Sincer ma bucur ca mai exista si persoane de astea.Serios
Pregateste-te bine pentru admiterea la facultate, ocupa un loc la fara plata, invata bine, ia bursa, ia-ti un job si astfel ii poti ajuta si pe ai tai
Poate ca nu o sa iti surada ideea, dar daca o analizezi bine, ai sa vezi ca iti va fi de ajutor. Poti pleca in voluntariat intr-o tara straina timp de un an, iar acolo, demonstrandu-ti abilitatile in materie de mate si chimie, poti fi ajutata. Crede-ma e cel mai bun lucru pe care l-ai putea face. Si ai si mult de castigat:o limba straina noua, o cultura si o civilizatie noua, oameni noi, mai multe oportunitati si sansa de a te dezvolta atat de plan profesional cat si ca persoana.
Hey! uite! sunt in aceeasi situatie ca tine... urmeazati visele! fa ceea ce iti place! incearca ceva CHIMIE-BIOLOGIE.am prieteni ce sunbt la profilul asta...le place,si sunt destule cereri pe piata,pentru cei ce au terminat facultatea asta! PArintii tai te vor iubi indiferent de facultatea aleasa! Eu am ales stiinte politice in loc de Kinetoterapie(ceea ce voia mama)insa a inteles acum,ca pot invata de placere,intr-un sf,si ca imi place ce fac! ai grija de tine, si daca mai vrei sa vb, lasa un id de mess!
Buna, recomandarea mea vine intr-un moment deosebit si vreau sa doresc un sincer LA MULTI ANI de ziua femeii, referitor la raspuns port numarul 94 poate este cu noroc pentru tine,eu caut persoane care doresc sa atinga nivele inalte in cariera,sa obtina independenta financiara pentru ca afirmatiile mele sa nu depaseasca limitele bunului simt sa trecem la fapte; Eu pot sa te sprijin din punct de vedere informational, cu recomandare de carti in domeniul educatiei financiare una dintre aceste carti care o recomand cu multa caldura se vinde cu ziarul Capital si se numeste Femeia Bogata scrisa de Kim Kiyosaki fac o mica paranteza sa fac publicitate la aceasta publicatie dar eu cred ca se obtin notiuni de baza pentru cei care doresc sa obtina independenta financiara, in legatura cu studiile pot sa i-ti recomand acea facultate care are atractie spre profesia aleasa de tine pentru mai multe detalii; contact tiriboxi@gmail.com
Nu-ti dau eu lectii de viata, am vazut pe aici cateva commenturi interesante. Eu stiu ce inseamna sa studiezi in strainatate, sunt cheltuiei exorbitante pentru un roman, doar caminul te costa minim 200 euro, plus ca sunt enorm de multe alte cheltuieli, burse pentru studentii straini nu exista si nu cred ca ti-ai dori sa-ti incepi viata cu datorii la banci... In schimb daca-ti place chimia ai putea sa urmezi cursurile facultatii de inginerie alimentara. Necesitatea oamenilor de a se hranii nu va inceta niciodata. Dupa cum bine au spus si altii, daca inveti poti obtine o bursa, in plus te-ai putea inscrie pentru o bursa ERASMUS, unde nu sunt cheltuielile atat de mari.
La urma urmei, orice domeniu vei alege, daca esti bun, poti ajunge departe!
Eu zic ca ar trebui sa incerci sa aplici pentru cateva burse... avand in vedere ca iti doresti sa faci ceva in viata si sa nu fii o simpla fata.Cred ca esti o fata inteligenta si poti reusi daca continui sa speri.In viata nu faci nimic fara vise.Ele fac parte din viata de zi cu zi...esti inevitabil sa nu te gandesti ca ar putea fi mai bine. Daca esti pasionata de mate si chimie poti sa incerci la faculatea de chimie.
una foarte buna este in cluj. Sper ca am fost de ajutor!
Ai putea sa mergi intr-un centru universitar unde la facultatile de stat sunt multe locuri fara plata peste 150, vei sta la camin, iar daca vei fi o studenta buna vei primi si bursa
Arati bine? Incearca sa lucrezi la un video chat pentru a te intretine - nu e nici o rusine in asta. O poti face si individual, de acasa, nu e neaparat sa te angajezi la o firma si astfel sa iti diminuezi veniturile pe care le-ai putea realiza. Bursele sint niste glume jenante. Putini din generatia actuala chiar stiu ce vor sa faca. E de apreciat ca tu chiar vrei sa faci ceva.
P.S. Daca te descurci bine cu engleza scris, ti-as putea gasi eu diverse chestii de lucru - in nici un caz video chat, ce ziceam mai sus era doar o sugestie.
Mult succes iti doresc!
Ma bucur ca inveti bine tine-o tot asa invata in continuare ca sa ei bursa si cu parintii sigur te vei descurca eu cred ca sunt foarte mandrii de tine
Citind cateva lucruri despre tine.parca te cunosc de o viata Am si eu o intrebare.CE raspun astepti? eu daca eram in locul tau nici nu mai stateam pe ganduri si as fi luptat pentru ceea ce imi doresc sa realizez cu adevarat
Bună! Eu zic că cea mai bună variantă, cea mai utilă, atât pentru tine cât și pentru ai tăi, este să îți urmezi visul! Fă facultate, ia-ți licența, fă și un master, poate chiar un doctorat! Nu uita ceea ce îți place, trăiește din pasiuni, și vei fi un mare om!
Nimic nu este mai important!
Iar dacă ești într-adevăr bună, pasionată, perseverentă și implicată, crede-mă, vei avea și o bursă, și vei putea să și muncești! Lumea se schimbă cu oameni ca tine! Nu-ți lăsa visele pentru a te transforma într-o marionetă!
Numai bine și tot respectul!
Chestia cu chimia iese din discuție. Acum pe 15.05. 2011 am văzut anunțul tău prima dată. Facultatea la care cred că trebuie sa dai și să intri este una legată de calculatoare. Îți voi explica mai multe în afara site-ului. Adresa mea de poștă electronică este : Mihaidavidoglu1954@gmail.com
Invata bine bine bineee...si du-te in strainatatee.ca aicisaaa mori de foame
Un ex de facultate intesiv mate FEA daca ai medii fb ai sansa sa intri fara sa platesti si sa ai si bursa (nu stiu exact numele facultatii dar e cunoscuta sub numele de FEA) cred ca o stii
Buna! alege ce inima te indeamna! faza cu strainatatea nu o vad prea curata! si eu sunt in strainatate lucrez si am salar de 1200€
la cati €€€€ is parca ar ajunge inca ar si ramane din ei in fiecare luna. dar problema e ca aici o sa ai de platit anumite taxe! de ex: chiria, mancare, mijlocul de transport public(sau la masina daca e cazul) acolo iar sunt o gramada de bani aruncati, eu am o masina si platesc asigurarea pe 1 an 890€ deci aprox din 1200 se scade 70. si nu ai de platit doar asigurare ca mai trebuie si impozitul pe an + alte taxe frumoase le mai gasesti la chirie,. apa, gaz, curent, chiria (350-450€/luna 1 garsoniera) no zi tu cu cat mai ramai? cu nimic
dar sa mergi la o facultate in strainatate oricum de inceput cineva trebuie sa te sponsorizeze! bafta la faculta si la iubire si no lasa sa treaca pe langa tine. de parinti nu am nimic in potriva lor dar sa stii ca mai tarziu o sa-ti reproseze ca ei te-au tinut si fara ei nu erai nimic chiar daca tu ai mers si la munca ca sa primesti si ceva banuti pentru faculta. mai sti poate dai de jumatatea ta si te va sprijini si el cu finantele
Eu zic sa-ti gasesti un job de prin ziare di alea de adolescenti si sa pui, putin cate putin, dupa aceea te muti in chirie, mai pui putin cate putin, iti iei o garsoniera mica si apoi mai pui putin cate putin pentru facultate
E foarte bine chiar minunat sa mai auzim si cazuri de astea.Felicitari pentru acest lucru. Parerea mea este ca trebuie sa inveti cat mai bine si sa faci ceea ce iti place. Invata bine intra la fara plata si succes in continuare. Eu zic ca cel mai bine ar fi pleci afara unde totul este mult mai bine platit si mai apreciat ca la noi. Succes in continuare!
Poti sa te angajezi, esti destul de mare. Dar sa-ti continui studiile in paralel. Trebuie sa faci facultatea, este importanta. Bursa iei doar daca iei 10 sau 9.90 du-te la facultate si intereseaza-te cum poti obtine o bursa. Depinde si ce facultate vrei sa faci. Ar fi pacat sa nu continui, mai ales ca iti place matematica si chimia. Oamenii astia sunt rari.:*
Succes>
Daca iti place matematica si stiintele exacte si dispui de un calculator, iti recomand calduros informatica. E adevarat ca bursa se ia putin cam greu la info, insa din anul II ai posibilitatea sa te angajezi la foarte multe firme de profil. Iar posturile sunt platite destul de frumusel. (spuse studentul la info ). Daca ai intrebari in legatura cu asta, trimite-mi un mesaj, te ajut cu ce vrei tu
Sa vanda vaca, porcu ceva de prin curte sa te dea pe mine mare Doamna da facultate in Bucuresti sa devi zdreanta
Poti sa mergi la medicina in cluj la Farmacie. Dureaza doar 4 ani terminarea facultatii, unde faci multa mate si chimie, si poti sa iti gasesti un loc de munca in Olanda, unde un farmacist castiga si 10000 de euro pe luna, fiind o meserie bine platita. Sper sa reusesti sa intri cu bursa :*.
Poate ca am raspuns prea tarziu dar macar incerc.Nu stiu daca tiasi recomanda sau nu o facultate dar fa si tu cea mai buna alegere care ti se potriveste in domeniile ca iti plac.Eu personal ai putea sati povestesc putin din experienta mea: Am aproape acelasi trai ca tine iar la sfarsitul liceului im puneam la fel problema.Fiind faptul ca la facultate nu ma puteam duce deoarece parintii nu aveau bani sa ma poata tine mie sincer pot sa zic ca mia suras norocul duma vreo 3-4 luni ca mi-am gasin de munca chiar in domeniu si since sunt platit destul de bine iar firma la care lucrez e o firma foarte serioasa si nu cred ca o sa dea faliment vreodata.Asa ca, capu sus ca doar speranta moare ultima. Succes in viata si sper sa alegi calea cea mai buna.
Ma bucur ca in tara asta mai sunt tineri care gandesc ca tine, incearca la o facultate care iti place, nu face ceva ca doar sa fie facut, studiaza despre profesi si vezi ce ti-ar place si ce e de viitor, nu urma o cariera doar ca se castiga in acel domeniu, sa fi buna in profesia ta, trebuie sa iti placa ceace faci. Urmeaza o facultate de stat invata bine si obti bursa, lucreaza in timpul facultati, part time incepe cu orice (o slujba demna ma refer) dar de preferat in domeniu care studiezi sau apropiat. Sau poti alege varianta de a te angaja cu norma intraga si sa faci facultatea la I.D. Pentru a-ti rotunj veniturile poti sa incerci afaceri gen MLM iti recomand afacerea Lady's, te voi sprijini pas cu pas, detalii gasesti aici http://www.ladys.wgz.ro
Exista fundatia Dinu Patriciu.nu trebuie sa te mariti de acum trebuie sa incepi de jos. Mult noroc!
Iubirea e trecatoare insa viitorul o data ti-l faci. Mi-ar placea sa te realizezi odata ce ai posibilitati. Sunt putini parinti care pot sa-si tina copii la o facultate buna si sa faca oameni adevarati din ei. Eu zic sa te duci la o facultate buna unde parintii sa te ajute si sa devi ceva da-o in colo de iubire ca poti trai si fara ea dar nu poti trai fara un venit.
Heeey. daca este visul tau, eu zic sa mergi mai departe, si arata-le ca poti. Acum ei nu isi dau seama, dar cu timpul cand vei termina facultatea, isi vor da seama!
Nu stiu la ce facultati, ma rog, nu sint eu aia cu sfaturile am doar 14 ani. Chestia e ca ma bucur ca gindesti asa. Te admir, sincer. Respekt )