Sincer ma bucur ca mai exista si persoane de astea.Serios
Pregateste-te bine pentru admiterea la facultate, ocupa un loc la fara plata, invata bine, ia bursa, ia-ti un job si astfel ii poti ajuta si pe ai tai
Iti faci rost de un calculator.inveti webdesign.programare,gasesti firme care angajeaza si crede-ma ca se plateste de la 200 euro in sus, asa ii pori ajuta si tu poti invata
Incearca sa te angajezi in strainatate, sunt destul de multe tari care angajeaza Cabin Crew spre exemplu:Qatar, United Arab Emirates, Oman... si poti sa faci o facultate la distanta. Asa poti sa-i ajuti si pe-ai tai, faci si facultatea visurilor tale (cu toate ca e greu cu examenele, dar s-au mai vazut si altii) si poti sa mai ai si o viata personala. oricum, poti macar sa-ncerci, nu ai ce pierde. Bafta multa!
La facultate de stat, la universitatea mea la politehnica e chimia materialelor, altfel e si chimia la universitatea statala, pregateste-te bine si intri si ei si bursa, bafta
Dai la facultate, iei bursa iar vara muncesti...e buna optiunea ta pe viitor poate fi banoasa. mult succes
Eu zic sa tragi tare pentru admitere si sa incerci sa faci lucruri care sa te dezvolte. Daca reusesti sa intri la fara plata, un job vine care sa te ajute sa te intretii pentru cateva luni apoi o bursa sociala deoarece ceea ce imi zici te incadreaza. Dupa rezultate bune la examene, bursa de merit si daca nu un job stabil in care castigi experiente si partea profesionala vine de la sine. Daca ai nevoie de sugestii poti sa-mi scrii pe privat
Incearca cu o facultate la ID :Invatamant la distanta, astfel vei pute lucra in cursul saptamanii si in weekend la scoala si iti vei putea plati singura studiile,
In primul rand apreciez gandirea matura pe care o ai, sa ai grija la facultate si sa rezisti tentatiilor. Poti sa intri pe un loc subventionat de stat si sa iti cauti un loc de munca, chiria la camin e mica si sunt locuri unde preturile sunt ca pentru studenti. Sau poti incerca sa pleci la munca 2 ani in strainatate si o sa ai o alta viziune poate decizi ca facultatea poate fi o pierdere de timp in Romania.
In tara nu ai foarte multe sanse dupa ce termini facultatea. Daca vrei sa iti demonstrezi ceva tie, alege o facultate buna la noi in tara si faci master afara si nu o sa fie o pierdere ca te mai tin ai tai putin pe langa ei.
Bun raspunsul chiar daca unele raspunusurile chiar daca unele sunt ne folositoare
Dupa cum scrii, nu vad cum ai putea sa iei bursa, mai invata gramatica!
Trebuie sa stii si romana, nu doar chimie si mate! nu te supara!
Parerea mea este sa te duci la fcultate fara plata, avand in vedere ca iti plac aceste doua materii mai ales matematica, invata si la alte materii ca sa iei bursa si dupa masa cautati un job ca sa ii poti ajuta si pe ai tai.Bafta:*
Pf... Chiar imi pare foarte rau pentru tine, si familia ta. Pai, uite, poti da la Litere, sau la Drept, fara plata daca ai Medie Mare. Mai ales la Drept se castiga f. bine dar si la Litere si ii poti ajuta si pe ai tai . Pupici! Si sper sa se rezolve totul...
O prietena de-a mea a facut finante banci la fara taxe si lua si bursa
Salutare anonim :-D nu stiu ce sa zic dar mai rar persoane asaa ca tine sfatul si parerea mea ar fi sa te realizezi pe plan profesional sa iti indeplinesti si sa ti se indeplineasca tot ce ti-ai dorit iar apoi daca intervine pe parcurs de data asta pe plan sentimental sa ai grija ca acea persoana sa te poata sustine in privinta dorintelor tale, sa iti fie alaturi mereu la bine si la greu si sa te inteleaga sa te astepte pentru ca pe parcurs sa poata fi si o relatie intre voi numai sa nu iti periclitezi si ce ti-ai propus pe plan profesional, vreau sa zic ai grija si cum pui suflet intr-o relatie si sa ai grija si cum te pregatesti pentru studii sau/si ce va urma sa iti doresti pe viitor pe plan profesional;-)
De ce e o persoana demna de mirat? Multi sunt multi in "pozitia" ei, dar nu sunt descoperiti, eu unul vreau sa fac si liceu si facultate si sa intru in armata, vreau sa imi slujesc Patria sau sa intru macar in politica sa o desfiintez si sa reinstalez Monarhia... multi sunt ca si mine, sau ca si fata asta, dar nu sunt descoperiti, inca
Cunosc pe cineva care nu prea avea bani asa ca si-a luat o slujba la o firma de electronica cu care putea sa-si plateasca facultatea si acum e in Germania si are foarte multi bani!
Da poti sa iei bursa si sa iti continui studiile dar si in acelasi timp poti sa te ocupi de meditatii la mate, chimie... pentru cei de la generale si liceu... si eu la facultate sunt praf la chimie si in + de asta se cauta meditatori la materiile astea
Nu am mai auzit de mult o poveste asa frumoasa dar daca ai avut in gimnaziu media 10 ai putea sa dai la o facultate de chimie din alta regiune a tarii ca sa nu spun de afara
Ai incredere in tine, dupa mine vei ajunge la facultate la buget daca inveti! multa bafta!
Foarte bine! In ziua de azi sunt tot mai putini tineri care se gandesc sa-si faca o cariera si sa-si ajute parinti.Crede-ma si eu ma gandesc la fel ca tine . Sfatul meu e sa obtii admiterea la facultate si mai ales ocupa un loc fara plata. daca iti place matematica si chimie e mai usor dar totusi trebuie sa muncesti mult, sa invati bine si sa obtii si o bursa :*