Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita. Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi. Daca intr-adevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza
Nu cred.depinde acum de situatie,dar cel mai important e sa iti faci o cariera, si apoi relatia, relatia ti-o faci destul de usor dar cariera dureaza mai mult si e mult mai greu.pareerea mea.
NU,nu merita nimeni sacrificiul asta, renunti la multe oportunitati fara nici o garantie.Si la urma urma urmei mai tarziu sau mai devreme toti au o alta fata, fata pe care nu ne lasa sa eu cunoastem si mai bine sa regrete altii decat tu.Iar daca te iubeste te asteapta pana consideri tu ca trebuie sa iei tu singur decizia asta fara sa te constranga cineva sau ceva.DESCHIDE BINE OCHII
Nu! Nu e bine mai ales daca e vorba de un barbat. De ce? E simplu : o femeie nu va respecta niciodata un barbat care nu e egal cu ea iar barbatul o va dusmani pentru ca e mai buna decat el. Acum multi vor sari ca arsi dar practica si statisticile demonstreaza asta. Aceste sentimente nu tin de vointa asa suntem facuti. Oricat de mare e dragostea cand intervine orgoliul putini sunt cei care pot depasi prapastia creata. Daca e vorba de tine iti doresc sa fiti exceptia cate intareste regula.
Bună.
Niciodată nu voi face un astfel de sacrificiu.
Nu stau la mâna bărbatului, îmi place să fiu independentă. Nu este el, este altul. În prezent este extrem de greu să-ți faci o carieră.
Dragostea trece prin stomac.
Pa, pa.
Da eu as sacrifica cariera pentru persoana iubita, sot, mai ales pentru copii. Atata timp cat esti sanatos si iubit poti sa cladesti un imperiu. Cariera profesionala nu te duce nicaieri. In ziua de azi totul se rezuma la bani, serviciu, si altele, astea nu te duc nicaieri. Poti sa fi oricat de jos, daca vrei sa faci ceva reusesti.
Cel mai important pe lumea asta e sa fi fericit. Si fericirea ti-o gasesti doar langa persoana iubita. Cat despre cariera, parerea mea e ca ti-o cladesti mai bine langa persoana iubita, pentru ca ea iti da putere de lupta si speranta. De unul singur nu faci nimic pe termen lung... poate doar la inceput.
Depinde de persoana iubita...eu sunt de parere ca daca ea chiar te iubeste,
te-ar lasa sa iti continui carierea.Si poate ca tu ai muncit ca sa iti faci aceea cariera, nu cred ca merita cineva asa ceva
Nu este bine sa iti sacrifici cariera pentru persoana iubita trebuie sa te gandesti si la tine. Tine minte mai intai lupta pentru tine apoi pentru al cineva
Chestia asta a fost mult mediatizata si inca este si va fi in continuare. Ar fi bine daca poti sa impaci si ''capra si varza''.
Nu trebuie sa incerci sa le impaci pe ambele doar asa te vei simti bine crede ma ti o spun din expierenta.pa
Nu nu trebuie sa renunti la cariera ta o cariera te poate duce sus de tot dar ascultatzii inima si sufletul eu atata am putut zice daca o iubesti fa ce vrei inima ta va decide si tu poti sa iti dau o melodie frumoasa http://www.youtube.com/watch?v=kNBr1s-oG4w pace si multa iubire sper sa ai noroc in viata
Da conteaz dca o ibesti si te iubeste eu mereu am ales dragostea initea tutror ciestilor dep lume
Eu zic ca da... fericirea e mai importanta decat banii(asta daca persoana respectiva merita si intr-adevar te face fericit) :-)
In mare parte da, dar nu se stie niciodata cand gresesti si apoi o sa regreti faptul ca ai renuntat la cariera
Da este bine sa sacrifici cariera prof.pentru pers iubita.acum trebuie sa cunosti si persoana de langa tine sa stii ca merita asta,iubita sau iubirea raman cu tine orice ar fi dar cariera nu finca poti fi dat afara si ramai cu nimic dar asa dragostea ramane a ta pentru totdeauna. poti fi sigur asta, repet daca cunosti persoana de langa tine merita sa faci pasul asta, mult succes in decizia ta
Niciodata sa nu faci o asemenea greseala.Eu mi-am dat VIATA pentru ea si pentru copil,am iertat peste puterile unui om normal,din iubire,si iatama acum,ramas singur. Unde este D-zeu acum? lupta pentru tine,iubeste fara sa-ti bati joc, dar ai grija de tine mai intii, altfel...Nu mai sint vremurile de altadata,iar juramintele, chiar in fata lui D-zeu, sint apa de ploaie.Numai bine.
Eu cred ca da, daca aceea este persoana p care o iubesti f mult si cu care ai o relatie serioasa care crezi ca va dura mai mult timp d atunci incolo vrei vrea singur sa renunti dar inainte poti incerca sa impaci si dragoste si cariera, dar ai grija sa nu neglijezi una dintre ele
Nu! cariera este facuta cu munca ta si cu ce ai fost tu in stare sa faci in toti anii tai! Daca persoana nu este de acorcu cu job-ul tau, si nu poate sa il respecte, atunci nu ar mai trebuii sa fii cu ea
Nu cred! Dupa parerea mea nu trebuie sa iti sacrifici cariera profesional pentru nimeni si nimic! Cine te iubeste te accepta asa cum esti si.
Alex nu stiu cati ani ai dar cred ca esti tanar nu sacrifica niciodata nimic pentru nimeni mai ales pentru persoana iubita ai sa vezi ca pana la urma o sa iti dea un picior in fund si o sa ai regrete singuru moment in care ai sa poti sacrifica tot si singura/ele persoane pentru care are rost sa sacrifici tot sunt copii si cred ca nu e cazul tau... succes
Nu stiu depinde in ce contexte daca e pura ambitie sa vada ce faci pentru ea atuncia nu. Dar daca nu se poate sa fi cu ea numa daca renunti renunta pentru ca dragostea nu se repara cariera da
Cu toti au viziuni diferite la aceasta tema,insa dupa parerea mea nu trebuie nici intr-un caz sa sacrifici cariera profesionala pentru pers iubita,fiindca iubirea nu este eterna,totul trece,se stinge cu timpul,dar de cariera depinde viitorul tau si plus, cred ca daca pers iubita intr-adevar tine la tine, ar trebui sa inteleaga situatia si sa te lase sa iti faci cariera...
"Binele" despre care vorbesti tu e relativ. Depinde de ce prioritati are fiecare. Daca e vorba despre un om ambitios, axat pe a face cariera, sa renunte la asta pentru cineva nu l-ar multumi, dar daca nu ii pasa de realizarea profesionala, atunci nu ar conta prea mult 'sacrificiul'. Dar un compromis intre cele doua ar fi minunat (nu si posibil mereu).
Poarta o discutie cu ea ca sa vezi daca te sacrifici sau nu dar daca o cunosti bine vei sti ce sa faci daca nu poarta discutia si ai sa vezi e trebuie sa faci. Oricum trebuie sa vezi cine este ea. Asa ca te rog sa vb cu ea despre cin e. Incearca sa o cunosti mai bine. Asta e sfatul meu.
Da, pentru ca in final ea e tot ce conteaza.Cariera e pe locul 2
Gandeste-te daca merita!
Mihaela_9964 întreabă:
mariaaolguta întreabă:
BigV întreabă: