montana printre niste auditi de cantat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off doamne ce copii prostii sunteti...miley nici nu sia schimbat numele, nici nu sa transformat prin magie in hannah montana, ea doar a mers la o auditie pentru serialul hannah montana, a luat-o, si e cantareata de succes pentru ca a mostenit talentul de la tatal sau. si nu vine in romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana e sora geamana ai lui miley numai ca numele real ai hannei e hannah cirus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost indemnata de matusa sa punandu-si o peruca si gasindu-si un talent muzical

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea a fost indemnata de matusa sa punandu-si o peruca blonda si gasindu-si talentul muzical

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost indemnata de matusa sa punandu-si o peruca blonda si descoperind talentul ei muzical

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley a devenit hannah montana pentru ca tatal ei este cantaret dinainte sa se nasca ea. cum a devenit si cleopatra stratan vedeta pentru ca tatal ei e cantaret ce mare scofala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ea nu putea sasi doreasca de mica acest lucru de oarece de unde era sa stie deacest serial? aaaaaaa?/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A devenint vrand sa fie vedeta si sa nu ise afle ca de fapt este myley si sa nu mai aiba intimidare deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley a devenit Hannah Montana cand a inceput sa cante

Întrebări similare