| alex_9030 a întrebat:

Dupa parerea voastra este bine sa iti sacrifici cariera profesionala pentru persoana iubita? Argumentati.

Răspuns Câştigător
| Sabrina25 a răspuns:

Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita. Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi. Daca intr-adevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza

102 răspunsuri:
| me1oo a răspuns:

Da iti poti sacrifica cariera dar sa fii sigura ca acea persoana merita cu adevarat

| tauruss a răspuns:

Da

| diavolita_4468 a răspuns:

Da.pentru ca o persoana iubita potii ramene cu ea...cariara se schimba. faci cum vrei. este viata ta

| IrOnHiDe a răspuns:

Pai depinde daca ai incredere in partenera ta da daca nu nu merita poate ea vrea acest lucru si tu ii faci pe plac.ai grija!

| Maria_3164 a răspuns:

Nu

| silviu666 a răspuns:

Nu nu trebuie sa renunti la cariera ta o cariera te poate duce sus de tot dar ascultatzii inima si sufletul eu atata am putut zice daca o iubesti fa ce vrei inima ta va decide si tu poti sa iti dau o melodie frumoasa http://www.youtube.com/watch?v=kNBr1s-oG4w pace si multa iubire sper sa ai noroc in viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,dar trebuie sa ajungi taran.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata sa nu faci o asemenea greseala.Eu mi-am dat VIATA pentru ea si pentru copil,am iertat peste puterile unui om normal,din iubire,si iatama acum,ramas singur. Unde este D-zeu acum? lupta pentru tine,iubeste fara sa-ti bati joc, dar ai grija de tine mai intii, altfel...Nu mai sint vremurile de altadata,iar juramintele, chiar in fata lui D-zeu, sint apa de ploaie.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer,nu stiu ce sa zic.Frumos ar fi ca acea persoana sa respecte ce ai reusit pana acum,si sa iti fie alaturi.Dar daca nu este de acord, sincer nu cred ca trebuie, pentru ca pana la urma vei gasi pe cineva care sa te respecte indeajuns cat sa nu iti ceara sa iti sacrifici cariera.:*

| shtephie a răspuns:

Sper sa nu fiu pusa vreodata in aceasta situatie!

| TSO7 a răspuns:

Eu spun DA, dar trebuie sa ai foarte mare grija pentru cine faci aceasta.

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Nu deoarece consider ca u esti sg persoana care te iubeste cel mai mult pe tine insuti. cariera este poate cel mai important lucru din viata unei persoane si God knows cat trebuie sa muncim ca sa ne atingem toate telurile. cea mai mare prostie este sa sacrifici totul pe un fel de "fata morgana", o iluzie, sa iti joci intreaga viata pe o carte semnata in prealabil. iar daca acea persoana te iubeste la randul ei va stii sa te astapte pana vei fi la nivelul profesional dorit

| MissLaura a răspuns:

Nu trebuie sa sacrifici nimic.De ce,daca acea persoana chiar te iubeste va intelega,dar trebuie sa ai grija si de persoana pe care o iubesti,sa nu o eviti din cauza carierei pe care ti-ai ales-o! Vorbeste ce ea, vede-ti ce faceti, nu meritasa lasi o iubire sa intervina in ceea ce tu ai muncit nici sa lasi munca sa te acapareze. Aveti grija!

| dafna a răspuns:

Cred ca in unele situatii puteti gasi o cale de mijloc, o linie de plutire, nu renuntarea totala la cariera ci doar incetinirea inaintarii in cariera cu toate minusurile implicate.

| Ododododo a răspuns:

Nu doamne fereste prost sa fii sa faci asa ceva Omg

| Andreea_4752 a răspuns:

Nu nu este bine sa renunti la cariera ta pentru persoana iubita cariera iti aduce multe benefici.Eu iti dau un sfat incearca sa cunosti mai bine persoana aceia.

| GeorgiV a răspuns:

Depinde... Dacă simți că e mai bine să fi alături de persoana iubită și chiar îți dorești acest lucru, indiferent de carieră, da merită (pentru că așa simți). Dar dacă faci acest lucru din obligație, nu, nu merită, pentru că vei avea mareu regrete, vei fi permanent urmărit de întrebarea,,...și ce-ar fi fost dacă", și în final ți-ai distruge, probabil, și relația.
Deci... fă ceea ce simți!

| iRawrr a răspuns:

Poarta o discutie cu ea ca sa vezi daca te sacrifici sau nu dar daca o cunosti bine vei sti ce sa faci daca nu poarta discutia si ai sa vezi e trebuie sa faci. Oricum trebuie sa vezi cine este ea. Asa ca te rog sa vb cu ea despre cin e. Incearca sa o cunosti mai bine. Asta e sfatul meu.

| SilviaBlur a răspuns:

Cat de profesionala e cariera si cat de iubita e persoana? Si... de ce trebuie neaparat sa iti sacrifici cariera pentru persoana iubita? Daca te intelege, te sprijina in orice inseamna CARIERA pentru tine. Daca totusi se intampla sa existe anumite impedimente (ca de exemplu, sa va urmati masterul in tari diferite), relatia va tine daca veti avea nu numai maturitatea, cat si disponibilitatea necesara continuarii unei relatii.

| StupidLover a răspuns:

Temastraight face

| andreiandre a răspuns:

Nu stiu depinde in ce contexte daca e pura ambitie sa vada ce faci pentru ea atuncia nu. Dar daca nu se poate sa fi cu ea numa daca renunti renunta pentru ca dragostea nu se repara cariera da

| allebwa a răspuns:

Depinde de varsta... daca esti de vreo 16-17 ani, da merita.Pentru cabig grinragostea incepe din priviri, continua cu saruturi si moare in lacrimi.Am trait-o pe propria experienta.

| Freedom_1119 a răspuns:

Cu toti au viziuni diferite la aceasta tema,insa dupa parerea mea nu trebuie nici intr-un caz sa sacrifici cariera profesionala pentru pers iubita,fiindca iubirea nu este eterna,totul trece,se stinge cu timpul,dar de cariera depinde viitorul tau si plus, cred ca daca pers iubita intr-adevar tine la tine, ar trebui sa inteleaga situatia si sa te lase sa iti faci cariera...happy

| miki_9062 a răspuns:

Nu

| Pufariiiiiiiiiin a răspuns:

Daca este acea peroana cu cre iti vei petrece restul vietii atunci da. da daca nu nu risc

| Beib a răspuns:

Nu. Cu siguranta nu!
Pentru ca nu se stie cand acea „persoana iubita" va disparea din viata ta, iar tu nu vei mai avea ce realiza pentru ca poate fi prea tarziu. Sau poate chiar cariera sa aduca beneficii respectivei persoane.
Sper ca te-am ajutat! happy

| SpecToras a răspuns:

Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita.Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi.Daca intradevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza

| Inspiratie a răspuns:

Nu. Pentru ca asta ar insemna sa te gandesti mai mult la ea decat la tine iar tu esti cel la care trebuie sa te gandesti in primul rand. Daca acea persoana iubita te iubeste va sti sa te respecte spunandu-ti sa nu iti sacrifici cariera, alta afirmatie ar fi un egoism total din partea ei. Intreaba-te altfel, daca intr-o zi ea te-ar parasi tu cu ce ai ramane? sau daca ar fi invers cazurile chiar crezi ca ar face acelasi lucru pentru tine?

| cristinanatalia a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

| Alexandraemy71 a răspuns:

Depinde de persoana iubita... daca el/ea te vrea doar pentru el/ea atunci inseamna ca e foarte posesiv/a ...trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua o decizie de acest gen.