Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita. Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi. Daca intr-adevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza
Atât dragostea cât şi locul de muncă se poate termina, dar este de sacrificiu nu mai mult de 30%
( TRADUS CU GOOGLE)
Cred ca ar fi posibil nici sa nu_ti sacrifici cariera si cu persoana sa te impaci bine...sa le rezolvi pe ambele
Normal ca nu, niciun baiat nu merita asta, toti sunt niste mincinosi, tot ce conteaza in viata este sa faci cariera si banii si sati bati joc de baietii pentru ca ei fac asta in fiecare clipa
Nu trebuie sa incerci sa le impaci pe ambele doar asa te vei simti bine crede ma ti o spun din expierenta.pa
Frate dupa parerea mea daca te iubeste te accepta asa cum esti nu crezi? nu pot intelege niciodata conceptul asta``aaa sti... daca ma iubesti renunta la jobul tau!``in zuia de azi in Romania se gasesc foarte greu joburi deci sincer sa fiu nu stiu de ce vrea asta! poate am inteles eu gresit intrebarea ta dar asta e parerea mea! stati de vb si vedeti la ce numitor ajungeti! cred ca e cel mai indicat...multa bafta
Daca persoana de langa tine te iubeste cu adevarat,iti intelege cariera si face compromisuri pentru tine, eu m-am mutat in alt oras pentru persoana pe care am iubit-o, daca nu este langa tine si nu sustine inseamna ca nu te merita!
BUna.sincer nu prea merita sa iti sacrifici cariera doarece poti ajunge la un moment si fara cariera si fara persoana iubitadaca persoana iubita este intelegatoare poti stabili un echilibru...Personal am renuntat la ideea de a face fac in Buc si am facut la cj un an dar "asa zisa" persoana iubita nu mi-a apreciat sacrificiul si oricum ne'am despartit iar eu mi-am dat seama ca nu merita si acum sunt in Buc succes in ceea deciziile pe care o sa le iei
Da conteaz dca o ibesti si te iubeste eu mereu am ales dragostea initea tutror ciestilor dep lume
Mihaela_9964 întreabă:
mariaaolguta întreabă:
BigV întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: