| AnonimXnX a întrebat:

Salut cum isi gasesc toti munca permanenta usoara in strainate? Am fost in toate tarile mari din europa si nu am gasit ceva stabil mai mult am luat atatea tepe dar vad cunostinte sau vecini care se lauda ca e usor si stau cu anii si au vilele in construcție iar eu si mulți care am fost in străinătate stăm cu chirie care abia o putem plati

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Păi de ce nu-ți întrebi cunoștințele și vecinii care se laudă că e ușor? Poate au ei vreun secret.

| AnonimXnX explică (pentru johnnny123):

Nu sunt prieten cu ei ii cunosc din vedere sau prieteni ai prietenilor si pe care i-am intrebat mi au raspuns vag sau ironic gen cum mi ai raspuns tu mai bine ti vedeai de treaba ta

| johnnny123 a răspuns (pentru AnonimXnX):

Dar întrebarea ta nu ți se pare că este extrem de vagă? Nici măcar nu ai spus ce știi să faci, ce calificări ai, ce experiență.

Deci ce răspuns concret ai vrea să primești?

Da, unii oameni își pot găsi cu ușurință joburi bune în afară. Dar în general aceștia sunt oamenii care au niște calificări foarte căutate.

Alți oameni nu-și pot găsi nimic pentru că nu știu să facă nimic. Bănuiesc că tu te încadrezi în categoria asta.

| AnonimXnX explică (pentru johnnny123):

Dupa cum ti am spus mai bine iti vezi de treaba ta inainte sa deschizi gura esti vai de tine, majoritatea care i stiu nu au nici 10 clase sau stiu sa scrie iar eu am muncit in tarile mari Germania Olanda Spania munci grele care probabil nici ma ta nu ar facea fata dar tu

| johnnny123 a răspuns (pentru AnonimXnX):

Faptul că ai muncit "munci grele" susține mai degrabă suspiciunea mea că nu ai nicio calificare.

| tonyc7 a răspuns:

Daca sunt tiristi sau sudori, isi gasesc foarte usor. Daca isi mai iau si nevestele cu ei, si muncesc si alea, chiria ajunge la un pret de nimic, deci bineinteles ca se castiga bani frumosi.

| gabicoo a răspuns:

Ori mint, ori exploatează pe alții, ori fac trafic.

Întrebări recente