Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

De obicei la momente speciale din viata noastra (aniversari, ziua de nastere, un succes in cariera sau personal etc.) ne simtim darnici, ne-am deschide buzunarele sa impartim cu cei din jur din bucuria si succesul nostru. Facem asta din dorinta perfect umana de a fi apreciati, bagati in seama si de a socializa.

Este foarte bine cand ajungem sa fie asta o atitudine de viata, un permanent "modus vivendi". Sa punem mai sus de nevoile noastre, pe cele ale semenilor. Desi pare ca as descrie on profil de sfant, cred ca fiecare dintre noi avem puterea de a fi asa.

Ce crezi ca te motiveaza sa ajuti pe cineva aflat in nevoie? Crezi ca o faci pentru ca esti impresionat pe moment sau pentru ca este modul tau de viata?

Imparte cu noi gandurile tale si mai mult: imparte copiilor orfani si sarmani din Romania din belsugul sau din putinul tau, prin campania anuala ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi.

434 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar astazi! Am o prietena care nu prea are bani si i-am dus o pereche de cizme si 2 pungi pline cu haine!

| mikayla0001 a răspuns:

De craciun.

| CiprianFreeLife a răspuns:

Saptamana trecuta!

| Enki a răspuns:

Acum 2 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi

| Dumi30147856 a răspuns:

De obicei cu mama facem mancare pentru nev nevoiasi dar nu ma laud

| Darkguy a răspuns:

De Sf. Nicolae.

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Acum ceva timp.

| anna9999 a răspuns:

Vara trecuta

| PisicutzaCenusie a răspuns (pentru CryChristiAN):

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| Alexxxss a răspuns:

Nnnn

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Dumnezeu a spus ca degeaba faci un lucru caritabil daca te lauzi pe nu stiu ce site de ex TPU

| mady666 a răspuns:

Ieri

| corymmm a răspuns:

Tot mereu fac cate un act caritabil,din putinul care il am, imi face placere sa ajut pe cine nu ae.ex:haine, alimente, cate un sfat, bani.

| pisicutzamik a răspuns:

De dimineata, am facut cumparaturi pentru o vecina!

| Bogdan_Candea_1991 a răspuns:

Nimic

| DonaMihai a răspuns:

Cand eram mic si am strans toate jucariile mele si hainele mai mici si le-am dat pentru orfani big grin

| Hao2234 a răspuns:

Mereu e bine sa ajuti pe cineva pentru ca Dumnezeu ne-a facut pe toti cea ce inseamna ca suntem frati de aia eu ajut mereu cersetorii cu cate 1 leu 2

| EaEmma a răspuns:

Astazi

| soni2001 a răspuns:

NU, de ce?

| tonialex a răspuns:

Modul de viata

| popescu400 a răspuns:

Din pacate, nici eu nu imi amintesc

| Nine9 a răspuns:

Eu fac mereu, dau aer la plante! Glumesc, fac de sarbatori dau haine, dulciuri... la copii saraci

| χεςρυψχ a răspuns:

Am ajutat familile nevoiaje in clasa a 2

| kiv1990 a răspuns:

O luna in urma

| stefanospidei a răspuns:

Ieri

| ionutzwk a răspuns:

Ultia data am dat 5 lei ieri unui cersetor.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu-mi aduc aminte.

Întrebări similare