Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita. Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi. Daca intr-adevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza
Pai depinde daca ai incredere in partenera ta da daca nu nu merita poate ea vrea acest lucru si tu ii faci pe plac.ai grija!
Dupa parerea mea, nu. Daca il pierzi si iti placea si apoi daca persoana iubita nu te mai iubeste, nu o sa mai poti sa te intorci de la capat.
Da,este necesar.pentru persoana iubita as fi in stare sa urnesc pamintul din loc.Cind iubesti ti se pare ca ai multa putere incit poti ajunge la Polul Nord.Este nevoie sa va respectati si sa luptati TOTI PENTRU UNU, unu pentru toti.
Nu! deoarece tot ce este lumesc te tradeaza, cariera va ramane dar persoana iubita odata o sa plece.Imi pare rau dar asta cred si nu stiu de ce sa renunti ii spui adevarul si persoana iubita daca te iubeste cu adevarat va ramane langa tine
Intotdeauna cariera va ocupa un loc important in viata ta. Baiatul sau fata care te iubeste va intelege. Cel mai important este sa aveti incredere, sa va ajutati reciproc unul pe altul sa ajunga acolo unde isi doreste, sa va sprijiniti reciproc. Si iti dau si un ecemplu. In ultimul timp eu si iubitul meu ne vedem foarte rar pentru ca el este ocupat mai tot timpul, dar eu nu ii repeojez nimic. Dimpotriva ii sunt alaturi, il inteleg, il sprijin si il ambitionez sa mearga mai departe.
Depinde de persoana iubita... daca el/ea te vrea doar pentru el/ea atunci inseamna ca e foarte posesiv/a ...trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua o decizie de acest gen.
Da iti poti sacrifica cariera dar sa fii sigura ca acea persoana merita cu adevarat
Nu este bine sa sacrifici cariera pentru persoana iubita,,in primul rand pentru ca oricat de "iubita "ar fi azi poate fii, maine numai exista.iar in al doilea rand nu merita nimeni sa-ti distrugi cariera, care este o sursa de trai...ce ar fi sa sacrifici cariera pentru cineva si peste cateva zile sa nu mai fii cu el/ea/?
Sincer,nu stiu ce sa zic.Frumos ar fi ca acea persoana sa respecte ce ai reusit pana acum,si sa iti fie alaturi.Dar daca nu este de acord, sincer nu cred ca trebuie, pentru ca pana la urma vei gasi pe cineva care sa te respecte indeajuns cat sa nu iti ceara sa iti sacrifici cariera.:*
Depinde de varsta... daca esti de vreo 16-17 ani, da merita.Pentru caragostea incepe din priviri, continua cu saruturi si moare in lacrimi.Am trait-o pe propria experienta.
De multe ori nu.pentru ca poti gasi alta persiana iubita si in celalat colt al lumi.parerea mea as alege cariera. Fundita?
Depinde cat de mult te increzi in persoana iubita si cat tii la ea.Eu nu as pune cariera profesionala pe primul loc daca persoana iubita ma face sa ma simt bine sau daca imi da incredere si forta.sau ai putea egala cele 2 parti, sa acorzi atentie amandurora in aceiasi cantitate.Depinde de situatie!
Da pentru ca te gandesti ca odata si odata o sa ai nevoie si tu de iubire...
Cred ca in unele situatii puteti gasi o cale de mijloc, o linie de plutire, nu renuntarea totala la cariera ci doar incetinirea inaintarii in cariera cu toate minusurile implicate.
Frate dupa parerea mea daca te iubeste te accepta asa cum esti nu crezi? nu pot intelege niciodata conceptul asta``aaa sti... daca ma iubesti renunta la jobul tau!``in zuia de azi in Romania se gasesc foarte greu joburi deci sincer sa fiu nu stiu de ce vrea asta! poate am inteles eu gresit intrebarea ta dar asta e parerea mea! stati de vb si vedeti la ce numitor ajungeti! cred ca e cel mai indicat...multa bafta
Nu. Cu siguranta nu!
Pentru ca nu se stie cand acea „persoana iubita" va disparea din viata ta, iar tu nu vei mai avea ce realiza pentru ca poate fi prea tarziu. Sau poate chiar cariera sa aduca beneficii respectivei persoane.
Sper ca te-am ajutat!
Atât dragostea cât şi locul de muncă se poate termina, dar este de sacrificiu nu mai mult de 30%
( TRADUS CU GOOGLE)
Nu. Pentru ca asta ar insemna sa te gandesti mai mult la ea decat la tine iar tu esti cel la care trebuie sa te gandesti in primul rand. Daca acea persoana iubita te iubeste va sti sa te respecte spunandu-ti sa nu iti sacrifici cariera, alta afirmatie ar fi un egoism total din partea ei. Intreaba-te altfel, daca intr-o zi ea te-ar parasi tu cu ce ai ramane? sau daca ar fi invers cazurile chiar crezi ca ar face acelasi lucru pentru tine?
Nu. Daca iti pierzi cariera la care ai muncit toata viata, pentru o persoana care te paraseste peste 1-2 ani, atunci care rostul? Sa ramai si singur si fara bani?
Cred ca ar fi posibil nici sa nu_ti sacrifici cariera si cu persoana sa te impaci bine...sa le rezolvi pe ambele
Mihaela_9964 întreabă:
mariaaolguta întreabă:
BigV întreabă: