Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita. Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi. Daca intr-adevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza
Da.pentru ca o persoana iubita potii ramene cu ea...cariara se schimba. faci cum vrei. este viata ta
Cat de profesionala e cariera si cat de iubita e persoana? Si... de ce trebuie neaparat sa iti sacrifici cariera pentru persoana iubita? Daca te intelege, te sprijina in orice inseamna CARIERA pentru tine. Daca totusi se intampla sa existe anumite impedimente (ca de exemplu, sa va urmati masterul in tari diferite), relatia va tine daca veti avea nu numai maturitatea, cat si disponibilitatea necesara continuarii unei relatii.
Depinde... Dacă simți că e mai bine să fi alături de persoana iubită și chiar îți dorești acest lucru, indiferent de carieră, da merită (pentru că așa simți). Dar dacă faci acest lucru din obligație, nu, nu merită, pentru că vei avea mareu regrete, vei fi permanent urmărit de întrebarea,,...și ce-ar fi fost dacă", și în final ți-ai distruge, probabil, și relația.
Deci... fă ceea ce simți!
Sall
eu unul da. as sacrifica cariera pentru persoana pe care o iubesc, asta depinde si pentru ce anume dar in general da.
Daca este acea peroana cu cre iti vei petrece restul vietii atunci da. da daca nu nu risc
Normal ca nu, niciun baiat nu merita asta, toti sunt niste mincinosi, tot ce conteaza in viata este sa faci cariera si banii si sati bati joc de baietii pentru ca ei fac asta in fiecare clipa
Daca persoana de langa tine te iubeste cu adevarat,iti intelege cariera si face compromisuri pentru tine, eu m-am mutat in alt oras pentru persoana pe care am iubit-o, daca nu este langa tine si nu sustine inseamna ca nu te merita!
Deci nu, pentru ca persoana iubita e trecatoare... pe cand o cariera poate dura mai mult decat o relatie!
NU, niciodata nu o sa fac asta!
Mi se pare o aberatie, din moment ce am o cariera, am muncit pentru ea, nu am sa o dau deoparte pentru o bucata de p...
Depinde cat de mult o iubesti si ceea ce iti doresti.eu personal as faceo si indiferent ce ar fi sau daca peste cativa ani ne-am desparti nu i-as reprosa nimic, pentru ca e alegerea pe care eu am ales sa o fac din placere nu obligatie
Mihaela_9964 întreabă:
mariaaolguta întreabă:
BigV întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: