| alex_9030 a întrebat:

Dupa parerea voastra este bine sa iti sacrifici cariera profesionala pentru persoana iubita? Argumentati.

Răspuns Câştigător
| Sabrina25 a răspuns:

Dupa parerea mea, cariera profesionala nu trebuie sacrificata neaparat pentru persoana iubita. Poate cariera aduce multe beneficii respectivei persoane, si daca ii este greu sa renunte la ea, ar trebui sa fie purtata o discutie intre cei doi. Daca intr-adevar partenerul/partenera are o relatie destul de serioasa ar trebui sa intelega, si sa faca un sacrificiu.Pentru ca iubirea pe asta se bazeaza

103 răspunsuri:
| SoccerJocker a răspuns:

Da, pentru ca in final ea e tot ce conteaza.Cariera e pe locul 2
Gandeste-te daca merita!

| moldoa12 a răspuns:

Da

| dellyutzaaa123 a răspuns:

Da! Langa iubire iti gasesti fericirea! poate in cariera nu erai fericicit.Acum poate iesti.Cand esti fericit este binehappy

| andrada_2796 a răspuns:

NU,nu merita nimeni sacrificiul asta, renunti la multe oportunitati fara nici o garantie.Si la urma urma urmei mai tarziu sau mai devreme toti au o alta fata, fata pe care nu ne lasa sa eu cunoastem si mai bine sa regrete altii decat tu.Iar daca te iubeste te asteapta pana consideri tu ca trebuie sa iei tu singur decizia asta fara sa te constranga cineva sau ceva.DESCHIDE BINE OCHII

| enearaul a răspuns:

Alex nu stiu cati ani ai dar cred ca esti tanar nu sacrifica niciodata nimic pentru nimeni mai ales pentru persoana iubita ai sa vezi ca pana la urma o sa iti dea un picior in fund si o sa ai regrete singuru moment in care ai sa poti sacrifica tot si singura/ele persoane pentru care are rost sa sacrifici tot sunt copii si cred ca nu e cazul tau... succeswinking

| PublicAdmin a răspuns:

Clar nu

| pissyx_6521 a răspuns:

Nu nu e bine eu am lucrat impreuna cu prietenul meu si nu prea ne intelegeam el si-a gasit alt loc de munca iar eu mi-am dat demisia pentru ca nu mai era la fel fara el si acum eu sunt acasa caut de munca. de aceea de cele mai multe ori e bine ca intr-o relatie sa nu apara conflictul eu sau munca ta! daca apare este destul de clar ca acea relatie lasa de dorit

| ٩ a răspuns:

Nu este bine sa iti sacrifici cariera pentru persoana iubita trebuie sa te gandesti si la tine. Tine minte mai intai lupta pentru tine apoi pentru al cinevawinking

| comandantu666 a răspuns:

Nu.niciodata sa nu faci asta.

| mary_2711 a răspuns:

Nu cred.depinde acum de situatie,dar cel mai important e sa iti faci o cariera, si apoi relatia, relatia ti-o faci destul de usor dar cariera dureaza mai mult si e mult mai greu.pareerea mea.winking

| Angell_2213 a răspuns:

Dupa parerea mea, nu. Daca il pierzi si iti placea si apoi daca persoana iubita nu te mai iubeste, nu o sa mai poti sa te intorci de la capat.

| adutza_2557 a răspuns:

Nuu,daca nu esti sigur ca fata te place cu adevarat

| deutza_5635 a răspuns:

Eu zic ca da... fericirea e mai importanta decat banii(asta daca persoana respectiva merita si intr-adevar te face fericit) :-)

| Psssssssssssss a răspuns:

De multe ori nu.pentru ca poti gasi alta persiana iubita si in celalat colt al lumi.parerea mea as alege cariera. Fundita?

| Andrutik_3706 a răspuns:

Cariera nu trebuie sacrificata, mai ales ca ai muncit atata s-o obtii. Daca persoana iubita te iubeste in de-ajuns, va intelege. Cum se spune ca iubirea e trecatoare dar cu cariera poti sa-ti castigi painea dupa ce persoana iubita nu mai e langa tine.Si in fond nu stiu cu ce ar deraja cariera ta, adica este munca ta, pe asta de bazezi, este in loc de serviciu, deci nu vad vreo problema.

| Maria_3296 a răspuns:

Eu cred ca da, daca aceea este persoana p care o iubesti f mult si cu care ai o relatie serioasa care crezi ca va dura mai mult timp d atunci incolo vrei vrea singur sa renunti dar inainte poti incerca sa impaci si dragoste si cariera, dar ai grija sa nu neglijezi una dintre ele

| zmolem a răspuns:

Intr-o animita masura.

| Crinaele a răspuns:

Nu nu ar trebui sa iti sacrifici cariere pntru persoana iubita

| PliX3r a răspuns:

Depinde cat de mult te increzi in persoana iubita si cat tii la ea.Eu nu as pune cariera profesionala pe primul loc daca persoana iubita ma face sa ma simt bine sau daca imi da incredere si forta.sau ai putea egala cele 2 parti, sa acorzi atentie amandurora in aceiasi cantitate.Depinde de situatie!

| georgiana_4037 a răspuns:

Da pentru ca te gandesti ca odata si odata o sa ai nevoie si tu de iubirehappy...

| FrateleProstea a răspuns:

Cred ca ai fleba-fleba si o sa mori straight face

| blondutzzza a răspuns:

Da este bine sa sacrifici cariera prof.pentru pers iubita.acum trebuie sa cunosti si persoana de langa tine sa stii ca merita asta,iubita sau iubirea raman cu tine orice ar fi dar cariera nu finca poti fi dat afara si ramai cu nimic dar asa dragostea ramane a ta pentru totdeauna. poti fi sigur asta, repet daca cunosti persoana de langa tine merita sa faci pasul asta, mult succes in decizia tabig grinbig grin

| Andreea_1135 a răspuns:

Nu este bine sa sacrifici cariera pentru persoana iubita,,in primul rand pentru ca oricat de "iubita "ar fi azi poate fii, maine numai exista.iar in al doilea rand nu merita nimeni sa-ti distrugi cariera, care este o sursa de trai...ce ar fi sa sacrifici cariera pentru cineva si peste cateva zile sa nu mai fii cu el/ea/?

| danyboss87 a răspuns:

Sall
eu unul da. as sacrifica cariera pentru persoana pe care o iubesc, asta depinde si pentru ce anume dar in general da.

| Anca_3547 a răspuns:

Da,este necesar.pentru persoana iubita as fi in stare sa urnesc pamintul din loc.Cind iubesti ti se pare ca ai multa putere incit poti ajunge la Polul Nord.Este nevoie sa va respectati si sa luptati TOTI PENTRU UNU, unu pentru toti.

| deaconuruxandra a răspuns:

Depinde si dc pers pe care o iubejti simte acelaji lucru pentru tine.

| madalinutza_6742 a răspuns:

Dupa parera mea nu este...stiu din propie experienta

| GeaNinA_8323 a răspuns:

De ce sa-ti sacrifici cariera? Nu poti fi cu persoana iubita in acelasi timp si sa-ti urmezi si cariera? Bine. poti sa te sacrifici dar sa ai mare grija ca persoana pentru care te sacrifici sa nu-ti intoarca spatele dupa o saptamana.

| Marutza_8799 a răspuns:

In mare parte da, dar nu se stie niciodata cand gresesti si apoi o sa regreti faptul ca ai renuntat la cariera